Krigets första offer är sanningen

Postat av | Postat i Utrikes | Postat 2013-08-21

Usama bin- Laden bodde i en grotta i ett land som saknade infrastruktur. Därifrån styrde han världsterrorismen. CIA lade ut bilder på You tube som visade en konstruktion av en grotta som hämtad ur Startrek eller stjärnornas krig. Det var så man ville att vi skulle se det. Men det var inte sant.

Irak hade nära kopplingar till al- Queda. Dessutom hade man massförstörelsevapen som kunde nå USA på 45 minuter. Lastbilar med dolda mobila kemiska laboratorier färdades runt i Irak enligt de bilder vi fick se. Det var så man ville att vi skulle tro men det var inte sant.

”Uppgifter och ett rikt bildflöde gör gällande att flera hundra har dödats i en misstänkt gasattack i Ghouta, Syrien. Syriska aktivister anklagar al- Assadtrogna styrkor för att ha använt kemiska vapen.”

Ja, så var vi där igen. Det första USA uttalade i samband med oroligheterna i Syrien var att om Assad använde kemiska vapen mot sitt folk skulle omvärlden ingripa med vapenmakt mot Assadregimen. Därför använder Assadregimen kemiska vapen mot sitt folk. Det är vad man vill att vi ska tro.

En liten fotnot som gärna glöms är att flera kilo sarin påträffades hos de så kallade rebellerna i Turkiet vid gränsen mot Syrien ganska nyligen. Men det är väl vad man vill att vi ska glömma.

Läs   Jinge  här och här.

 

Media: Dn, Svd 1, Svd 2 Dn, SvdSvd

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (73)

 1. att något ”stort”skulle hända i slutet av augusti eller början i september i syrien skrevs det redan på internet i början av juli. till er med mera än en halv hjärna. i libyen bombade Gaddafi sina landsmän med flyg sades det. pentagon erkände att det var propaganda. MEN INTE FÖRRENS LANDET LÅG I RUINER 1 MILJOM MÄNNISKOR FLYTT TILL ANDRA LÄNDER MINST 70000 MÖRDADE OCH NATURTILLGÅNGARNA RÖVADE. ryska sateliter har konstaterat att raketer med sarin (eller annan kemisk hopsättning) avfyrats från områden kontrollerade av kalle bildts polare kannibaler och halalslaktare och annat eu slödder. DOM NÅRMASTE 48 TIMMARNA KOMMER ATT VARA AVGÖRANDE FÖR JORDENS BEFOLKNING. just NU håller president fredspristagaren obomba ett möte med representanter för den amerikanska militären och politiska aipac slavarna senaten i usa för att diskutera den syriska krisen efter användning av kemiska vapen i östra huta. sannolikheten att inte invänta på resultaten av den oberoende internationella undersökningskommission är mycket hög.(usa klarar inte av en rapport som visar att deras betalda barn och kvinnomördare även gasar ihjäl civila) den amerikanska debatten sammanfaller nästan med mötet i det militära ledarskapet i USA Frankrike England Saudiarabien och Qatar i morgon den 26 augusti i amman . sunday times skriver att ett möjligt mål för angrepp är syriska kusten som US NAVY och England har kommit överens om liksom frågan om olika flygförbuds zoner. dom närmaste 48 timmarna kommer att vara avgörande om obomba kommer till slutsatsen att syrien har passerat en röd linje och ge grönt ljus för att bomba syriska flygplatser och militärbaser. http://www.youtube.com/watch?v=yR3LZuGLFUU detta i sin tur kan orsaka en kedjereaktion som kommer att leda till början av tredje världskriget eftersom dom allierade RYSSLAND IRAN OCH KINA INTE BLIR OVERKSAMMA EFTERSOM DOM VET ATT DOM ÄR ALLA OBOMBAS OCH KAPITALETS NÄSTA MÅL. om den syriska regimen passerar en fällande dom av usa kommer det att vara fritt fram för kemisk krigföring av ALLA men i mycket större utsträckning. vi är på randen av en global katastrof och många håller andan ( nyktra människor) och vill slippa se den första raketen som öppnar helvetets portar inte bara i mellanöstern utanför hela världen. fallet i syrien kan hamna i ett totalt krig i tredje världen eller övertyga alla parter och framförallt ryssland och usa behovet av att snarast påbörja genevekonferensen att hitta en politisk lösning så snabbt som möjligt. det irakiska exemplet på lögner om kemiska vapen från usa och landets fruktansvärda öde vad var det madam albrigth sade 500000 döda barn, det var det värt.(undrar vad hon skulle säga om det var judiska barn ????) historien verkar upprepa sej. i dagsläget har amerikanska fartyg övat utanför syriens kust.

 2. vår regering vår riksdag våra legosoldater inklusive deras facistiska officerare vår judiska media alla är dom medskyldiga till krigsförbrytelser. men dom vill allihop ha våra skattestålar så dom kan fortsätta att utöva sina sympatier med vår planets värsta betalda och beväpnade slödder. allt betalt av våra vänner nato usa israel. samt diktaturerna Saudi och Qatar. median i Sverige är den mest falska och hjärntvättande instans om man räknar bort usa median som ägs av rothchild med resten av judemaffian. finns det bara psykopater i vår media och på riddarholmen .finns det ingen som vi betalar skatt till som vågar stå för sanningen. http://www.presstv.ir/detail/2013/08/26/320508/clip-shows-takfiri-brutality-in-syria/ dags att säpo börjar rensa ut dessa terrorist sympasitiörer i swedala men vem fan vet säpo gillar kanske dessa neandertalare oxå

 3. Fredspristagaren ska……

  …… ja just det, bomba Syrien till underkastelse!
  Hur sjuk är världen och norska Nobelkommitén?

 4. axplock. tvitter. jordanien upplåter sitt territorium till bas för terrororganisationen nato. samtidigt som jordanska stridsvagnskolloner runt staden ramtha gör sej redo för invasionen av den syriska provinsen dara. webbforum fria syriska armen (natoråttorna al-qaida) jordanska armen utplacerad länds den syriska gränsen ”i händelse av en nödsituation” . syriens legitima arme 4 armerade divisionen lämnade sina positioner kring Damaskus ,inklusive Damaskus internationella Airport. behåller sina positioner av områden som övertagits från natoråttorna nyligen. ja natoråttorna kallar sej ju för frihetskämpar he he. från berget nära Damaskus kasian omgruppera tunga vapen. natoråttorna attackerade air force intelligens huvudkontor. i latakia alawite officerare försökte evakuera sina familjer till Turkiet. kalkonerna stängde gränsen. det ryska krigsfartyget som legat länge i Tartus hamn har gått ut till havs . till sist på detta webbforum av natoråttorna. DEN AMERIKANSKA ATTACKEN MOT SYRIEN KOMMER ATT STARTA KLOCKAN 12:00. men det blir inte gratis som i Iraq Afghanistan eller libyen. syriens örnar flygvapnet har ett stort antal friviliga KAMIKAZEPILOTER OCH FÖR VARJE TIMMA STÖMMAR FRIVILLIGA UTLÄNSKA PILOTER TILL DENNA GRUPP. om ryssland känner sej hotad av usrahell och nazinato kan fåren få se sina barn tappa både hår och tänder.

 5. en solskenshistoria. ja inte ur svensk synpunkt.(jag menar då naturligtvis vår ”elit”i Stockholm med tillhörande svans av vår goebblesmedia och vår intelligenta anfallsarme) försT. HURRA börsen stiger i usa och mest stiger aktierna i amerikansk krigsindustri och av dom stiger tillverkaren för tomahawkmissilerna mest SKÅL att ett land läggs i ruiner barn vuxna sprängs till köttfärs vem bryr sej. profiten är viktigare. visste ni förresten att urinvånarna (ni vet dom där som lever på nåder på dom sämsta platserna i hela usa och räknas som ohyra dom som den vite mannen mördade svalt och gav dom sjukdomsepedemier så 15 miljoner dog men det var ingen holocost ej heller utrotning. sådant bestäms endast utifrån vem som gör det.) är skitförbannade för att usa kallar sina missiler som dödat 10 tusentals kvinnor och barn för deras symbol för sitt folk tomahawk. nåja vidare PUTIN SÄLJER INTE SINA VÄNNER SOM ÄR SED INOM NATO ISRAEL OCH USA. JUDARNA SÄTTER PRESS PÅ OBAMA OCH PUTIN FÖRLORAR 500 MILJAREDER. tja syriens motstånd mot natoråttorna har ju tagit en allvarlig vändning och nu kryper dom verkliga fienderna till syrien fram ur sina gömställen. vilka är dom. Frankrike och England får inte bomba som dom vill och usa kan inte bestämma sej. men verkligheten är lite annorlunda. i slutet av juli besöktes Moskva av en mycket inflytelse

 6. (förbaskade fingrar) en mycket inflytelserik man från Saudiarabien som heter prins bandar bin sultan (hela regeringen av vahbbisterna al-qaida är kungar och prinsar och våra bästa vänner eller hur eliten i Stockholm) denna man är en mycket ful och elak whabbist om någon kan mäta sej med djävulen är det denna mannen. en vän till bägge krigsförbrytarna bush. han är även en välkommen gäst till härskareliten i europa. men av någon anledning kom han till Moskva. en del påstår att det var 6 gången i år men det är den 6 gången som är intressant. under sista besöket var det så gott som tyst i ALL media. detta är vad som hände. det finns foto på putin och patrushev det finns foto på patrushev och bandar men inga foto på putin och bandar. bandar var ute efter en enda sak. putin skulle backa så syrien blev som libyen KROSSAD TILL STENÅLDERN. med facit i hand så konstateras att putin behandlade bandar med förrakt.(putin har vetat i tio år att bl. Saudi ligger bakom dom tjetjenska ql-qaida och resten av natoråttorna i Kaukasus och Tjetjenien han mins även beslau) men han lyssnade artigt. prinsen erbjöd putin att glömma syrien och erbjöd putin ett berg av guld. till exempel erbjöd whabbisten att om ryssland tog handen från assad lovar Saudi att oljeledingen från Qatar inte kommer att gå till europa. även kommer saudi att köpa alla vapen som det är kontrakt på till syrien och även underteckna ett stort vapenköp av ryssland istället för usa. (och antagligen lovade att älska rysslands björkar liksom kärleken till sången i ryssland oh viburnum blommor nära en bäck) massor av erbjudanden gavs av whabbisten putin gav inga svar omedelbart. senare kom svaret. ryssland består inte enbart av pengar, heder ingår även i rysslands kultur. denna tillrättavisning beräknar experter har kostat ryssland 500 MILJARDER DOLLAR 20 ÅR FRAMÅT. varför nekade putin till detta fantastiska erbjudandet?? TILL SKILLNAD MOT USRAHELL OCH NATO SÅ SÄLJER INTE PUTIN SINA VÄNNER.

 7. fakta. syrien förbereder sej för en terrorattack från nato och usa i natt. rykten. dom hänvisar till en artikel i David cloud i los angeles times. cloud skriver att anfallet består av missiler på ”militära mål” artilleri batterier och högkvarter nära Damaskus Clouds artikel kom ut kl 18:30 den 28 augusti califonia tid

 8. jaha då får vi besök av en världens största terrorist ”kemiske Obama” och antagligen massor med neandertalare med kikare och amerikanska flaggan hurrar och jublar över denna massmördare.en syn man kan få kväljningar av.nåja ett glas sammarin och stänga teven och en bra bok. motdemonstranterna bör ta det lugnt . martin lutter king hade en dröm, obomba har en drones så passa er så ni inte hamnar på hans dödslista tomahawk missiler skapar fred överallt. nåja dom som vill leva ett liv utan styrning från usa får ju annat att tänka på. ett sätt att härska och okkupera andra länder. se till att dom aldrig blir friska helst ska dom avlivas och det blir dom på lång sikt med USA s bomber. kapitalisterna tror att ju mer stålar dom själ från arbetarna ju mer immuna är dom. men vad gör deras barn och barnbarn när vår planet är den mest självlysande planeten i universum. tomahawk är svaret på allt som Obama och resten av terror presidenterna nåja agent orange som mördar och missbildar nyfödda än idag var ju också ett effektivt sätt att hålla ett folk i skackt i generationer framåt. http://stuartedwards001.wordpress.com/2011/03/28/tomahawks-and-d-u/ inga stövlar på marken natos och usrahells nya strategi tacka fasen för det när Saudi och Qatar använder analfabeter till nato och usrahells fromma som blir radioaktiva. usa anklagar syrien för att förgifta 1500 människor men att dom förgiftar hela vår planet det glömmer vår media och kapitalisterna och vår insnöade riksdag gärna. är det inte dom i Stockholm som skulle se till väljarnas bästa???? vakna du korkade svensson. dom skiter i både dej och mej. dom ÄR fullfjädrade psykopater dom enda som tänker längre än näsan är faktiskt socialister.

 9. rebeller och lokal befolkning i ghouta anklagar bandar bin sultan (mannen som erbjöd putin miljarder för att vända ryggen till syrien se ovan inlägg. det som inte kom med i mutförsöket till putin var även ett hot om tjetjenska whabbister kunde utföra självmorsbombningar i Sotji . då putin svarade att han visste att Saudiarabien utbildade och betalade dom tjetjenska terroristerna i över tio år terroristerna som finska folket hejar på) Utdrag. Från ett stort antal intervjuer med läkare Ghouta invånare rebeller och deras familjer (alla är inte terrorister alla är inte alqada) många av dom är emot kemiska vapen via den saudiska underrättelsetjänstens chef PRINS Bandar bin Sultan och var ansvarig för den utförda gasattacken. Varför har inga andra medier rapporterat detta? därför dom är judiskt ägda och därmed stödjer alla krig för israel. USA:s enda fokus på militära lösningar på regionala konflikter eller potentiella hot i hela världen till ett totalt uteslutande för diplomatisk dialog och förhandlingar har vänt denna nation in i en riktig militär-industriella-mediakomplexet BOMBER, inte ord, är USA:s nuvarande värdesystem.

 10. för syrien liksom för iran hamas och Hizbollah är USA förbjuden att starta någon form av bakdörrs diplomati eller förhandlingar, trots att dom har bett om samtal med USA. israel AIPAC och dom judiska ägda media har indoktrinerat och hjärntvättat kongressen (gäller även Sverige) och det amerikanska folket så dom är oförmögna att förutse eventuella förhandlingar med dessa nationer och fraktioner. men vi har inga problem med att börja förhandla med tallibanerna,den mest extrema grupp med mycket amerikanskt blod på sina händer. vi förhandlade med nordvietnam trots 55000 amerikanska soldater dog. vi förhandlade med IRA en annan terroristgrupp. vi kan förhandla med dessa men inte, men inte med någon i mellanöstern. israel har inget intresse av dom. men när det gäller mellanöstern kan USA inte röra en muskel utan först fråga israel. Saudiarabien ivrar för ett israel USA krig mot iran. så ivrigt att dom vill finansiera det. israel USA och Saudiarabien vill förstöra syrien för att hindra landet från att vara en kanal för iranska vapen till Hizbollah . israel vill eliminera all opposition till sin mordiska terrorist brutalitet mot palestinierna och dom villiga som super med djävulen som David ben Gurion sa en gång, med hjälp av saudiska pengar och den amerikanska militären som dör för sina intressen. president Obama som är villig att massakrera syriska barn ,att straffa straffa president assads påstådda massaker på syriska barn genom användning av kemiska vapen. Obama om och när han attackerar kommer han att vara ensam ansvarig för alla dom oavsiktliga konsekvenser av en så illa skriven attack som ger instabilitet i hela arabvärlden som kan involvera iran Iraq israel och Libanon, en ökad rekrytering av terrorister mot USA och dom ”moderata” tyrannerna Saudiarabien och gulfstaterna som nu ”exporterar” demokrati till syrien ,en ökning av oljepriserna som kan driva det bräckliga USA EU kinesiska indiska japanska ekonomier i en djupare recession en ansträngd relation med ryssland och kina som skulle kunna påverka andra oroshärdar och FN-engagemang i andra regioner samt en ytterligare förlust av respekt och trovärdighet för USA runt om i världen.

