Rädda Barnen dissar Sverigedemokraterna

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2014-05-21

Läser jag på text-teve. Anledningen är att man inte anser sig dela samma värdegrund om alla människors lika rätt.

Dessutom är Rädda Barnen en demokratisk organisation och måste tänka på sitt rykte.

Det finns väl inget ologiskt i detta, tänker jag. Sverigedemokraterna är inte som vilket parti som helst.

Man har en klart uttalad rasistisk profil, som är så främlingsfientlig man inte kan önska sig, om man har en socialistisk grundsyn.

Reaktionerna kommer inte att låta vänta. På en social mötesplats (jag ska dock icke avslöja vilken, nej det är inte nån av FB, ingen gratisreklam här inte) läser jag att en ung kille nu ska lämna Rädda Barnen, jamenvisst får man räkna med ett visst svinn för att hålla rent, det kostar att ligga på toppen.

Men heder åt Rädda Barnen, jag skulle gärna stöttat er om ekonomin tillåtit, men jag sponsrar redan ett halvdussin idéella organisationer, som jag tycker att man bör göra, om i vissa fall endast med symboliska summor.

Det behövs verkligen ideella organisationer som vill göra skillnad och som bryr sig om människor. Det har aldrig behövts mer än nu i det kalla borgerliga samhällsklimatet som Arrogansregeringens arkitekter format, med dess utbyggda missär, massarbetslösheten de tog över från sossarna och cementerade i fas 3.

Snart är det val och då kommer av allt att döma Sverige att få en ny regering, men vi kommer inte att få en ny politik, det har Stefan Lövén redan klargjort.

Så den som väntar på någon förändring väntar därför förgäves. Vad man däremot kan göra är att rösta på Sveriges Kommunistiska Parti och visa var man står.

Det är där vi står nu och idag.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna en kommentar