Vad hjälper det att byta regering om man inte är beredd att byta politik

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2014-01-15

Kommer sossarna till makten så blir det ändå ingen förändring. Efter vad Stefan Löven aviserat så är han inte beredd att ta bort jobbskatteavdragen, det mesta kommer att bli vid det gamla och det handlar mest om kosmetika.

Vinster i vården har han heller inget emot, liksom avregleringarna av apoteken, bilprovningen och skolorna. Nej till att ha blivit utnämnt till ett så kallat supervalår, så är det inte mycket som skiljer 2014 från andra valår.

Det känns ganska uppgivet som väljare i år om det inte vore för Sveriges Kommunistiska Parti. Vi kompromissar inte med vår politik för lagt kort ligger.

Vi kräver till exempel att man sätter stopp för alla bemanningsföretag, eftersom de inte har på arbetsmarknaden att göra. De är enbart av ondo och vi vill också ha bort alla privatskolor, eftersom de inte är privata, utan finansieras med gemensamma skattemedel. Sverige är i det sammanhanget unikt och resultatet har inte låtit vänta på sig. Vi har rasat ner till att bli ett av Europas sämsta länder när det gäller skolresultaten och detta började redan på 90-talet med Carl Bilds ”fria skolval”. Sen har det bara gått utför och nu ska man till och med kalla in utländsk expertis för att i möjligaste mån rätta till eländet. Ja så går det när man sätter bocken till att bli trädgårdsmästare. En skolminister som inte har varken lärarbakgrund eller skoledareutbildning. Kan det bli värre?

LAJF

Media: Aftonbladet

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (2)

  1. Fy faan för det imperialistiska monopolkapitalet. Vi skulle behöva en stor ledare typ Kim Jong Un för att få ordning på det här landet.

  2. Det har kommit till min kännedom att det finns de som tror att min första kommentar är sjuk humor. Jag vill göra det tydligt att så är inte fallet. Kim Jong Un är ”simply the best”.

    Urban Carlstedt

Lämna en kommentar