 11. något kom emellan. DETTA. falskhet lögn arrogans. att starta ett världskrig på lögner det är sanningen om AIPAC och deras amerikanska slavar. och marionetten Obamas fötter slickar dom svenska fåren glatt. http://www.proza.ru/2013/09/01/1953

 12. tänk om Sverige går med nato????? kravet är 2000 man stand bye dygnet runt. vapen som passar in i nato. ett realistiskt krig för våra nördar. (det föds ju en idiot varje sekund så brigaderna blir nog fulltaliga.) OTROLIGT MEN SANT ÄR Saudi och Qatar tar på sej alla ekonomiska utgifter om usa anfaller och krossar syrien. nu när usa inte behöver betala för terrorn mot syrien blev det lättare att få med sej senaten då dom inte behöver suga mer pengar från dom amerikanska skattebetalarna. (vilket var den största stötestenen.) http://www.youtube.com/watch?v=HqOExfiWrUE människor är inte skapta att äga miljarder dom tror att dom är gudar och i verkligheten är dom endast arroganta mordiska psykopater. lagom är bäst. Saudiarabien har utbildat muslimer till al-qaida sedan slutet på 40 talet med hjälp av IM5 England. al -qaida i libyen. saudierna hatade gadaffi för att han lagstadgade att kvinnor hade samma rättigheter som män vilket nu är en saga blott med vår riksdags hjälp. al-qaida i syrien al-qaida i Tjetjenien al-qaida i kaukasus al-qaida i Iraq förresten al-qaida i hela europa. USA al-qaidas inhyrda mördarmaskin. kalle bildhs polare och hela svenska folkets hjältar verkar det som. så nu vet våra nördar i svensk uniform vad som kan vänta dom. Turkiet består av 50 procent wahbister (al-qaida) och är Natoland. våra allierade Saudi Qatar är alla renodlade al-qaida. men svenska soldater kan välja. slåss för al-qaida stålar eller odla opium i Afghanistan. snacka om att kämpa för frihet och demokrati, vilket hån mot mänskligheten. nu fattas bara att iran lättar på plånboken och bjuder över Saudi och Qatar och betalar nato och usa att anfalla Qatar och Saudi. för hel-ete ni som har hjärncellerna i behåll . detta är endast en stor cirkus med döda och lemlästade kvinnor och barn ,endast för att en del har för mycket pengar som har stigit dom åt hjärnan. och detta står svenska folket och viftar åt med amerikanska flaggan när krigsherren av största mått besöker Sverige. var tog deras hjärnceller vägen. jovist ja dom har vår media utplånat för länge sedan.

 13. våra psykopater i Stockholm skriker på hämnd uppbackade av vår goebbles media för människorna som påstås dödade av sarin av den syriska armen. detta får ni inte läsa i vår ”oberoende” rhotchild media. Efter sändning av bilder av massakern i GHOUTA som distribuerades av al-qaida ”fria syriska armen” och förmedlades av amerikanska och franska tjänster (läs den globala kapitalismen) har Alawite familjer från Latakia lagt in anmälningar för mord. filmer som visar barn på yuotybe vilka skulle vara mördade av sarin visar kvävning av ett annat kemiskt ämne. sarin framkallar ett gult slem runt munnen men detta slem som man ser är vitt. barnen motsvarar inte ett urval av befolkningen . alla i nästan samma ålder och ljust hår . OCH DOM ÄR INTE TILLSAMMANS MED DERAS SÖRJANDES FÖRÄLDRAR. dom är i själva verket barn som bortfördes av kalle bildhts kompisar al-qaida två veckor tidigare i Alawite byar i Latakia omgivningen 20 mil bort från Ghouta. i motsats till uttalandet av fria syriska al-qaida armen och dom västra kapitalistiska mördarfinansiärerna . dom enda som identifierat barnen i Obamas massaker är dom som tillhör familjer som stöder den syriska armen och assad. dom som visar sin ilska mot ”brottslingen” assad är i själva verket barnens mördare. KÄLLA Voltarienet. för min personliga del är jag övertygad om att dom fått hjälp med inspelningen av sionisthollywood. och jag förstår inte varför denna cirkus med bl. svensk expert på gift åkte till syrien för att undersöka påstådd spridning av sarin dom kunde ju för hel-ete fråga vår riksdag och mannen med kristallkulan sibylla von bildth

 14. Obama kämpar vilt i usa för att få bomba syrien. det är nästan komiskt. han borde få ett eget program tex. roliga hörnan. al-qaida i syrien kan omöjligt ha tillgång till sarin säger komikern obama????? ett gäng skäggiga terrorister lyckades (enligt kapitalmaffian i usa) blockera världens mest moderna försvars system i över en timma???? pulvriserade tre skyskrapor, mördade 3000 människor ,slog hål i pentagon (av 64 kameror fungerade endast två) och snott några jumbojets!!!! men sarin som är lätt att blanda ihop klarar inte komikern Obamas polare att fixa. naturligtvis förstår dom flesta att han skämtar. ja utom vår korkade media och psykopaterna i Stockholm

 15. våra ”folkvalda” psykopatiska” krigshetsare i europa och usa må skrika sej hesa att assad och den syriska armen gasade ihjäl sina anhängare till assad och ett fritt syrien. men sanningen hinner alltid ifatt. konstigt inga namn har kommit fram på dom ihjälgasade???? gasbomber exploderade vid 4-5 tiden på sena nattimmarna. dom flesta kvinnor och barn dödades med ytterkläder på sej????? videor på youtube visades flera timmar på dom döda innan bomberna gasade ihjäl människorn och barn??? det är nu helt klart att det var Obama och natos små djävulsänglar som med kallt blod mördade kvinnor och barn med sarin som cia säkert fixade åt dom. http://www.bsnews.info/independent-investigation-syria-chemical-attack-videos-child-abductions/ nåja vi visste ju vilka det var redan från början utom vår riksdag och vår media.

 16. åke hellström åker tillbaka till syrien han utalar sej att titta på bevis om vilka som använde sarin både ifrån syriens arme och al-qaida råttorna. MEN FÖRST OCH FRÄMST SÖKA BEVIS MOT SYRIENS ARME KAN VÄRLDEN LITA PÅ VÅR LANDSMAN?????? sellströms rapport är minst sagt tvivelaktig. skenbart objektiv och icke-partisk ja det är en svensk???? Sverige är ju neutralt ????? vår så kallade ”neutralitet” har varit till stor glädje för israel nato och usa. sellström brydde sej aldrig om att undersöka den 20 fot långa kontainern med VX NERVGAS i Iraq som usa så vänligt försett Saddam med. det var viktigare att Donald Rumsfeld inte blev avslöjad som internationell giftmånglare. jodå Saddam mördade folk med gift SOM USA LEVERERADE. scott ritter amerikansk inspektör anklagade teamet i Iraq för spioneri åt usa och israel. frågan är aktuell AGERAR SELLSTRÖM PÅ UPPDRAG AV WASHINGTON OCH ISRAEL. sellström leder det europeiska CBRNE center vid Umeå universitet som sponsras av svenska försvarsdepartementet vi är inte med nato men svensk militär och polis har en ledande roll i den europeiska säkerhets-frågor. även när det gäller kontraterrorism. det enda vi saknar i i allt detta är terroristerna. utbildade i Umeå ,experter inklusive militära officerare knutna till nato. det neutrala Sverige kan stoltsera med dom ”neutrala” och fredsälskande företagen saab och bofors . vår neutralitet är ett guldägg för israel. vi (median och riksdagen)har aldrig ställt upp för palestinierna och israels terror mot Palestina median har alltid tonat ner eller totalt blundat för alla krigsbrott israel gör sej skyldiga till dagligen. sellströms partner i Umeå är ISRAEL INSTITUTE OF TECHNOLOGY ett universitet som ger state-of-art-teknik till israel defense fors (IDF) för att ge er mer grädde på moset så främjar KUNGLIGA SVENSKA VETENSKAPSAKADEMIN undergrävandet av svenskheten till att gojim genom stipendier och priser. (nåja en del akademier protesterar men median har munkavel om detta ämnet) relativt stor skala har använts av sarin???? det skulle betyda 10000 tals döda . först en video visade människor kippa efter andan när dom sprang ut ur sina hem??? om det var assads sarin raketer skulle dom dö på sekunder. återkommer med fler sagor från vår ärliga svensk.godnatt

 17. god morgon kamrater. 1400 döda basunerar vår media ut. förlustsiffrorna är okontrollerbara. videor som visar dussintalet döda i taget.at visa döda barn är typisk krigspropaganda (i usa visades långa rader av döda insvepta i lakan för allmänhet och kongressen av bl. USA s utrikesminister FOTOT VAR TAGIT I IRAQ 2003) dessa videor och bilder är mer hollywoodteater än trovärdig rapportering. sellsröms strategi är att peka finger mot assad samtidigt som han undviker alla möjligheter till alternativ (idag den 19/09 kan man läsa i den fria pressen att sellström och teamet ignorerade totalt rysslands och syriens mycket graverande bevis mot al-qaida som stöds av israel nato och usa) .amerikanska ambassadören i FN Samantha ström uttalade sej eftertryckligen att nervgasen som användes var mer koncentrerad än den som användes i Iraq av Saddam. (läs. det var inte vår nervgas från Iraq som användes i syrien .stackars usa och deras liksinnade mördare.) den största leverantören av nervgas till israel egypten libyen Iraq och antagligen syrien var och är naturligtvis det ”fredsälskande” USA. FN rapporten saknar total trovärdighet på grund av sellströms broderliga kontakter med israel nato och usa. varför inte skicka rysshataren Mccain som oberoende utredare. samma skit bägge delarna. så länge usa och nato samt israel förser terrorister med pengar och vapen kan ingen vettig utredning göras. varför har syrien så mycket kemiskt stridsmedel???? enkelt det utgör ett litet hot tillbaka mot israels 200 atombomber och israels obegränsade enorma lager av olika sorters kemiska medel som bl. testats på dom palestinskafamiljerna på Gazaremsan. aipac biter på naglarna i rent raseri nu när putin lagt näsan i blöt.

 18. Obama och kerry har inte lagt fram ett enda bevis för att det var syriska armen som gasade ihjäl människor i syrien. det enda beviset är deras oändliga rabblande VI VET ATT DET VAR ASSAD ??????? skulle vara intressant att veta vad sådana bevis skulle värderas i en domstol har i Sverige??? utredare om brott tar alltid med en viktig fråga. vem tjänar på brottet????? jaha och vem tjänade på brottet ??????? ja nu kom putin emellan så dom lömska kannibalerna samt skära huvuden av präster och vanliga människor och mörda barn med gift (helt klart var barnen döda av något sattyg som dessa obamamördare är skuld i) så dom har inte fått sin belöning som skulle vara ett eldhav från nobelpristagaren OBOMBA i syrien. som ni kan se på dom olika bilderna från youtube så ser man att dessa mördarnördar haft bråttom med att flytta barnen hit och dit till olika rum för fotografeing. det mest svinaktiga är ju SVTs media som totalt utestänger allt detta HUR FAN KAN DESSA GOEBBLES SOVA OM NATTEN. http://www.informationclearinghouse.info/article36284.htm

 19. hur sjuk kan våran stackars värld bli. litauen gick in i nato. kunde varit Sverige. men det lilla som är kvar dit för Sveriges del är väl endast ett papper. men att vara med nato krävs solidaritet. sedan den amerikanlitauiern, före detta presidenten Adamkus införlivade litauen i nato ingick deras legoknektar i ”internationell verksamhet” i persiska viken balkan och central och sydamerika samt Asien. hundratals litauiska unga män rekryteras för många år framåt för ”fredsbevarande insatser” för att dö i oroshärdar som Iraq Kosovo Afghanistan. Nu i litauien under kontroll av USA rekryteras legosoldater som ska skickas till syrien (det är antagligen endast lugnet före stormen, hundratals miljarder dollar är redan inpumpade för att ta över syrien av bankerna i London och usa. dom vill ha hög ränta på sina satsade stålar) det litauiska privata säkerhetsföretaget PSC har redan anmält intresse för att bistå med rekryteringar. hög arbetslöshet och låg levnadsstandard särskilt bland den ryska befolkningen skapar goda förutsättningar för rekrytering. av någon anledning tror dessa legosoldater att dom kommer alla att överleva. i mitten av september var det redan ett femtital litauiska legosoldater som förbereder sej att blanda sej med turistande charterflyg i små grupper eller parvis från litauen till Turkiet. företräde ges till personer mellan 25 till 40 år gamla med militärtjänst enligt utbildade enligt västerländskas armeer . mest eftertraktade specialstyrkor. ingenjörer, elektronik radio, förare av tunga fordon. lämpliga att använda både i strid och efter konflikt inom ramen för ockupation och marionettregeringar. detta visar att Washington förhandlar med Moskva om rysk-amerikanskt undanröjande av kemiska vapen i syrien vilket ska utesluta militärt ingripande av usrahell och nato. samtidigt som man förbereder ”kanonmat” för väpnad invasion och ”befriar” syrien från den legitima regeringen. BLAND REKRYTERNA LETAS DET EFTER MÄNNISKOR SOM KAN RYSKA FLYTANDE OCH HAR BÅDE LITAUISKT OCH RYSKT MEDBORGARSKAP I RYSKA FEDERATIONEN . VILKET UTMÄRKT PROPAGANDAJIPPO AV ”VÄST” när vi kan läsa i vår svenska terroristmedia DELTAGANDET AV RYSKA FRIVILLIGA SOM KÄMPAR SIDA VID SIDA TILLSAMMANS MED DOM SYRISKA REBBELLERNA FÖR MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER. ett ps. i antikens Rom var legoknektar likställda med kvinnliga prostituerade som även dom sålde sin kropp.

 20. inlägget ovanför detta visar att nazismen har utvecklats mycket fort i Ukraina . det visar hitlerjugend som är allmänt erkänd i Kiev. bandera nazihjälten i Ukraina som är känd för massmord under WWII i talerhof babi-yar och khatyn på 100000 tals civila ryssar ukrainare och polacker är idag fortfarande hjäte i Ukraina. detta är våra blivande nato och eu bröder. vad tycker du. eller du som dom flesta det hade jag ingen aning om http://www.youtube.com/watch?v=3Bqvh42byxm

 21. irriterande men ett värde med denna video isig måste ses http://www.youtube.com/watch?v=3Bqvh42BYxM

 22. jaha vi vet ju alla att hela ryska krigsmakten har flytta in i Ukraina enligt hc andersens svt men vad tusan gör amerikanska trupper i dom ryska ättlingarnas maripol Ukraina. http://www.youtube.com/watch?v=g_SzRHMeiBE detta har inte vår media en aaaaning om eller????

 23. vi lever inte längre på 1500 talet. alla vill inte bli kanonmat åt miljardärerna och politiker som i allmänhet har storhetsvansinne. presidenten poroshenko och hans rådgivare yuri biryukov förolämpar alla som inte är ”modiga” ukrainare. nu är dom boskap och fega blandraser. på sin facebooksida skrev birykov fega djävlar, svansen mellan benen, gömma sej från kommissarien , ändrar telefonnummer, samla ihop tillhörigheter och flyr till Rumänien, slovakien, polen . den största flykten är från Karpaterna (dom flesta ungerska ättlingar) det går busslaster varje dag med vapenvägrare till ryssland. krim är överbefolkad med unga människor från västra Ukraina som blivit inkallade till krig vilket är totalt olagligt eftersom Ukraina inte har undantagstillstånd och förklarat landet i krig. ryssland har förenklat vistelsen för dessa intelligenta varelser som inte vill mista armar eller ben eller som tusentals ukrainare mist livet, orsaken till mass avhoppen från kriget är faktumet att ukrainarna inte vet varför dom ska gå ut i krig ( gäller ej nazister och fascister battallion donbass 1 och två och miljardärens privata arme azov där alla är nazister vilka vägrar att lyda Kiev.) en soldat med en arm , var ska denna person hitta 10000 dollar till en fungerande protes?? det blir som i usa tigga på gatan och bo på gatan och när du inte orkar längre finns bara döden som 22 veteraner varje dag i usa tar sitt liv för att hysteriska politiker och rävaktiga miljardärer hjärntvättar folk tillsammans med falska medier som kryper för kapitalet. två minuter glorifierad ära av hycklarna från usa kan ingen invalid leva på. http://www.youtube.com/watch?v=ZxNa4wpgWL8 detta var enbart en pausus till det reella. tycker ni inte det var egendomligt att Kiev plötsligt kom till förhandlingarna i Vitryssland efter månaders vägran att förhandla med det oberoende nya ryssland??? ja sanningen är att mellan 8000 till 10000 soldater från den olagliga usa eu sponsrade regeringen i Kiev är omringade av soldater från nya ryssland och varit det i 4 dagar . dom har fått erbjudande om fri lejd utan vapen vilket deras högre officerare och juntan i Kiev vägrat ta emot . till sist militären i nya ryssland har aldrig tagit på sej missilanfallet i maripol som våra nyheter trumpetade ut. men när kom dom med en sanning?

