Tillhör man gräddan måste man få unna sig lite lyx oavsett varifrån pengarna kommer.

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2013-08-25

Angeles Bermudez- Svankvist tvingas sluta som Arbetsförmedlingens generaldirektör. Men hon får behålla sin lön i ett år till. Bermudez- Svankvist lön på 142.400 kronor i månaden är näst högst bland alla generaldirektörer. Men sedan hamnar hon i FAS 3 eller…?

Givetvis inte. Fas 3 är endast arbetarens straff för att de har det dåliga omdömet att vara arbetslösa när makten vill förbättra statistiken. Det är endast överheten som får stjäla, ljuga och bedra och åka snålskjuts på våra skattemedel. Tillhör man gräddan måste man få unna sig lite lyx oavsett varifrån pengarna kommer.

Media: Dn, Svd 1, Svd 2, Aftonbladet,

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (1)

  1. Arbetsförmedlingens uppgift är i praktiken inte att förmedla jobb, utan att lönedumpa och utöva social kontroll av de som har drabbats av den arbetslöshet som sossarna och de andra liberalerna har skapat de senastre 30 åren.

Lämna en kommentar