 24. rödluvan och vargen. tjaa vår media och deras utsända reportrar ser ryska trupper och stridvagnar ideligen ,men konstigt nog inga satelitbilder på ryska stridsvagnar eller trupper. annars kan ju dessa sateliter upptäcka en tändsticksask om det är nödvändigt. tror någon att vi inte skulle få se dessa ryska trupper om och om och om igen från morgon till kväll. nu finns det inga ryska trupper i Ukraina mer än i rödluvans fantasivärld. men svenska folket har ju slutat att tänka själv det gör ju vår media och militärer åt oss. MEN VI TÄNKER OSS ATT DET FINS RYSKA ARMEFÖRBAND I UKRAINA. en del saker kallas för något annat än det är. allt får inte vara offentligt. nåja det finns säkert någon på FOA som vet ungefär vad som menas. alla militärer i Sverige är ju inte jubelidioter. vi börjar med fantasiernas värld i Ukraina, ATO den usa sponsrade ukrainska armen ( nazister och bondlurkar ) hänvisade till avlyssning av uppgifter från den ryska armen i Ukraina att dom led nederlag med ett antal döda nära lugansk. tyvärr inte ens i sina våtaste drömmar kommer Kiev i närheten av sanning och verklighet. idag används endast digital radiokommunikation med lokal kryptering . du kan fånga upp signalen men du kan inte tyda den (inte nato inte usa ) koden ändras när som helst utan schema. Ukraina kör det gamla analoga systemet som enkelt kan avlyssnas . det enda som Ukraina kan höra av ryska kommunikationer är sprakande och mumlande. börjar du fatta eller. för det andra. om ukrainska styrkor skulle råka möta den ryska armen ( tja det skulle bli ett väldigt kort möte ) skulle det märkas omedelbart. det första tecknet skulle vara att det är fel på alla ukrainska kommunikationsmedel, urladdade batterier i fordon stridsvagnar och mängder med annan utrustning , urladdning av batterier i mobiltelefoner, samt mål och radiostationer. du fattar fortfarande ingenting tja då fortsätter vi. DETTA ÄR EMP ,så här då ,alla kretsar steks fattar du nu då. alla motorer stannar går inte att starta. detta är system X (det kallas för något annat men det behöver du inte veta) med en räckvidd upp till 20 kilometer, ett annat sätt att upptäcka ryska trupper i din närhet är att alla system som använder LCD skärmar och all lokalisering till det egna luftvärnssystemet är utslagna vi kallar detta system för ALTAIR för nöjets skull och du fattar fortfarande inte att det finns inga ryska trupper i Ukraina??? det tredje tecknet skulle vara att totalt misslyckende att distribuera (på bondspråk avfyra ) missiler från MANPADS till PTURS detta är en bataljon komplex kalla den Z ljusbepansrad transportör med en räckvidd på 15 kilometer. börjar hjärnan rotera. det fjärde tecknet är att det skulle vara omöjligt att använda drönare och lågt flygande flygplan på grund av elektroniken i dessa flygfän vi kallar det för system Y . jaha sedan har vi system avtobaza som tvingar ner drönare. och som grädde på moset hundratals stridshelikoptrar som sniffar upp fordon tåg bilar . förlama all järnväg och broar skulle försvinna. städerna skulle vara svarta eftersom inga kraftstationer fungerar. SpetzNats skulle likvidera regeringen och högre officerare . detta är hur den ryska militären bedriver militära operationer i dag. därför kan ju vår media och deras ” reportrar ” fortsätta drömma om hundra ryska stridsvagnar i Ukraina ja du kan drömma du med. och om du inbillar dej att det är ryska trupper i Ukraina så är jag säker på att du har arbete som ”reporter ” på SVT tills du blir nittio dröm era våta drömmar

 25. Rolf fredriksson på svt är en notorisk lögnare. i över 6 månader har dom gamla östländerna som nu ingår i nato pumpat in militärt material inklusive mängder med stridsvagnar av rysk modell som inte passar in i natos utrustning. bildbevis finns i hundratal när stridsvagnar lastas i jumbojet till nazi Kiev. tyska och franska statsöverhuvud rusar till Moskva med varningar och rädsla över TOTALT KRIG PÅ GRUND AV UKRAINA. striderna mellan pro-ryska separatister och NATO-stödda Kiev regimen eskalerar i östra Ukraina. NATO har utökat sin närvaro vid rysslands gräns genom att bygga upp 6 platser i angränsande länder med 500 snabbinsattser blir det YTTERLIGARE 30000 NATOSOLDATER UTÖVER USA OCH DERAS MISSILER I POLEN. nu rusade Tysklands och Frankrikes överhuvud till Moskva för att föreslå en ” NY FREDSPLAN ”UTAN DEN AMERIKANSKA UTRIKESMINISTERN har europa äntligen förstått att usa leker med europas folk. Sverige och europa samt usa har nu i över ett år fört ett ekonomiskt krig mot ryssland varav dom flesta krig har börjat med. putin fick ca. 68 procent av rösterna vid valet . det ryska folket sluter upp bak sin ledare trots sämre levnadsvillkor på grund av kapitalisterna som vill krossa och dela ryssland idag ställer sej 90 procent av ryska folket sej bakom sin ledare. nu vill ju usa skicka defensiva dödliga vapen till nazisterna i Ukraina. VAD ÄR DEFENSIVA DÖDLIGA VAPEN???? ryska tjänstemän har uttalat om Obama sänder vapen till Kiev för att bygga upp en storskalig offensiv av nazisterna i Ukraina mot östra Ukraina kommer den ryska armen ingripa för att förhindra en ännu större massaker än vad som har varit vilket kan leda till ett större mark krig i europa med fortsättning som ett värlskrig med eventuellt atomvapen . ryssland proklamerade för över ett år sedan att vid en större konflikt och vid behov kommer landet att använda atomvapen. 5400 civila dödade 14000 skadade och total förstörelse av infrastrukturen . det är redan snudd på folkmord vilket inga eu och amerikanska nyheter vill erkänna. igår meddelade president Hollande innan hans resa med Merkel vid en presskonferens på elysee palatset VI HAR INOM ETT PAR MÅNADER GÅTT FRÅN KONFLIKT TILL KRIG, VI ÄR I ETT TILLSTÅND AV KRIG OCH ETT KRIG SOM KAN VARA TOTALT varnade han. tiden är knapp och ingen ska kunna säga att tyskland och Frankrike inte har gjort allt för att försöka bevara freden. hökarna i usa med maccain i spetsen och 12 senatorer kräver att usa ska beväpna nazisterna i Ukraina med alla sorters vapen och gör Obama inte detta kommer dom att utarbeta en lagstiftning som kräver den amerikanska regeringen att göra det. tja det är ju europeiskt land och blok som kommer att spillas och usa hejar på som vanligt i bakgrunden. vad som är klart är att inbördeskriget i Ukraina har placerat världen och speciellt europa på randen till en katastrof , enligt den franske presidenten och hans varningar om ”totalt krig ” EUROPA ÄR NÄRMARE ETT VÄRLDSKRIG ÄN DEN VARIT NÅGON GÅNG SEDAN 1939 . ansvaret för dom oerhörda faror som världen står inför ligger främst hos USA tyskland och resten av Natoländerna. den nuvarande krisen provocerades av beslutet av usa och tyskland ( inklusive Sveriges karl bildt som stoltserade på maidan i Kiev tillsammans med nazidregglet ) för att organisera kuppen förra året och installerade en höger regering utan folklig förankring en kupp ledd av pro-nazistiska antiryska styrkor som rigth sektor och Svoboda och som idag ingår i privata battaljoner som bestraffande legoknektar. NATO FÖRDUBBLAR SIN NÄRVARO VID RYSKA GRÄNSER naturligtvis kommer putin att föra fram sina atomvapen i Kaliningrad han täcker hela norra europa inklusive carl bildt och hans vänner vilket vi normala människor ska lida för. till sist så är Ukrainas dagar räknade som ett suveränt land . alla medel har gått åt till att bomba östra Ukraina till grus. så det blir väl vi i eu som ska betala fiolerna om nu vi får leva ett tag till.

 26. USA HAR SVAR PÅ ALLT ” BOMBA ” http://www.youtube.com/watch?v=XFJacWYTkGY

 27. VE OCH FASA!!!!! med skräck ska bl. annat Angela Merkel åka till den sista diktatorn i europa i minsk. det har ju våra medier basunerat ut i tiotals år. kriget i ukraina har aldrig deklarerats officiellt enligt Kiev och för median är det bara straffbataljoner som ska kväsa ett gäng terrorister. även i Vitryssland har väst infört reseförbud mot ”OLIKTÄNKANDE” att få vistas i det underbara civiliserade europa. men plötsligt avbryts alla sanktionerna och alla dom 74 oliktänkande kan åka till paradiset europa. i Ukraina rasar diskussionen om enorm korruption och den hotande kollapsen av ekonomin. och nu blev plötsligt minsk rumsrent ,samtidigt som den blev en genomfartsled för dom europeiska hycklarna. men vem förväntar sej något av Merkel i minsk. hon kör med dubbel standard, subventionerar illegal makt i Vitryssland som i Ukraina, delar ut miljontals euro på tom väska, backar upp diktatur i Kiev och ockupationen av kreml. om jag mins rätt, Lukasjenko Lukasjenko tog avstånd från putin och fick Tysklands förlåtelse och han fick en kram av Merkel som viskade i hans öra, Sasha min kära. EU, den ruttnande civilisation och framtid i fattigdom och misär är framtidsmodellen för den vitryska samhällsmodellen !!! det europa bjöd putin i Moskva ( Frankrike och tyskland) var inte ett förslag om Ukraina, DET VAR ETT HOT, går du inte med på detta kommer vi att införa mycket hårdare sanktioner. antagligen lyssnade putin endast med ett halvt öra eftersom han nu vant sej vid enbart hot och utpressning från väst. putins talesman uttryckte sina åsikter om att sämre uppförande mot en statsman över ryssland är enbart förakt mot dom som kom med hotelser. någon uppgörelse i minsk tror jag inte på ej heller att carl bildt håller segerparad på röda torget i kreml.

 28. dom flesta som uttalar sej eller skriver om Ukraina idag har aldrig upplevt ett krig. dom flesta som har åsikter sitter i en mysig soffa och kritiserar det folk som kämpar för sin framtid och frihet. dom som bor och kämpar där väntar varje dag på åskan från himmelen i form av en haubitsgranat eller klusterbomber och vet att varje timma kan vara den sista. en av dom Bruno Giudice född i en tysk kanton i Schweiz har bott i 11 år i donbass som har blivit ett centrum för kampen mot nazismen. DETTA ÄR HANS TANKAR som går till bl. annat våra nyheter och riksdag samt hela svenska hjärntvättade folket och europeerna , folket i hela världen från mej, jag den enda italienare i donetsk. (hans föräldrar utvandrade från Salerno) Donetsk. en stad i hjärtat av europa som slits sönder av inbördeskrig , och inga västerländska medier säger något om dessa fasor i denna konflikt ,trots den dagliga totala bombardemangen ( och allra minst vår media och våra folkets valda politiker ) HUR KAN DU VARA TYST . som ett resultat av bombardemanget är allt förstört , daghem sjukhus, skolor, marknadsplatser, hus , fabriker, vattenförsörjning . elnät, gasförsörjning, även busshållplatser och terminaler. och folket, dom mest enkla vanliga civila tvingas leva i bunkrar byggda i händelse av kärnvapenkrig. dom lever i kalla fuktiga underjordiska rum med epidemier av förkylningar och skräck när granaterna briserar dygnet runt. du som sitter i soffan har inte den minsta aning om vad dessa människor måste genomlida. det är mycket skrämmande i dom flesta områden som blivit utan gas, ljus och vatten. bankerna är stängda för långe sedan, mirakulöst har apoteken öppet ett par timmar om dagen. seniorer som jag och som arbetat hela mitt liv får inte längre pension. enda anledningen att jag överlever är hjälpsändningar från ryssland. om dom inte kom från ryssland skulle vi svultit ihjäl i detta tjugoförsta århundradet I EUROPA. dom som fortfarande kan arbeta riskerar sina liv varje gång dom arbetar eller går på gatorna. och varje dag familjer lever i en förtvivlan och hoppas att deras nära och kära kommer hem till kvällen, vid varje granatbrisad bultar hjärtat av skräck, och då pratar jag inte om bomber och missiler som förstör allt på stora områden som händer även det dagligen. skolorna är stängda och många studenter kommer aldrig mera tillbaka till sina studier eftersom ukrainska granater slet dom i bitar. och när skolorna öppnar kommer barnen att darra av köld och rädsla, och deras föräldrar kommer att leva i skräck när dom inte ser sina barn, barn som växer och borde se framtiden med glädje kan närsomhelst förvandlas till en glödhet massa med blod i röran. dessa människor som anfaller Donetsk, dessa barn är bara skräp och finns inte med på deras militära kartor. tro mej, kriget kommer att fortsätta ända fram till våren, i Donetsk finns 1 miljon invånare och i hela lugansk regionen finns 7 miljoner invånare som är involverade i detta krig. tro mej detta kriget är värre och mer fruktansvärt än kriget i forna jugoslavien. du undrar varför vi inte flyr, därför det är mycket svårt och du riskerar livet om du försöker, vi är fångade. på kvällen när utegångsförbudet börjar stänger vi huset, min fru, mina två döttrar och vårt två månader gamla barnbarn, vi förstår inte att FN, OSSE , EU, UNICEF, alla dessa föreningar om skydd för mänskliga rättigheter endast gör en enda sak , pratar inte ett enda försök att stoppa denna mardröm. politiker krigar vid borden och under tiden är snart 6000 människor dödade i detta krig, dom flesta kvinnor ,barn och äldre, någon måste säga NOG , SLUTA BOMBA OSKYLDIGA OFFER. ukrainska regeringen är fullt ansvariga för detta kaos och bör förhandla och stoppa denna massaker och påverka deras skuld i detta. jag ber om hjälp av hela mitt hjärta och ropar desperat STOPPA KRIGET. AV Bruno Giudice Donbass tja varken rigth sektor eller Svoboda ( nazisterna ) anser att dom inte lyder under Kiev och säger att dom kommer att fortsätta bomba ryssar i donbass och nu har dom tagit över kommandot av Kiev trupper ATO som lyder under nazisterna i Ukraina. men det finns ju inga nazister i Ukraina, endast extremister eller hur https://truthinukraine.wordpress.com/2015/02/14/nazi-crime-5-02-2015-14-02-2015-18/

 29. MAIDAN PÅ RÖDA TORGET. ORANGE REVOLUTION I RYSSLAND. GENOM MORDET PÅ NEMTSOV. ett mycket underligt mord ägde rum i Moskva. Nemtsov var en ointressant politiker fördom etablerade partierna med ett par procent anhängare av den ryska befolkningen. 1 mars kommer femte kolonnerna i ryssland att marschera mot den så kallade ”anti-krismarschen” nu har femtekolonnerna fått banderoller och slagord ”NEMTSOV” av ????? ja inte av putin varför skulle han med över 80 procent av ryssarna hjälpa dom med deras landsförräderi. händelser som denna har hänt många gånger i många länder där uncle sam inte var nöjd med regimen. mordet på Nemtsov har likhet med charly hebden så räkna med liknande reaktioner från Obamas små drängar i europa. mera sanktioner mot ryssland, även ett utmärkt tillfälle för krigsförbrytarna i Kiev att kräva fredsbevarare från nato i Ukraina. men det viktigaste för ryssland är att se till att inga betalda legodrängar börjar att mörda folk i Moskva. se på Ukraina,passagerarplanet som sköts ner är det tyst om, morden i odessa över 50 människor brändes levande är det tyst om , morden på poliser och demonstranter på maidan i Kiev är det tyst om , och tro mej det kommer aldrig att utredas vem dom skyldiga är. därför det var nato och usa som arangerade et hela. om det var putin skulle bevisen varit på bordet för länge sedan. eller hur. den ryska specialtjänsten har till uppgift att se till att en maidan på röda torget aldrig får hända, och dom är vuxna sin uppgift. beställningen av mordet på Nemtsov kommer naturligtvis från den stora demokratin i väster. det är en logisk handling, ett standardmässigt manuskript för ”orange revolution ” mordet visar tydligt en annan sida av myntet , mänskligt liv är inte värt en pris snus för kapitalisterna i usa. det finns endast ett enda sätt att undgå massmord på ryska individer, det är att slå hårt mot Obamas och Norges Natochefs betalda ligister som nazisterna i Ukraina. naturligtvis kommer vår media och politiker att gråta och fördömma våld mot dessa lönnmördare men det är vi ju vana vid eller hur. vad hände jo en vit bil körde upp jämsides med Nemtsov och sköt honom och drog snabbt därifrån. det luktar false flag. men när har usa gjort något som inte kan avslöjas. hur många gånger har dessa grisar inte blivit avslöjade med lögner och mord för att starta krig eller ta över naturtillgångar massor av gånger. och det ser ut att dom blir mer och mer desperata för ryssar knäcker man ju inte så lätt. tänk på dom 900 dagarna i Stalingrad. helt klart är att usa försöker att destabilisera Moskva genom denna desperata åtgärd , män tänk om du kan, om FSB ( KGB) skulle göra sej av med någon motståndare som denna person aldrig var med ett par procent av ryssar mot putins över 80 procent . ja inte skulle det bli en så desperat handling som Obama regimen gjort, det skulle bli en ” olycka ” eller ett självmord eller en hjärtattack eller vad tror du om din hjärna funkar. Obama och usa är desperata deras världmonopol håller på att falla isär. i usa stiger lönerna varje år till senaten undertiden som missären ökar lavinartat med matkuponer uteliggare sjuka som ligger och dör bland soporna. det är kris med ekonomin i ryssland , därför har alla ryska ledare och tjänstemän inklusive putin minskat sin lön med 10 procent, till skillnad mot usa senatens miljardärer. senaten i usa är verkligen patrioter eller vad tycker du. KUBA HAR INTE GETT EFTER FÖR SANKTIONER !!! IRAN HAR INTE GETT EFTER FÖR SANKTIONER !!! VARFÖR TROR KAPITALISTERNA ATT RYSSLAND SKA GE EFTER , KOM IHÅG DOM 900 DAGARNA.

 30. snart är det försent att vakna upp och inse hur nära slutet vi är. våra folkvalda är mer styrda av ”eliten” på vår jord än förnuftet. vad jag tycker om politiker ???? ja det vet ni. Hitler har fått en ny skepnad http://www.countercurrents.org/zuesse070315.htm

 31. har Europa vaknat. vill Europa inte längre gå i usa koppel. vill Europa ha fred och välstånd eller gå med i USA s krig mot Ryssland som kommer att drabba hela Europa. ett enat Europa har vuxit fram, ett ekonomiskt EU av kapitalismen dominans för att kuva kontinenten till slaveri vilket en någorlunda intelligent person kan klura ut ,Cypern Grekland Italien spanien portugal Frankrike ungern Bulgarien hela gamla juguslavien tja mer än halva europa är fattigdomen ett nytt normalt sätt att leva, ett gift till befolkningen som kapitalisterna infört som helst ska levas på gatorna utan mat eller sjukvård, människan är en förbrukningsvara och det finns för mycket av varan så en decimering är enbart till fromma för mångmiljonärerna , ett krig mot ryssland ger klirr i kassan när vapenfabrikerna går på högtryck. EU bildades för fred enighet och välstånd. men det var innan judetroikans banker (bl. goldman sax) slog Grekland i spillror och flera andra EU länder tillsammans med ECB som äger snart hela europa. idealet med EU har muterat till extrem byråkrati och extrema former av EU styrd kapitalism som drivs av en klick ICKE VALDA KAPITALISTISKA LEDARE som har skapat den US-kontrollerade NATO. banktrojkans anslutning till Tysklands diktatoriska åtstramningspolitik och USA neocon program för europa möter hårdare och hårdare motstånd från fler och fler länder, speciellt i södra europa. Leo Tolstoj påstås sagt Europa finns inte , det finns svenskar danskar tyskar italienare osv.osv. idag är det lite annorlunda unga människor har det lättare att säga jag är europé ( tja jag vet inte hur det är med svenska ungdomar ) europa gränsar till norra ishavet, i väster till atlanten, i söder och öster till medelhavet och svarta havet, Europa från atlanten till Ural, dom eurasiska gränserna är just dom gränserna som kapitalisterna vill ha sina giriga fingrar i. dom lever i fantasin att dom som kontrollerar Eurasien kontrollerar hela världen, i boken krig och fred skrev Tolstoj DOM SOM GUD VILL FÖRGÖRA , GÖR HAN DOM GALNA (påminner mej direkt om vår media och politiker ) HAR EUROPA REDAN GLÖMT KOSTNADEN I LIV OCH VÄLSTÅND AV WWII . eller är dom så övertygade att putin inte kan försvara sitt land med 88 procent av befolkningen bakom sej- när Margot Wallström kallade ryssland för putins skräckvälde kastade hon skit på nästan 90 procent av rysslands befolkning vilket som jag vet kommer ryssar ihåg en oförrätt i låååånga tider. men hon fick säkert en manual från Obama. ett litet apropå tv 4 nyheter påtalar att Finland har mindre export till ryssland som har ekonomiska problem. sanningen är vilket vår media vägrar upplysa svensken om att ryssland bojkottar mängder med finska varor bl. mejerivaror som nu översvämmar svenska affärer. nåja varför skulle dom säga sanningen nu när dom undviker den för det mesta. Washington har pressat EU till bojkott mot ryssland samtidigt som USA har ökat sin handel med Ryssland???? denna bojkott har kostat europa 1000000000000 EURO det kostar att vara USAs lilla puta. denna summan är början och ett fortskridande av sprickor i EU. Grekland propsar på skadestånd av tyskland för WWII Bulgarien miste 400000000 dollar per år när sout strim rysk gas genom Bulgarien enbart på transit pengar ryssland skulle stå för alla investeringar men usa pressade EU att hindra byggnationen och putin tröttnade på nya paragrafet ideligen från EU och drar den nu till Turkiet och vill EU ha gas så får dom köpa av Turkiet för putin orkade inte leka med EU politikerna i sandlådan. vad säger kalle stropp bildt nu , han som alltig slitit i håret och anklagat putin för utpressning av gas till europa , BULGARIEN EUROPAS FATTIGASTE LAND MISTER 400 MILJONER DOLLAR ÅRLIGEN UTAN UTGIFTER RENT NETTO PÅ GRUND AV USA OCH DOM FEGA KAPITALISTERNA I BRYSSEL. DETTA ÄR KAPITALISTISK DEMOKRATI. hör och häpna Alfred Nobels fredspris GICK TILL KAPITALISTERNA I BRYSSEL FÖR 70 ÅR AV FRED I EUROPA ???? ett år senare viglade EU INKLUSIVE SVERIGE GENOM CARL BILDT UPP KIEV MED HJÄLP AV NAZISTER STÖRTANDET AV DEN FOLKVALDA UKRAINSKA PRESIDENTEN OCH TILLSATTE EN NAZIREGERING. DETTA ÄR EN VANLIG HÄNDELSE AV KAPITALISTERNA. men hycklarna i europa ignorerar totalt kriget mot jugoslavien som föregick av 70 dygns intensiv flygbombning av fredsälskande NATO. och därefter erkännandet av Kosovo som annekterades av USA som omedelbart omvandlade landet till en gigantisk militärbas. men nu tar jag en paus innan fortsättningen

 32. tja vidare i eländet. men först lite backupp http://www.euractiv.com/sections/energy/majority-bulgarianswant-south-stream-be-built-311225 så nästa gång svensk media kastar skit på Bulgarien ( maccain usa kallade presidenten i Bulgarien för diktator men det kallas ju alla för som protesterar mot USA så jag förstår hedningarna på SVT. det klarnar mer och mer att en del europeiska ledare fruktar vad USA har i beredskap för vår kontinent. tyskland är ett bra exempel på vad USA föredrar. det finns många amerikanska militärbaser i landet och ramstein air base fungerar som högkvarter för US Air Forces i europa och är även en NATO installation där 50000 amerikanska soldater lever. ryssland anser att tyskland är ett ockuperat land och aldrig blivit självständigt sedan WWII . ett visst motstånd mot USAs övertagandet av Ukraina och installationen av USA marionetter i Kiev börjar synas även i tyskland. det kan bli sista droppen för europeiskt tålamod för den stora mentalpatienten på andra sidan atlanten. 17 av EU s 28 medlemsländer har ställt sej utanför att leverera vapen till den ukrainska regeringen som USA har uppmanat till, tyvärr har 11 eu nationer ställt sej bakom USA att utrota etniska ryska invånare i donbass med nazisternas hjälp. tyskland har identifierat följande EU stater som är starkt emot vapenleveranser till Ukraina, Spanien, Tyskland, Grekland, Cypern, Ungern, Italien, Frankrike och Slovakien dessutom Matteo Renzi Italiens premiärminister besökte nyligen president Putin för att öka sammarbetet med ryssland. även en viss tystnad i vissa EU länder mot putin förekommer samt en avmattning i samarbete med USA visar EU s ansträngningar för att lyfta sanktionerna mot ryssland. det låter egendomligt i våra hjärntvättade öron både i europa och usa att europas framtid är oupplösligt bundet till ryssland INTE TILL KAPITALISTERNA I USA OCH WALL STREET. återigen citerar jag Tolstoj i krig och fred ENDAST RYSSLAND ÄR EUROPAS FRÄLSARE. vidare krig och fred Tolstoj det är nödvändigt för en mäktig nation som Ryssland att vara en oegennyttig plats i spetsen av en allians som har till ändamål att upprätthålla maktbalansen i Europa och rädda världen. ” rädda världen från USAs galna ambitioner att bli World new order USAs ambitioner att styra vår planet, ” väst inser inte den ömsesidiga attraktionen mellan tyskland och ryssland, den brutala nazistiska invasionen av ryssland och minst lika brutala reaktionen av ryssland mot tyskland, på bekostnad av ca. 25 miljoner ryska liv besegrade ryssland nazityskland och i själva verket räddade världen. tja det blir ett lyft för industrin i USA om europa slås i spillror och vad jag tycker om dom folkvalda det vet ni och tror du att dom bryr sej om hur du mår

 33. sanningen kommer alltid fram . i Moskva firas 70-årsdagen av segern över nazityskland den 9 maj. USA kritiserar ledaren för den tjeckiska republiken Milos Zeman på grund av hans deltagande den 9 maj i Moskva. den amerikanska ambassadören andrew schapiro i Tjeckien kritiserade Zemans beslut med motiveringen ett kortsiktigt handlande (ryssland ska tryckas ner ) samt att det borde vara besvärande för Zeman att vara den enda statsmannen från ett eu land. Zeman motiverar bl. annat sitt besök med att visa tacksamhet till ryssland för att inte Tjeckien tvingas tala tyska. även hedra dom 150000 sovjetiska soldater som dog i befriandet av Tjeckoslovakien. tjaa nu vet ni varför vår statsminister anser sej för god att resa till Moskva USA HAR DIKTERAT VAD DERAS LYDSTATER SKA TYCKA OCH GÖRA. VISST ÄR SVERIGE FANTASTISKT

 34. ISRAEL UTRUSTAR NAZISTERNA MILITÄRT I UKRAINA. israel har hela tiden efter perestrojkan utryckt sina positiva känslor för Ryssland. i det förlovade landet israel finns en fjärdedel judar ( khazarer ) från Ryssland. segerdagen för röda armen har alltid uppskattas av israel ( utåt ) men dom har aldrig haft problem med att ge skydd åt ryska judiska oligarker som svindlat Ryssland på miljarder dollar och som kommit undan rättvisan i Ryssland i skydd av israel ej heller har dom krävt visum för ryska pilgrimer och turister som fyllt på den israeliska statskassan vars pengar är ett viktigt bidrag i deras budget. detta är en vänskap som är tudelad ena sidan är Ryssland en värdefull bekantskap den andra sidan är som en giftorm som hugger när den får minsta tillfälle. sanningen är att israel alltid varit fiende till Ryssland. KRIGET I GEORGIEN SOM SANNINGEN ALDRIG KOM FRAM I VÅR GOEBBLES MEDIA. Tel Aviv beväpnade den georgiska armen, israel förbereder sej att med georgiska militärer att mörda ryska civila medborgare i Abchazien och Sydossetien med israelska vapen och israelska instruktörer dessutom fans det israeliska medborgare som tog del i överfallet på ryska civila människor. IDAG ÄR DOM IGÅNG IGEN MED ATT UTBILDA NAZISTER SOM SKA MÖRDA CIVILA I NEWRUSSIA ( DONBASS OCH DONETSK ) BANDERA OCH ISRAEL TRIVS TYDLIGEN TILLSAMMANS. återigen hjälper israel ett land vars ledarskap säger att dom slåss mot Ryssland. dom israelska instruktörerna lär dom nazistiska bödlarna att döda ryssar och ukrainare i Donbass och israelska SUKP är villiga att utrusta nazisterna för ändamålet. en delegation från Dnepropetrovsk Ukraina höll möte med den israelska försvarsindustrin Elba för köp av krigsmaterial. det EU inte vill fixar israel. israel är även intresserade av att bygga vapenfabriker i Ukraina. från Ukraina fans på detta mötet Boris Treygerman Paul Hazan och Gennadij Mashinson som intervjuvades av den israeliska journalisten Shimon Brimanom. även utrustning som används mot palestinierna som elektroniska system vilket upptäcker rörelser på långt avstånd verkade intressant för Kiev. israel har inga problem med att hjälpa och utbilda barnbarnen till HERO, NACHTIGALL OCH GALICIA som utmärkte sej bl. annat vid BABIJ JAR för att lösa ” judefrågan ” i Ukraina. men enligt judar är affärer affärer inget personligt???? men det hindrar inte judarna att älska ryska turister och pilgrimmer samt sovjetfolket som förstörde tredje riket och sparade judarna till total förintelse. tjaa jag anser att putin borde ta av silkeshandskarna och ta till sej ett antal hamas och träna dom tillsammans med spetnaz ge dom vapen i gaza, Libanon och absolut till HIZBOLLA. ryssarna kan ju för den delen ha medkänsla för förintelsen samtidigt som ryssland får inkomster på vapnen till hamas och resten av israels fiender. hur var det joo affär är affär inget personligt. och pengar luktar inte. ha en bra dag jag har det varje dag

 35. kanske detta är mer rumsrent. naturligtvis gömmer svensk media allt som är negativt för det sionistiska nato och usa. ja sanningen är ju att nato är till för att skydda kapitalet på wall street samt dom stora bankerna. snart invaderar väl usa västra Ukraina för att ” skydda ” befolkningen i Kiev eller blir det slut på förberedandet att sänka ryssland till somaliastandard och lägga beslag på ryska folkets naturresurser vilket redan närmar sej i Ukraina. nato har greppat tag om den ryska björnens svans och nu vågar dom inte släppa taget eftersom en katastrof kan bli resultatet. VI ÄR INGA KREATUR ROPAR KIEVBORNA. http://www.youtube.com/watch?v=ElrEaSx652U samtidigt börjar oroligheter i odessa där befolkningen fått nog av bandera och rigth sektor. kommer odessa att ansluta sej till novy russia???? den 20 april kommer 200 falskärmsjägare från usa att börja träna ukrainska swat i Ukraina. dom kommer att behövas för att kontrolera Kievborna som snart är på gränsen till svält. instruktörer både från Canada och polen utbildar dessa ubermench att styra folket i Ukraina.

 36. snart firas70 års minnet av hiltler och nazitysklands nederlag på röda torget i Moskva. Ukraina på står att det var ukrainska armen som befriade Auschwitz ( det var säkert ukrainska swobodas ss ) även polen vill skriva om historiken med att påstå tillsammans med Ukraina att sovjet överföll och ockuperade Ukraina polen och tyskland närröda armen kom till berlin. nu bojkottar EU och USA inklusive det ” neutrala Sverige ” 70 års minnet på röda torget. MEN DET ÄR BARA 69 ÅR SEDA WINSTON CHURCHIL LÅG PÅ KNÄ OCH BÖNADE OCH GRÄT FÖR ATT FÅ HJÄLP AV STALIN VILKET ÄR CENSURERAT I ALLA HISTORIEBÖCKER I ” DEN FRIA VÄRLDEN ” http://www.svpressa.ru/war21/article/111201

 37. arbetande människor har firat första maj sedan 1889. firat dagen för ett anständigt liv. och i ukraina har det varit ”revolution”. men inga arbetare i ukraina trodde att dom skulle arbeta i månader utan att få sin lön. att dom måste arbeta 10-12 timmar om dagen sju dagar i veckan utan avbrott. arbetarna i ukraina ser maktkampen mellan miljardärer och oligarker i kiev. politiskt hysteri ,politisk förföljelse komunisterna i ukraina riskerar livet varje dag. om dom står fast vid sin politiska åsikt. moraliskt förtryck ,fysisk terror, mord på oliktänkande. och ett blodigt krig mot dom som inte vill kuvas av den bruna pesten i ukraina. den pro västliga oligarkiska diktaturen har gripit makten med hjälp av usa och eu, ett dödligt hot mot alla arbetare i ukraina. kapitalisterna och borgarna utnyttjar dessa ukrainska nazister till att förslava det ukrainska folket. LÄNGE LEVE FÖRSTA MAJ INTERNATIONELLA DAGEN FÖR ARBETS SOLIDARITET NEJ TILL GODTYCKLIGA OLIGARKER STYRANDE VÅRT LAND ARBETARE ÄR I MAJORITET! TILLSAMMANS VI KOMMER ATT VINNA PN SIMONENKO förste sekreterare i kommunistpartiet i ukraina en sång om ett värdigt liv för dom som ser till att aktieägarna får tjocka plånböcker http://www.youtube.com/watch?t=111&v=rwc08_XYO-g

 38. en historia om ett folk som vår media skamligt ljuger om hånar och nedvärderar och som lär svensken att förakta. förtroendet mellan västvärlden och ryssland är bruten. det har pågått en längre tid men nu är det oåterkalleligt. men det är egentligen en bra sak för människor som vill leva ett harmoniskt och lugnt liv , för vilket förtroende kan man ha för länder som använder sej av al-qaida isis nazister för att tillskansa sej andra länders folk som enbart blir en konsument till miljardärer och natur rikedomar i länderna som hamnar i fickan på den ena procenten – dom har ett enda mål samla så många miljarder dom kan sedan dör dom lyckliga . sådana monster styr vår planet och vårt land. förtroende för dessa kapitalister kan man inte ha om du slåss för frihet för alla. det är verkligen lätt att lura det naiva ryska folket ( det är slut med sådant ) det ska väldigt lite till att vinna deras förtroende , ibland räcker det med ett leende. några kärleksfulla ord , några allvarligt menande löften. ryssar kan lätt ”köpas” med vänlighet. dom delar den sista brödbiten med en hungrig medmänniska du får deras tröja om du fryser. dom tror på europas och usa statsmän som heligt lovade ”muntligen” att usa och nato aldrig skulle utvidga sina armeer till dom gamla öst staterna. men dom kapitalistiska cynikerna pengabegärliga västkapitalisterna skrattar åt så enfaldiga människor som tror att ord gäller. på grund av denna naiva öppenhet i ryssland dog miljoner ryssar. ryssland gav allt till världen, dom kämpade för mänskligheten dom öppnade sina hjärtan och dörrar, dom gav svältande mat, och återigen blev dom förrådda om och om igen. trots svek och grymhet mot det ryska folket genom hela historien har dom fortfarande inte lärt sej den västliga mentaliteten fulländad cynism, en otrolig konst att offra andra människor för sina egna intressen. svenskar utplånade otaliga ryska liv och så även gjorde tyskar fransmän polacker britter nordamerikaner och tjecker bara för att nämna några i raden. ryssar har aldrig fört krig enbart för bestraffning som väst gjort i århundraden i afrika och asien samt sydamerika. puritanskt och protestantiskt tänkande att bestraffa afrika och sydamerikas folk är verklighetsfrämmande för det ryska folket. västvärlden ljög för lenin stalin chrusjtjov och slutligen gorbatjov. västvärlden har ljugit för putin och om putin. skulle ryssland förrådas igen skulle landet gå igenom ofattbara plågor eld och förstörelser och förtvivlan, landet skulle återigen begrava miljontals av sina söner och döttrar . återigen en terror som antagligen ingen annan nation har genomgått. men ryssen skulle komma på knä och resa sej en gång till långsamt och skrämmande visa sin beslutsamhet sin storlek och styrka. och i helig vrede lyfta svärdet och gå rakt mot det fega pengagiriga kapitaliststyrda väst. ryssar har alltid kämpat öppet och ärligt. till skillnad mot usa och nato har ryssland aldrig använt sig av terror som ”bombmattor” drönare eller atomvapen för att döda miljoner civila för att skapa skräck och förtvivlan hos civilbefolkningen, till skillnad som slaget vid kursk eller leningrad där det var soldater mot soldater. ingen kunde eller för den delen besegra ryssland eftersom vreden och kärleken i ryssland är mäktig och stor. det beror på att nästan alla krig ryssland har kämpat i var enbart ett krig för överlevnad för rysslands folk och även för mänskligheten till skillnad mot nato ( sverige i afghanistan och libyen) och usa som krigar för vinsten.

 39. det är nu 70 år sedan det sovjetiska folket räddade världen genom att krossa nazismen. men nästan omedelbart efter segern gick dom ännu en kamp mot västerländsk imperialism och kolonialism. mellan 20 till 27 miljoner i sovjet främst ryssar miste livet för att försvara vår jord mot hitlers horder undertiden hundratals miljoner andra vigt sitt liv åt att bygga en bättre bättre och jämlik värd. det var inte svårt för usa att vara övermodiga efter kriget inte en sten var rubbad i usa ( och sverige ) när hela sovjet var grus och aska . utan sovjet och det ryska folket skulle det inte finnas någon frihet, ingen självständighet asiatiska afrikanska och länder i mellanöstern . det skulle inte finnas någon revolution i latinamerika. eftersom ryssland är en motpol till den västra fasistiska kapitalismen hatade väst sovjetunionen och därför hatar dom det ryska folket. tja hatpropaganda ser vi nästan varje dag i svensk media. väst förlorade sina kolonier dom håller på att förlora sitt propagandakrig och förhoppningsvis förlora sin eftersträvan av monopol på allt under solen. det mest slående är upprepningen av alla giftiga lögner i väst är propagandalögnerna om ryssland och putin där dom utan skam ämför ryssland och putin med hitler och nazityskland. det närmaste man kan komma nazismen idag är europeiska och nordamerikanska imperialism och kolonialism båda har samma mål, att härska över alla folk. sovjet besegrade nazisterna och jag tvivlar inte en minut på att ryssland kommer att besegra dom fasistiska kapitalisterna som idag suger ut den arbetande befolkningen . jag undrar om dom tar sin aktieportfölj med sej i graven det dyraste och käraste dom har . den 9 maj 1945 förändrades hela världen. mänskligheten andades ut och började gå framåt igen. under lidande men framåt. människor började drömma igen, om sann frihet, jämlikhet och brödraskap. den vackra röda flaggan över taket på riksdagshuset i berlin gav dom mod att drömma igen. det sovjetiska folket visade att alla uppoffringar blev belönade till folk över hela vår planet. men girigheten och ägandemanin i väst vägrade att dö, en besatthet att styra och plundra världen nådde en ny ofattbar topp. alla krafter i den kapitalistiska herakin mobliserades inklusive propagandan i media som blev goebbles utmärkta lärjungar ja bättre än goebbles. vackra och ljusa drömmar motverkades av cynism och korruption. i en orgie av smutsiga tricks, falskhet och lögner förstördes sovjetunionen. i ett historiskt ögonblick förlorade den förtryckta världen sin mest kraftfulla väktare. omedelbart efter sovjetunionens fall utövades ett fullständigt skräcksenarie . nato och usa började destabilisera land efter land i afrika asien i mellanöstern och även i det forna östblocket. människor utplånades ,utsatta oskyddade , helt övergivna. fascisterna i väst trodde att dom vunnit för all framtid. i moskva fans jeltsin en alkoholiserad väst lakej som beordrade eld mot sitt eget folk på gatorna i moskva, bomba sitt eget palats, omedelbart skrev den västliga goebbles median i paris london och new york och den övriga slemmiga västmedian. demokratin har kommit till moskva??? detta var vad kapitalistfascisterna länge drömt om ,ett svagt ryssland , på knä i händerna på miljardärerna . sanningen var att vetenskapsmän sålde sina bibliotek i den bittra kylan på tunnelbanestationerna gamla krigsveteraner tiggde eller sålde sina sina medaljer ryska arbetare svalt, deras löner frystes inne. sedan hände det som alltid hänt i ryssland. folket vägrade ligga på knä. snart upptäcktes fällan som väst utarbetat. lögnerna från väst uppdagades det bedrägliga och smutsiga spel från det fascistiska imperiet från väst lyckades endast uppnå några korta fruktansvärda år mot befolkningen i ryssland. ryssland hade som vanligt i historien två val, resa sej eller bli slavar under kapitalisterna i väst. ryssland steg inte bara för det egna folket utan för hela den arbetande mänskligheten. ryssland omgrupperar, inte perfekt och inte som socialist, som vi vill att det ska vara. det finns en stor tröghet i rysslands utrikespolitik, på grund av en stolthet och beslutsamhet att förbättra världen, för att skydda dom svaga , DET ÄR 70 ÅR SEDAN DEN STORA SEGERN! I ÅR FIRAS INTE BARA SEGERN OVER NAZISTERNA . DET FIRAS ÄVEN GLÄDJEN ÖVER RYSSLANDS ÅTERFÖDELSE.

 40. det är meningen att militärer ska skydda ett lands oberoende samt skydda civilbefolkningen eller??? i dagens politik är arbetare och gräsrötter kidnappade av aktiemiljardärerna som hejar på vapenindustrin tillsammans med regeringar i usa och europa. miljardärer en speciell ras som älskar pengar framför mänskligt liv. men tala om för mig ni kloka och allvetande människor hur skyddar militärer och regeringar befolkningen när atombomberna börjar detonera??? det finns endast ett sätt . byt ut dessa parasiter som kallar sej för folkets tjänare och ersätt dom med människor. nato och usa tillsammans med kapitalisterna som aldrig får nog med miljarder dollar har fått storhetsvansinne på den arbetande befolkningens bekostnad. efter WWII gick all industri på högtryck i usa . ska dom lyckas igen. tja ligger europa i aska finns risken. NATO OCH USA RUSTAR OCH FÖRBEREDER WWIII http://www.countercurrents.org/williamson250615.htm

 41. fällan som grekland föll i samt att antal andra länder var endast ett illvilligt förlopp av den härskande klanen miljardärerna. den judiska banken goldman sachs lånade ut miljarders miljarder till grekland I HEMLIGHET till en korrupt regering i grekland UTAN TÄCKNING OCH BORGEN. när bubblan sprack och dom hemliga lånen redovisades öppet blev det arbetarna som skulle betala bankernas och regeringens fest. alltihop var endast från goldman sachs sida ett sätt att döda socialism och demokrati i grekland . VAD OCH VEM ÄR IMF jo en amöba som ägs av kapitalisterna. internationella valutafonden ÄR INTE EN INTERNATIONELL VÄLGÖRENHETSORGANISATION . imf och världsbanken är ett instrument för transnationella företag (TNF) att tvinga andra länder sin strategi och principer om utveckling av en kolonisationsprocess utan krig och vapen men med massor av offer ( även mängder med döda) vars problem dessa pengagalna kapitalister ointresserat lutar sej bakåt och kollar hur mycket aktierna stigit samtidigt som fattigdom och självmord ökar dramatiskt. IMF kontrolleras av multibolag mestadels från usa och england som styr IMF. multibolag och organisationer som är djupt antidemokratiska, bakom kulisserna vaggar kapitalets fula tryne vid ett namn som ni kan hitta själva (om ni orkar stänga av matlagningsprogrammet en minut på tv n) WASHINGTON CONSENSUS detta är kapitalisternas bibel fri rörlighet för kapitalet total privatisering som i sverige sjukvård skolor hamnar flygplatser ja från vaggan till graven ska aktiemiljardärerna sko sej på varje individ så mycket det är möjligt och lite till. höga räntor vilket hindrar utvecklingen av industri och underlättar för spekulationer. att arbetarna måste gå från jobbet , tja dom får väl skylla sej sjä’lva att dom är arbetare och inte födda i ett hem med en girig och hänsynslös stamfader som barn och barnbarn med glädje anammat. minimering eller eliminering av sociala program , stödja stabiliteten i den nationella valutan genom att etablera sitt beroende av den amerikanska dollarn och begränsa den verkliga pengamängden ( som resulterar i utebliven betalning av löner traktamenten och kontantbrist samt förlust av den nationella suveräniteten ) vidare åläggs lånmottagaren att pressa ner löner ( avser inte högavlönade) och begränsa arbetstagarnas rättigheter ( strejkrätten facklig rättighet ) skattetrycket ökas på vanliga lönemottagare samt lindras ytterligare på miljardärerna högre priser på el värme vatten samt kommunal och statlig service höjning av pensionsåldern dom judiska bankerna inklusive IMF och VÄRLDSBANKEN har slängt ut miljoner människor på gatan till missär och fattigdom samt beklagligtvis tusentals självmord som ett fall i grekland där en 50 årig man hoppade från tredje våningen med sin gamla mor i ren förtvivlan när den arbetslöse mannens pengar tog slut och det sociala var stängt på grund av att socialarbetarna fått sparken av IMF. IMF använder sej gärna av brutala reformer till kapitalisternas glädje, reformer som utvecklats av bl. annat CHICAGO SCHOOL OF ECONOMICS under ledning av bl annat professor MILTON FRIEDMAN som kallas chockterapi eller katastrof kapitalism ( naturligtvis enbart för den kroppsarbetande befolkningen ) sverige behöver inte låna från dessa blodiglar men häpna ,, sverige har fått mycket beröm av dessa blodiglar ändååån sverige är det landet i europa efter usa som har haft den snabbaste och mest omfattande privatiseringen av arbetarnas tidigare trygghet på alla områden. så går du på toaletten så är det säkert någon miljardär som aktierna stiger för när du skiter som albert engstöm skrev DET ÄR SYND OM MÄNNISKAN OCH ANNUMER SYND OM DOM SOM RÖSTAR PÅ LIKMASKARNA

 42. imperialisternas mål att behärska världens tillgångar genom usa,s och natos inklusive sveriges legoknektar börjar visa vad dom vill med människorna på vår planet. antalet döda bland förtvivlade och desperata flyktingar ökar lavinartat. det finns skrämmande scener som går bortom allt man sett i europa sedan andra världskriget. sverige och resten av kapitalistlakejernas framfart med bomber som utplånar länders möjligheter till överlevnad blir ett makabert skådespel i slutet. http://www.youtube.com/watch?v=J-N3XzsIOWg när dom flyr från sina hemländer som först bombats av nato sverige usa som syrien iraq afghanistan libyen och ytterligare ett antal afrikanska som trodde att dom kunde låta befolkningen ta del av naturresurserna. när husen är bombade och marken uppköpt av europeer och dollarstinna arabländer återstår endast att fly dit det finns mat. men dom möter ännu mera våld för varje steg mot mat och tak över huvudet. våld från polis gränsvakter och även från smugglare, även döden tar dom som i ett lastrum i ett fartyg och i lastbilar. även nazisterna i sachsen som med polisens medgivande attackerade flyktingarna brutalt. mer än 300000 har redan passerat medelhavet i år, alltså mer än under hela 2014, detta inkluderar ungefär dom 180000 som kommer den korta vägen från det turkiska fastlandet till om grekiska öarna och vidare genom grekland makedonien serbien och ungern vidare till hela eu. med en mängd av 3000 invandrare per dag som passerar genom balkan blir det på ett år mer än en miljon människor som merparten kommer från inbördeskriget i syrien som ivrigt eldas på av usa som i sin tur uppbackas av deras allierade saudiarabien qatar och turkiet naturligtvis med vapen från usa och sverige. ytterligare 100000 eller fler har gjort en ännu farligare resa över medelhavet från libyen som sverige hjälpt till att ” befria” och införa ”demokrati” till italien under minst 2500 redan förlorat sina liv när dom flytt från västvärldens demokratiska bombmattor. döden har skördat ytterligare 250 liv i torsdagskväll och fredagsmorgon då två fartyg sjönk utanför libyens kust. minst 150 kroppar har hittats från dom två katastroferna involverat en liten jolle med kanske 100 personer ombord och en större fiskebåt med mer än 400 personer. röda halvmånen beklagade att dom inte har liksäckar till alla döda. dom flesta offren på fiskebåten var inlåsta i lastrummet när båten sjönk strax efter den lämnat hamnen i zuwarah libyen (påminner mej mycket om gaskammrarna i polen) i närheten av sicilien från den 22 till 24 augusti räddades 4400 migranter från medelhavet vilket blir den mest trafikerade helgen i år vilket betyder att strömmen av migranter ökar hela tiden. dom flesta vet att nazi gasade till döds en mängd människor . idag stryper man syret vilket är tortyr innan döden. den ohyggliga tragedin på motorvägen A4 mellan budapest och wien visade dom dödliga farorna som flyktingarna tar som säkra. i en övergiven kyl lastbil låg 71 döda människor 59 män 8 kvinnor och 4 barn varav en flicka som var knappt två år gammal och tre pojkar i åldern 8 till 10 år. en anställd i österike vid företaget asfinag upptäckte en parkerad lastbil nära lake nickelsdorf nedbrytningsvätskor droppade redan från lastbilen . dödsorsaken var kvävning , lastbilens kylutrymmen avsedd för fjäderfäkött hade ingen luft tillförsel, bucklorna på lastutrymmets insida talade sitt tydliga språk om dom fasansfulla scener som måste ha inträffat i det inre , eftersom flyktingarna i förtvivlan och desperation försökt att undkomma en plågsam och utdragen kvävning. på grund av att eu länderna sätter upp stängsel taggtrådshinder hårda poliskontroller och attackhundar är människosmuggling en lukrativ affär. eu har redan lagt fram en plan i maj som föreskriver en militär intervention i libyen. detta är otroligt , undrar om vår nya krigsminister skickar våra modiga flygaress till libyen för en andra demokratisk befrielse och plattar till dom bostäder som fortfarande står upp. med imperialister och kapitalisters välsingnelser har medelhavet blivit en massgrav

 43. utanför vår kapitalistmedia händer saker med rasande fart utplacering av styrkor från iran ryssland hizbolla samt den syriska armen tillsammans arbetar för att rensa ut den väst understödda isis ur landet är ett faktum. den första hizbolla pansarbrigaden genom tiderna består av 75 nya T-72 samt T-55 stridsvagnar skänkt av damaskus för att stödja ländernas special forces på marken. den direkta ryska inblandningen beslutades efter att turkiets inblandning med att skänka utbildningsläger och aktivt stödja al-qaida samt deras allierade vilket har satt miljoner människor i flyktingläger. ryssland varnade turkiet att deras hjälp till isis och al-qaida kan få allvarliga följder för turkiet. efter att erdogan sett den nya situationen i syrien meddelade turkiets president erdogan att assad kan vara en del av framtidens syrien. putin var i israel för några dagar sedan och samtalade med netanyahoo. israel har fått tillsägelse att stanna i sitt hörn och hålla käft natanyahoo kommer att lyda han vet nu att det ryska stödet till den syriska regeringen går inte att rubba. miljoner människor i syrien lever i hemsk misär på grund av att usa nato och sveriges gode handelspartner som köper våra vapen och använder dom på civila där dom kan superdiktaturen saudi arabien som nu bombar dom civila i yemen med liv och lust med usa som dirigent. en total kollaps av syrien blir det inte två miljoner flyktingar det blir 20 miljoner flyktingar, dårarna inklusive vår förra utrikesminsters korkade tjat assad måste gå tog slut, nu har vuxna människor tagit vid och man kan hoppas att folk i syrien snart kan tro på en framtid i deras eget land. ps om det inte räcker med den nya situationen så ska ni veta att den kinesika flottan ligger och lurar i vassen klar till aktion jag tycker att himlen ser ljus ut i horisonten

 44. vårt kungahus ,vår riksdag och bofors gode vän saudi arabien är förtvivlade när putin bombar i syrien. ja man nästan kan se tårarna på dessa humanisters kinder. innan det ryska flyget fått luft under vingarna började aktivister och main stream jurnalister rapportera in döda civila, det var en tävling om vem som var först och mängden civila som dödades och sårades redan i startögonblicket av det ryska flygvapnet. nåja putins kommentar var att ryssland var förberett på smutskastning av deras insatts mot dessa usa zombies. men som han kommenterade jag var inte förbered på att ryska bomber dödade civila innan flyget var i luften. det måste vara något för ginnis rekordbok, det mest ironiska är saudi arabiens protester attt ryssland ska stoppa bomba dom olika fragmenten av isis. denna protesten måste ju gå till historieböckerna ett land som saudiarabien som endast i år halshuggit över tvåhundra människor alltså mer än terrorgruppen isis och deras medlöpare, det är ju nästan humor när saudiarabien kräver att ryssland ska sluta bomba efter det att usa och frankrike meddelat saudi att det finns ” inga militanta islamister ” det finns civila offer vi kräver att omedelbart upphörande av attacker som inte får förekomma sa en saudisk diplomat. tjaaa saudiarabien en välkänd grogrund för ” humanism ” eller hur, i detta ögonblick finns det en 21 årig deltagare i en fredlig saudi som protest marsch i saudi som riskerar halshuggning och därefter korsfästning i detta humanistiska land, ännu större parodi är det att detta land valdes till ordförande för den rådgivande gruppen för FN s råd för mänskliga rättigheter ???? ja ja speciellt hårt försvarar saudi med usa som uppbackare dom mänskliga rättigheterna i jemen med över tusen civila bombade av detta underbara humanistiska land. 26 mars 2015 tolv på natten ( då alla sover ) gav saudi kungen salman bin abdul aziz order om att humanisera jemen med det gamla vanliga usa verktyget, demokratiska bomber. den natten mördades 20 civila vilket endast var början på slakten av civila jemenister ingen vet riktigt hur många tusen civila som har blivit mördade fram till dags datum , saudi bombade även en ambassad i sana , en saudisk general ahmad asiri sade i en intervju med den saudiska tidningen al-sharq al-awsat att det var inte syftet med bombningen, nåja vi som mins, det är inte bara saudi som har svårt med karta och kompass , eller har det varit amerikanska rådgivare, kanske dom som anvisade bombningen av den kinesiska ambassaden i belgrad som bombmål, det förklarar ju en del frågetecken, ja ja usa som aldrig har försökt räkna det totala antalet bombade civila i mängder av länder stöder starkt sina humanitära saudiska vänner men så länge dom köper vapen av svensk vapenindustri kan vi blunda vilket våra politiker gör, att dollarsedlarna är blodröda så bryr sej ingen om,förresten så vet ni ju vad jag tycker om politiker.

 45. KAPITALISMEN VÅR PLANETS CANCER något som våra politiker och den svenska kapitalistmedian inte vill varna oss för , helst ska det vara hemligt tills katastrofen för vanliga människor som du och jag är ett faktum. TTIP blir ett enormt frihandelsområde mellan usa och europa samt canada, med en befolkning på över 800 miljoner människor, ja det har belysts på en del hemsidor om denna katastrof för icke miljardärer men hur ser det ut i verkligheten, inget land inom TTIP kan neka tillträde av ett annat lands krav att utöva sina tjänster eller produkter att införas inom TTIP, i usa används mestadelen av foder till uppfödning av kött och fjäderfä som är GMO vilket betyder att frankensteinsmat översvämmar våra butiker. usa har helt andra regler för djurhållning än europa. varför inte äta en lördagsbiff när du har en infektion, fullproppad med antibiotika eller en usa kyckling full med hormontillsatser ,klor och konserveringsmedel, inget företag i europa kan konkurrera prismässigt med uppfödning av slaktdjur mot usa,,, jamen inga affärer köper in sådant kapitalet öppnar naturligtvis en valmartkedja i gamla svedala eller hur. GMOmärkning kommer säkerligen att förbjudas av kapitalet annars kan ju svensson undgå den billiga och giftiga maten vilket vore en katastrof eftersom enligt en del miljardärer anser att vi är för många på vår planet, om någon politiker skulle försöka förbjuda en vara är det ett politiskt självmord så glöm det, dom som finns i stockholm kämpar med näbbar och klor att hålla sej väl med usa och kapitalisterna, bara att konstatera att vår riksdag är folkets fiende nr 1 och vår media är folkets fiende nr 2 men svenska folket har en riksdag som dom förtjänar MEN HERREGUD FRACKING DÅ ja det är fritt fram att spräcka den svenska marken och pumpa miljoner litet giftiga ämnen i vår mark samt förstöra grundvattnet som i usa men vad bryr sej kapitalisterna om sådana småsaker. skulle mot förmodan inga lantbrukare odla GMO tja ett av världen rikaste förtag MONSANTO köper väl halva sveriges åkrar och odlar GMO grödor och sprutar med liv och lust ROUND UPP och dödar bin och insekter som i sin tur äts av fåglar som även dom dör och efter 10-15 år är jorden steril nekas ett företag att utföra sina tjänster i ett land kostar det miljarder i ersättning KAPITALISMEN ÄR VÅR PLANETS CANCER MYCKET VILL HA MER OCH HELVETET BLIR ALDRIG FULLT

 46. vart tog ukraina vägen ja har svensk media inga goda nyheter eller lögner som gäller usa eller kapitlisterna ja då är dom tysta det har varit val i ukraina vår media och vår regering har totalt missat att förmedla valet av nazisterna i ukraina. dom ändrade lagen strax före valet, alla som flytt nazisternas överfall på donetsk och lugansk regionerna förvägrades rätten att väja. mutor var en normal företeelse för röster. inblandning av utlänningar var normalt schizofrena saakashvili ni vet carl bildts gamle vän , nåja när denne georgiska presidenten inte kunde mosa ryska trupper i georgiens anfall med israels och usa hjälp slutade antagligen den bekantskapen, denne georgian är av en underlig anledning guvenör i ukraina och öppet kandiderar till borgmästare i odessa vilket är förbjudet enligt ukrainsk lag inga utlänningar får besitta sådana poster men när har nazister brytt sej om regler, småpartier har förvägrats rätten att bli registrerade , dagen före valet den 24 oktober kom usa:s ambassadör till ukraina geoffrey r pyatt den enda ambassadören som blandade sej i valet ( inte ens carl bildt visade sitt tryne i ukraina ) pyatt uppmanade medborgarna att gå till valurnorna för att bekräfta vinsten av den så kallade revolutionen med värdighet och ett högt valdeltagande ,,, ukrainska folket lyssnade och gav faktiskt deras bedömning av revolutionen DET LÄGSTA VALDELTAGANDET I UKRAINAS HISTORIA, sanningen är med facit i hand så finns det ingen revolution endast förnedring och sorg för dom som väntar på viseringsfrihet med eu, för dom som inte har råd att köpa mat, för dom som lagt sina söner i den kalla jorden ,söner som tvingades att mörda sina bröder och släktingar eller trodde ni att det var arbetarna som ville ha inbördeskriget nää det är alltid kapitalet som använder dom utan makt att döda så aktierna stiger för jag kan inte tänka mej att kapitalisterna startar krig enbart för att dom är uttråkade ja vem vet, för första gången i ukraina historia stördes valet på många orter särskilt mariupol, krasnoarmeysk, lisichansk också för första gången kastades granater i lisichansk brändes bilen upp som tillhörde ordföranden i EG-fördraget i kiev begärde polisen hjälp av bepansrade specialstyrkor vilket betydde att att regeringen inte kontrollerade situationen i landet 237 valkommitteer fick inte valsedlar i tid ,, år 2004 på grund av försening av uppgifterna om närvaron vid minst ett par minuter stod hela världen (väst ) på huvudet i upprördhet men nu är alla tysta som möss detta val har ingenting med demokrati att göra ,, det gäller två nya trender först detta är en radikalisering sv ukraina den andra är feodalism oligarkerna griper makten i ukraina juden kolomoisky som basar för den värsta nazi brigaden i ukraina ” plockar till sej ” kharkiv, dnipropetrovsk , balogh och transcarpathia valtmanna ( poroshenko) centrala ukraina, prostachek samt saakasjvili odessa valtsman eller som han kallar sej nu poroshenko tog den största och bästa delen av ukrainas och europas svarta och bördiga lantbruksjord som från den första januarei 2016 kommer att gå till högstbjudande och monsanto ligger i startgroparna och tänker så GMO och bespruta halva ukraina med det giftiga round upp därför vill valtman behålla kontrollen över regionen utsikterna för det arbetande folket är högre hyror värme och kommunal service, socker stiger med 80 procent bovete tre gånger nuvarande pris mediciner ( inhemsk tillverkning är avslutad miljardärerna har monopol på medicinförsäljning från väst ) blir 30 procent dyrare och snart devalveras uikrainas valuta återigen så här ser en revolution ut skräddarsydd av kapitalisterna, allt åt miljardärerna inget åt arbetarna, detta tiger vår riksdag om detta tiger vår media om som går kapitalet till mötes med lögner eller tystnad svenska folket har en media som dom förtjänar och även en riksdag som enbart finns för kapitalet demokratin är ett öppet samhälle utan hemligheter och mygel ansvaret ligger hos dom som väljs och dom som väljer med denna media och politiker i riksdagen så kommer sverige inte i närheten av en demokrati,

 47. VI ÄR ALLA FRANKRIKE men vi är aldrig libyen eller syrien eller palestina eller iraq ??? vi tolererar sveriges natos och usa:s krig och nästan applåderar det när vi bombar och ockuperar länder vars befolkning har en annan hudfärg eller kultur. men när ett väst europeiskt land med pro krigsregering mister ett mindre antal invånare i en samma handling med bomber och avrättningar är sympatin en självklarhet. reinfheldt tyckte om libyen med 70000 mördade ”vi är glada att få vara med att göra en förändring” ?????? vår statsminister ”är chockad” av terrorn i frankrike han har rätt i den katastrofala terrorn i frankrike enligt min mening, men jag anser att det borde gälla på hela vår planet, jag har aldrig hört svt eller riksdagen påstå att morden i jemen palestina eller afghanistan på civila vara en attack på hela samhället, en gång försökte frankrike att ha mänskliga värderingar 2003 , 9/11 sympatiserade frankrike med usa men vägrade gå i krig med usa vilket resulterade att kongressen bad dom fara åt helvete och kallade fransmännen för pomfritt ( alltså usa kongressen) nu efter ett globalt krig mot terrorismen med bl. annat frankrike som har varit och är en entusiastisk inkräktare,plundrare, flygplansbombare, och spridare av hatisk trångsynthet observera detta frankrike säljer vapen för miljarder dollar till länder som älskar frihet och demokrati som saudiarabien samtidigt som dom ignorerar att saudi finansierar anti-västerländska terroristgrupper detta är ett krig som är obarmhärtigt mot civila från ” terroristerna” ett krig som bl. annat frankrike började för 50 år sedan i indokina mellanöstern och hela afrika . vem minns inte algeriet på 60 talet eller frankrikes ss trupper främlinglegionen

 48. det mest påtagliga. en annan sanning välj själva. putin nedskjutningen av det ryska planet vad ett svinhugg. våra trupper kämpar heroiskt mot terrorister och riskerar sina liv. men förlusten idag är ett knivhugg i ryggen levererat av medbrottslingar till terrorister. enligt ryssland sköts planet ner av turkiskt flyg på 6000 meters höjd en kilometer i på syriskt territorium. det ryska planet hade som mål att bomba terrorister i latakia provinsen varav många är från ryssland. planet utgjorde aldrig något hot mt turkiet. ryssland har den senaste veckan bombat närmare 1000 tankbilar som terroristerna använt till att sälja stulen olja i iraq och syrien och sålt merparten billigt till turkiet som i sin tur finansierat terroristerna i syrien och iraq. trots att usa och ryssland undertecknat ett avtal för att förhindra det inträffade och turkiet tar anspråk på att vara en del av usa-koalitionen . det egendomliga är att istället att ta kontakt med ryssland skyndade sej turkiet att kontakta nato. det verkar som turkiet vill att nato ska skydda isis. som avslutning på denna brådska kan jag endast tillägga att europa har tackat ryssland för att försöka utrota dom som mördade i paris och sätter hela europa på nervspänning min tanke är VAD VILL EUROPA. VILL MAKTEN I EUROPA OCH USA HA ISIS KVAR ????

 49. dom ryska piloterna dödades i sina fallskärmar när dom kom närmare marken av dessa saudigalningarna http://www.youtube.com/watch?v=NVJ7Q097gXM jag tycker att putin ska rädda syrien och ryssland från detta dräggel och låta europa slåss med dessa fanatiker samt spara det ryska folket ,europa har inte förtjänat denna hjälp från ryssland och absolut inte det hjärndöda nato

 50. vart tog moralen vägen var är känslan för rätt och fel ja inte finns den i riksdagshuset alla våra politiker blev judas alla har dom 30 silverpengar i sin ficka som dom ger till erdogan i turkiet nåja judaspengarna stal dom från dej och mej dom har inga egna fastän för det mesta uppför dom sej som dina och mina pengar alltid har varit deras. vi ger pengar till en isis medlöpare med glatt hjärta bara vi slipper alla flyktingar som vi själva är skuld i att dom är flyktingar vi var jätteduktiga när vi tuktade afghanistan som på nolltid blev världens största opiumcenter vi var jätteduktiga när vi bombade afrikas mest demokratiska och rikaste land libyen som blev uran inkomst och bostad samt 20 procent av befolkningen flydde till angränsande länder ja vem är nu europas räddare undan denna tsunami av flyktingar till europa??? ja börjar i ormboet ankara håkan fidan chef för turkiets national intelligence organization MIT anser att putin och ryssland ska bort från syrien. han anklagar moskva för att försöka kväva ” syriens islamiska revolution” och en allvarligt överträdelse av FNs lagstiftning???? ISIS är en realitet och vi måste acceptera att vi inte kan utrota en välorganiserad och populär rörelse som islamiska staten???? därför uppmanar jag mina västerländska kollegor att revidera sina tänkesätt om islamiska politiska strömningar , lägga undan sina cyniska mentalitetr och omintetgöra putins planer på att krossa syriska islamistiska revolutionärer anandolu nyhetsbyra citerade håkan fidan. vidare säger denna ”människoälskare” för att ta itu med det stora antalet utländska jihadister som är sugna på att resa till syrien ” (mörda civila kristna bl. annat ) är det absolut nödvändigt att ISIS måste inrätta ett konsulat eller ett politiskt kontor i istanbul han underströk att det är turkiets fasta övertygelse at ge medicinsk vård till alla skadade från kriget i syrien (vilket dom gjort i flera år ) dom nyligen våldsamma striderna mellan ”ryska armen” ???? (måste mena syriska armen och ryska bombplan) och ISIS terrorister rasar i syrien resulterade och resulterar i mängder med sårade ISIS terrorister transporteras till turkiet och blir upptagna på militärsjukhus i hatay-provinsen är det inte underbart för våra politiker att hitta en sådan partner som för miljarder dollar ska rädda europa för bakslaget med våra bomber i libyen och afghanistan förresten har dom fått hjärnblöding i riksdagshuset jag tyckte mej förstå att nu ska dom svenska bärsärkarna ( legojhonerna ) blanda sej i syrien oxå jaja vi måste visa nato att när svensken kommer byter fienden kalsonger tänk vad många idioter det finns . har människor inte listat ut att man kan leva på ett kärlek och en bit bröd. nej för fan du måste ha en 60 tums tv och en telefon för tio lakan DET ÄR ÄKTA KÄRLEK nåja tillbaka till verkligheten DETTA ÄR ANLEDNINGEN TILL ATT MÄNNISKOR VI HAR BEHANDLAT SOM VÄRDELÖSA MASKAR MED BOMBER I LÄNDER SOM VILL VARA FRIA FRÅN KAPITALISTERNA I SVERIGE MED OMNEJD SKA NU SITTA I FÅNGLÄGER I TURKIET SOM ÄLSKAR ISIS fy fan jag mår illa när jag ser våra valda politiker är du för dessa gamar eller är du med denna blogg och den rena sanningen välg

 51. FÖRLÅT UKRAINA. den sista dagen av det fruktansvärda året 2015 detta var andra året av hat och förstörelse , i år liksom tidigare , tusentals ukrainare klädda i uniform , dödade tusentals andra ukrainare, även dom klädda i uniform, miljontals ukrainare har kunnat återvända till sina hem samtidigt som miljontals flyktingar har flytt landet , miljoner som blev fattiga,, miljoner förstörda liv, människor som vi så obetänksamt gav makten i ukraina ,, nu det andra året i rad som dom rånar oss och uppträder som inkräktare i ett erövrat land, dom bryr sej inte om folket i ukraina ,, det är inte folket i ukraina som plundrar både guld och olja ,, dom är här så länge det fins något att plundra, vi fick inte stöd av våra fiender som erövrade kiev som med eld och vapen dödade hundratals människor på maidan i kiev och tog makten ,, skickade en arme av ukrainare för att döda ukrainare vi folket var inte redo för detta förlåt ukraina men vi vaknar , lämnar chocken ,, vi kommer att kasta bort detta ok av icke-ukrainska och vi börjar göra det i den kommande 2016 tyvärr ukraina vi har alla rätt undertecknat Vasili Volg ledare för union vänster forces ,,, förhoppningsvis ett gott nytt år ervin

 52. många ger nyårslöften i dessa tider men jag har nyårsönskningar , jag önskar att george bush jr. , dick cheney och tony blair arresteras för krigsförbrytelser och brott mot mänskligheten för deras roll i invasionen av irak 2003 , som kvittning i ansvaret av dödandet av över 1 miljon irakier samt ansvaret för konflikter i hela mellanöstern, en annorlunda krigsförbrytartribunal som dömmer dom till att hängas men inte innan dom är döda ,,en kompromiss mellan votaries av straff för krigsförbrytare och en efterlysning av avskaffandet av dödsstraff.. alla tre hängdes efter sin död i fånglägret guantanamo bay där alla andra fångar frigivits,, vladimir putin drar in miljarder i biljettintäkter som stjärna i en ny film, spionen som kom in från kylan, i filmen leder putin ett team av kommandosoldater djupt in i ISIS territorium och fångar deras ledare AbuU Bakr al-Baghdadi, i slutet av filmen avslöjas det att ledaren för ISIS den onde och färgstarke kalifen visar sig vara ingen mindre än turkiets precident recep erdogan (som just nu sprider sina tentakler till afghanistan ukraina kina genom sina över 200000 turkiska ultranationalister THE GREY WOLVES ) vi hörs vidare

 53. kapitalet i sverige vill att vi ska gå med i nato , vad är nato, tja en kapitalistisk slaktarorganisation inget annat. som många vet är ju turkiet nato, och turkiet är nu natos galna attackhund , i khersovregionen i ukrana som har många tartarer ( turkättlingar) har erdogan sponsrat en battaljon tartarer som tränas för attentat mot ryssland deras ideologi är den samma som isis , dom grå vargarnas största uppgift sedan 1060 har varit att trucka ner och mörda socialister i bl.annat turkiet, detta är nato (turkiet) turkiets gladio är mest kända för mordförsöket på påven johannes paulus II på sankt peterplatsen av den turkiska neo nazisten grå vargen mehmet ali agca ( som ingår i nato) även thailand har känt av natolandet turkiet genom bankok bombningen där man misstänker en turk som fängslades med bombtillverkningsmaterial. gruppens ideologi består av att förena dom turkiska folken från balkan till centralasien . bankockbombningen dödade 20 turister och sårade över 120 människor detta är nato och naturligtvis ska vi gå med i nato, natos galna hundar wolves har satt sina spår i ryssland, dom utvidgade sina aktiviteter på 1990 talet till postsovjetiska stater med turkisk och muslimsk befolkning som nagorno-karabach , kriget i azerbajdzjan och låg bakom terrorismen och uppviglingen i tjetjenien naturligtvis ska vi gå med nato och dessa psykopater eller hur

 54. ett årtal blev fel i ovanstående inlägg så även stavfel men jag är som moder jord lite skadad . MEN min vilja att avslöja krapitalisternas tyrrani är det inget fel på natos galna hundar the grey wolves bliver tydligen slutet på nato och mycket mer. VARFÖR TÄNKER CHINA SKICKA 5000 ELITSODATER TILL SYRIEN. ja av samma anledning som ryssland är i syrien för att stoppa wall street och giriga miljardärer. natolandet turkiets grå vargar har under flera år inrättat träningsläger i centralasien och främst i den västra kinesiska provinsen Xinjiang där det befinner sig en uigurisk folkgrupp med samma ideologi som isis och saudi arabien och turkiet, dessa stöds av natolandet turkiets grå vargar . natolandets grå vargar ånjuter ett brett stöd av xinjiangs befolkning uigurierna som terroriserar andra grupper i sin omnejd, även namnet xinijang ska ändras till östturkestan och deras parti kallar sej för östra turkestan grey wolf party på deras språk sharki turki bozkurt patiyesi vilket i verkligheten betyder stor extremistisk terroristorganisation, detta är nato i ett nötskal deras rabies smittade attackhundar från turkiet ska tydligen dra ingång rysslands storhet och frihet , jag undrar hur många miljoner arbetare och civila hamnar två meter under jorden innan det är över ja naturligtvis inga regeringsmedlemmar och inga generalstaber och miljardärer, dom kommer att sitta som råttor i ett hörn och väntar på att ”arbetarna” ska slåss färdigt. jo china var det som nu ska tryckas ner ” eller ” http://www.whatdoesitmean.com/index1970.htm ja även om vi ska gå med i nato så är ju vi vana vid att kämpa sida vid sida med terrorister. det var bekvämt att flyga på 6000 meters höjd och döda kvinnor och barn i libyen sammtidigt som natos marktrupper al-qaida mördade på liv och lust samt våldtog tusentals flickor och unga kvinnor ( var fan höll margot wallström hus hon skulle ju utreda sådan skit genom bryssel javist ja det var ju natopolare då gorde det ju ingenting. ) vi fixade även afghanistan så det blev världens största opiumodling med svensk och natohjälp talibanerna garvar väl ihjäl sej över hjälpen, ja ja vi hjälpte i allafall till med att utplåna ett antal bröllopsfester och begravningståg i afghanistan, men fan vet om kineserna och ryssarna ger sej lika lätt. nåja det bliver som vanligt att gemene man offras . det är en ära att dö i krig det måste vara en idiot eller en kapitalist som sade detta medians och riksdagens bästisar nazisterna i ukraina har haft parader för hitler och bandrea men det tar vi senare vilken sida står du på

 55. en torped på usa,s lönelista inget om den bruna pesten i ukraina, ingenting om tusentals män kvinnor och barn mördade av den ukranska militären påhejad av nato usa och inte allraminst sverige. inget om hundratals skolor sjukhus hyreshus och bondgårdar bombade till grus påhejade av bl. sverige.. en putinhatare och rysshatare http://www.svd.se/aaron-korewa-vilka-kan-kreml-lita-pa-i-eu är det för att kalle stropp bildt vill investera. en del tror på sin religion en del tror på sina medmänniskor och så finns det sjuka människor som tror att guld är lyckan ,helst vill dom äga hela planeten, till glädje för vem??? under syrien och putinhysterin förbereder sej mammonpsykopaterna för att berika sej ytterligare på den ukrainska befolkningen som nu ser kyla och svält som vardagsmat, det kallas för kapitalism,, en eventuell trofee till kapitalisterna ??? ett material på atlantiska rådet 4 januari 2016, skrivet av en välkänd figur svensken ” experten” och tidigare rådgivare till sveriges ex-statschef och ex-utrikesminister carl bildt aaron korewa. den första halvan av rapporten är mest vatten för dom som inte anar hur listig och synisk korewa och bildt är. men den andra hälften av rapporten av korewa är tillågnad en liten ö i svarta havsområdet, snake island, en ö på 0,2 kvadratkilometer som ska knytas tätt till ukraina. korewa hävdar att den kan utgöra en fara om ryska militären kamouflerad till ” odessa frihetskämpar” eller ” sammhällsaktivister ” eller ” gummibåtskonvojer” beväpnade med raketdrivna granater och ”kalashnikov” vilka kunde attackera ukrainska handelsfartyg och stänga all sjöfart från ukraina till havet, och snake ön förvandlas till en flottbas ????? helt absurt men det finns en anledning till denna lögn, ön är pytteliten 30 kilometer från mynningen av donau, den närmaste staden sulina rumänien, lite längre bort ukrainska vylkove , den närmaste punkten på krim cape tarhankut 200 kilometer bort från ön, det finns ingen permanent befolkning på ön, inget dricksvatten tidvis är det forskare ovh vakter all transport sköts med helikopter, omöjligt med en flottbas , i bästa fall ett litet och intetsägandets luftförsvar, enkelt att angripa ön med motorbåtar och en utopi att angripa handelsfartyg, 100 kilometer från ön ligger ukrainska flottan med bl. annat fregatten hetman sahaidachny, även har ukraina tite kvar av flygvapnet som kan bomba från hög höjd, ukraina har aldrig haft problem med att bomba skolor och sjukhus i donbass och tro att ukraina blivit humanister är enbart löjligt. så iden med att några ” rebeller (ryska ) i båtar erövrar ön skulle vara ett rent självmord och helt meningslöst, ryska säkerhets styrkor kom till krim på begäran av befolkningen på krim vilket är obestridligt , men odessa jäser och gjort det länge, valet i oddesa vanns av kiev med ett minimum av deltagare , nazisterna right sektor och bandera tog omedelbart makten i regionen ,den monstruösa massakern den 2 maj i house of trade unions där flyende blev bl. annat klubbade till döds av carl bildts nazister bandera, enbart för att skrämma folket till tystnad och tvinga dom att gå under jorden , kommunisterna är förbjudna i ukraina vilket vår riksdag enhälligt beivrar, resultatet blev enbart större hat till kiev och västkapitalisterna , odessa i mentalitet var,är och kommer att vara en rysk stad oavsett vad kapitalisterna i sverige och väst anser, mellan 10-20 procent är kapitalistvänliga ( tills dom inser vad kapitalister är) hälften av regionen består av södra bessarabien , ukrainare i detta området är i minoritet ,dom flesta är ryssar bulgarer moldavier och gagauz , inflytandet från kiev är enbart formellt, mobilisering av kiev i denna region har varit ett fiasko , mobiliserings kommissarier har blivit portförbjudna och även misshandlade av odessainvånare , frågan är hur lång tid det kommer att ta innan gnistan tänds och regionen ansluter sig till donbass utan inblandning från putin, men att hänvisa till små gröna män på snake island är fullkomligt orealistiskt, men om det nu är så idiotiskt varför kommer svensken korewa med denna rödluvan och vargen???? tjaa det verkar som snake island är värd miljarder ,förutom sjöfågel är det begravet en riktig pärla , faktum är att det finns stora mängder gas och olja runt ön, en rikedom som ligger både i ukraina och på kontinentalsockeln oxå 2004 avgordes en tvist mellan rumänien och ukraina om ön, ett egendomligt beslut fattades rumänien fick 80 procent av området där det påstås finnas gas och olja , enligt amerikansk och rumänsk undersökning är bekräftat en preliminär beräkning till 12 miljoner ton olja och 70 miljarder kubikmeter gas , ukraina var tyst ???? den nuvarande gudfadern petro poroshenko, viktor jusjtjenko en stor patriot julia tymosjenko eller alexander tuchinov , yuri lutsenko , yatsenyuk alla kievpatrioter,,, inga protester ingen ånger över att skydda ukrainas territorium???? vad var felet , kanske några ville området skulle hamna i rumänien, det gick trögt att införliva ukraina med usa ,sammtidigt som 2010 halliburton roffade åt sej energiområden i rumänien!!!! dick cheney ( vicepresident i usa ) var osäker på ukraina ,däremot var rumänien ett säkrare kort när det rörde sej om fyndigheten runt ön, men tillbaka till svensken aaron koreva varför blandade han in atlantiska rådet med denna ön som farlig för ukrainas handelsflotta, är det så att även om södra delen av hyllan är borta är det fortfarande en god munsbit , milljarder dollar, vem är egentligen svensken aaron korewa , mer känd är hans chef carl bildt , en man med mycket mycket motbjudande rykte, en företrädare för blått blod och kapitalisterna , han har alltid varit anhängare till kapitalistmaffian i usa, lojaliteten uppskattades av den amerikanska eliten och krigsindustrin i usa, 1973 blev han erbjuden att deltaga i ett amerikanskt program , samtidigt som han arbetade sej in i partier i sverige arbetade han för usa,s underrättelsetjänst genom att förse usa med uppgifter om verksamheten i den svenska riksdagen med stöd från utomsvenska medel blev han regeringschef och utrikesminister, vår svenska carl bildt spelade en nyckelroll i gräl mellan ryssland och baltstaterna under 1990 talet, efter att ha lämnat regeringen i sverige var bildt EU,s särskilda representant för fd, jugoslavien ,som var i full gång med folkmord på den serbiska befolkningen ,i början av 2000 talet startade han ”hört” och för att ge dyra tjänster ,inklusive den ökände saakasjvili som startade kriget mellan georgien och ryssland, och när bildt lämnade pr byrån krabba och blev utrikesminister i sverige fortsatte pengar att komma från georgien, men det mest motbjudandet i carl bildts biografi är att från 1997-2003 var han i styrelsen bolaget ”lundin oil” som misstänks för inblandning av morden av 10000 och förflyttning av ca. 200 tusen människor , vilket är rena krigsförbrytelser i södra sudan, förresten södra sudan landet var faktiskt på initiativ av västra kapitalisterna att bryta sig loss från sudan enbart på grund av dom stora oljereserver , det faktum att sudan inte var så lojala mot kapitalisterna i väst när kina började få inflytande i sudan, som kosovo är det som för sydsudan där där aristokratin och kapitalet i väst anser att södra sudan har rätt att ensidigt utträda ur sudan men inte krim eller donbass vilket enbart visar girigheten av ”eliten ” som normala människor endast kan uppfattas som parasiter, men tillbaka till snake island , massmördarna och miljardärerna eller varför inte kapitalistiska blodiglar trånar efter ormöns gas och olja. men det börjar gnissla i kiev, ukrainska patrioter ( menar ej banderas och rigth sektor )ja det finns faktiskt normala människor i ukrana även om dom är få som motsätter sig att utan strid skänka miljarder dollar till rumänien som borde hamna i ukraina. dom mins underverket hur rumänien kunde dömmas till ukrainas självklara rättighet till området som dömdes till rumänien, pengar talar och styr utan rättvisa . och där kommer min (tyvärr) landsman in korewa . för att distrahera den patriotiska allmänheten är enkel, detta görs bäst med skräckhistorier om ”små gröna män” och ”ryska trupper” befolkningen börjar återigen skrika ”kniven i moskal” ormön är försvarslös vilket är ett hot mot hela ukraina, snart kommer krav på att ön ska försvaras . vem ska försvara ön tjaa nato kanske, ön är liten men klarar av två till tre usa helikoptrar eller rumänien kan förklara ön som natomark . det kan förklaras även som försvar mot kreml eller donbass ”seperatister” lysande eller hur, särskilt om ett lag med korewa i spetsen runt carl bildt som i sin tur kan räkna med sin gamle vän michail saakasjvili som är efterlyst i sitt hemland för tortyr och folkmord georgien, utöver detta anses formellt snake island tillhöra odessa-regionen, ett gammalt arv, den som tror att ukrainakrisen slutar fredligt kan jag endast beklaga deras tankeverksamhet , nazister grey wolves från turkiet natopersonal usavapen inhyrda legoknektar nu även isis , khesovregionen med en stor befolkning turkmuslimer alla vill hugga in på ryssland och alltihop är putins fel förresten för att bli moderat måste du skaffa ett speciellt handikapp såvida du inte är född med det må alla humanister ha ett bra liv

 56. på många zoologiska parker är det förbjudet att mata djuren. men först, england och usa krossade all infrastruktur i iraq dödade över 1 miljon människor orsakade en flyktingvåg till angränsande länder med 4,5 miljoner iraqier varav många var ensamstående mödrar på grund av en mass slakt av iraqiska familjeförsörjare usa nato sverige terroriserade afghanistan i många år med bombade byar resultatet världens största opium tillverkning 90 procent av all opium tillverkas i afghanistan inklusive ett fattigt folk utan inkomster frånräknat ett antal krigsherrar som styr opiumhandeln bravo sverige afrikas rikaste mest demokratiska land ( kvinnor och män samma rättigheter vilket saudierna hatade) efter usa nato sverige demokratiserade libyen 1 miljon flyktingar av en befolkning på 5 miljoner till angränsande länder 70000 mördade varav många barn bravo sverige, inga sanitära förhållanden inget arbete inga bostäder ( sprängda i luften av demokratiska bomber ) nu drar dom sej dit där det finns tak över huvudet värme till deras barn kanske ett jobb som ger mat för dagen , men dom kom till ett zoo som heter europa mata inte djuren,, i den lokala kyrkan i belgiska staden zeebrygge samlades hundratals flyktingar främst från iraq och syrien, och bodde där några dagar, ett antal humanister beslutade att ge flyktingarna en varm måltid , polisen kom och genomförde en operation och slängde ut flyktingarna på gatan, guvernören i provinsen västflandern carl bil förlåt carl dekalyuve motiverade hans beslut med ” ni måste inse att om vi distribuerar mat , kommer det att locka ännufler människor (hemlösa på grund av våra demokratiska bomber ) jag uppmanar er att även om det är svårt för dom så lockar det hit ännu fler och det blir svårt att kontrollera situationen , flyktingarna vräktes från kyrkan och lokalbefolkningen förbjöds att närma sej flyktingarna. medlemmarna i föreningen ” bistånd till flyktingar” trodde på sunt förnuft och medmänsklighet , men det visade sej vilken tolerans europa har när det gäller att ta rätt på deras terror mot andra nationer , men enligt polisen kommer det största hotet från inhemska kriminella gäng som försöker tjäna pengar på olagliga transporter till england, visst var det bra att vi sverige hjälpte till att skicka libyen till stenåldern eller????

 57. är ovanstående det sista eller

 58. är det inte hög tid för våra politiker att börja tala om fred i stället för krig med ryssland, jag tvivlar på att största delen av svenska folket vill ett krig och absolut inte ett kärnvapenkrig , http://www.trunews.com/saudis-350000-syrian-invasion-force-could-start-world–war-3/

 59. EU har lyft sina 12-åriga sanktioner mot rysslands granne vitryssland?? vitryssland måste ha gjort något ganska ovanligt för att motivera denna förändring eller hur!! EU förklarade det genom några dumma kommentarer om att lukasjenko nu spelar en ”konstruktiv roll i regionen” och organiserar val ”utan våld” ?? i själva verket är det en smörja som är utanför verkligheten, vitryssland och lukasjenko är precis idag som det alltid varit. varken bättre eller sämre,den verkliga förändringen är naturligtvis det nya kalla kriget mellan bryssel och moskva med usa som håller i piskan som viner över europa, eftersom euromajdan i kiev och bannlysningen av ryssland från G8 2014 är eu och ryssland nu är i en öppen geopolitisk konkurrens , i denna miljö i eu ä’r särskilt polen och litauen benägna att testa om det går att fresta lukasjenko bort från moskva eller åtminstone locka lukasjenko bort från moskva och fjärma vitryssland från ryssland, dom kommer att upptäcka att dom inte kan — av den enkla anledningen att lukasjenko vet att även om eu accepterar honom som partner kommer han omedelbart att kastas under bussen vid första tecknet på pro-western opposition protest ( titta på bulgarien nu har dom en diktator enligt eu eftersom han inte gillar usa och eu,s bojkott mot ryssland) ungefär som hände med janukovitj 2013 i ukraina eller saddam eller gaddafi eller nu assad. en andra anledning till att lyfta sanktionerna är att lukatjenko är överflödig som syndabock, i och med att putin nu är officiellt den nya hitler enligt eu och usa är nato och usa:s behov uppfyllda utan vitryssland. nu kan väst tillgodogöra sej och koncentrera sej på sitt omättliga behov av att satanizera ryssland, genom 1990-talet höll nato den jugoslaviska ledaren sloban milosevic fängslad , han avsattes 2000 och dog senare i fängelset (mest troligen genom förgiftning av natotoppar) och nu kommer parodin,, några år senare blev lukasjenko befordrad till ”europas sista diktator” och vitryssland till en ”tyrannisk utpost ” så nu fungerar lukasjenko som en trevlig reklam för putin om hur man kan bli vänner med eu och usa, ryssland och vitryssland har bytt plats , ryssland är nu landet som väst kan avsky öppet och vitryssland arbetar på ett sätt som ger västeroupeer känslomässig tillfredsställelse mins att jag skrev för ett halvår sedan att frau merkel omfamnade lukasjenko och viskade i hans öra ”misha min älskling” nu vet vi vad hon mera viskade

 60. ett söndertrasat land som blev ”demokratiserat” med 9000 bombräder av dom demokratiserande länderna från hela världen, LIBYEN. det kostade landet 70000 mördade och 1 miljon flyktingar till angränsande länder av en befolkning på knappa 6 miljoner, innan jag går vidare i denna terror av ett land så http://www.ridiculousman..com/o-libyan-whole-world-weeps-for-you/ men kapitalets och regeringars mördare soldaten missade den totala förintelsen , för sveriges del var det att visa upp vårt flygvapen så köpare till våra militärflygplan skulle komma i strida strömmar och aktieägarna i vapenindustrin skulle skära guld, att krossa ett land och kasta folket i avgrunden har mindre betydelse, Aisha Gaddafi en stolt kvinna och dotter till Muhamed Gaddafi utmanar kapitalisterna och deras lydiga alqaida och daesh som terroriserar landet och befolkningen i libyen, exakt en vecka sedan, .nato efter misslyckandet (vår media basunerade ut som vanligt sagor om allt var klart och libyen var en demokrati igen, facit en livlig fantasi) med en ”nationell konsensusregering” i libyen har nu ett annat och kanske större problem,dottern till ledaren av det socialistiska Jamahiriya- Aisha Gaddafi. efter fyra års tystnad ,i ett brev från eritrea, vände hon sej till libyerna med en uppmaning att motstå den nya erövring av västvärlden och förklarar sej som efterföljare till hennes legendariska fader ”modern av libyen” .den största libyska stam Warfalla med center i staden Beni Walid (Misurata) har redan svurit trohet till Aisha, och proklamerat engagemang för Jamahiriya. som et vidrigt svar av BBC cirkulerade nya och uppdaterade bilder av lynchningen av gaddafi enbart för att få en akut nervös reaktion på gaddafis dotter, samtidigt som nato sammankallade ett krismöte om situationen i libyen, Aisha har all anledning till att skicka en förödmjukande hälsning till väst, (om dom fattar vad dom gjort) hon är enda barnet till Gaddafi som idag kan ha en inverkan på medvetandet hos det libyska folket , den enda dottern av åtta barn av gaddafi, gaddafi såg till att kvinnor i libyen fick hög utbildning och lika rätt som mannen,därför kommer kvinnorna i libyen att få en framträdande roll när det gäller deras barn och dess framtid, upplysning av bästa traditioner som i sorbonne, meddelade hon att skapa en hemlig regering i libyen och utomlands , det kapitalistiska väst varnade henne omedelbart för att ta ”martyrdöden”den som tog hennes far (mördad på natos order av alqaida) , men förutom att hennes far mördades ,har Aisha en personlig poäng att lösa- ett mördat barn och mördade syskon från ett nato-flyganfall (mycket pekar på norge) hon är nu 39 år gammal , redan innan överfallet på libyen var hon förutsagd efterföljare till gaddafi,trots att hon är kvinna , för övrigt långt ifrån salafisternas seder ( saudi och resten av jihaddisterna i mellanöstern,) hon var Gaddafis favorit ända sedan hennes barndom och hon intresserade sej i sin fars ideer och växte upp i eran av den libyska arabiska socialistiska Jamahiriya ska införas (förhoppningsvis) om inte hela världen så Afrika definitivt. vid FN försvarade hon ideal afrikanska gaddafi som en goowill ambasadör för att bekämpa hunger och aids i afrika (kapitalisterna grät väl när dom såg gaddafi kasta bort miljarder dollar för bekämpning av hungersnöd och sjukdomar på den afrikanska kontinenten) Gaddafi tvingade sin dotter att lämna libyen efter att tripoli intagits av natos alqaida i augusti 2011. han skickade sin hustru och sin höggravida dotter till algeriet. gaddafi mördades den 21 oktober och efter sin sjukhusvistelse började Aisha sitt krig mot kapitalisterna och deras inhyrda mördarmaskiner. två gånger trotsade hon förbudet i algeriet om att inte uttala sej om libyens folk ska hämnas deras ledare. i oktober 2012 blev hon utvisad från algeriet ovh tog sin tillflykt i oman, hon har berövats sin status i FN och hot om interpol på grund av politiska aktiviteter står kvar , AISHA GADDAFI ANSER ATT GADDAFI ÄR INTE I LIBYEN HAN ÄR I LIBYERNAS HJÄRTA

 61. VEM ÄR PUTIN . VAD ÄR RYSSLAND, vad som än händer i framtiden har Putin alltid säkrat sin plats i historien som en av dom största ryska ledare ( bannlyst i våra skolböcker) inte bara han lyckas bokstavligen återuppliva Ryssland som ett land, men i drygt ett decennium återvände han att positionera sej och ryssland som en världsmakt och lyckades med att trotsa det anglo-sionistiska empire, Det ryska folket har tydligen insett detta konststycke och enligt många undersökningar ger det en häpnadsväckande hastighet av 90 procent stöd av rysslands befolkning. men det finns avgörande problem som är orsak till kremls oförmåga att avsevärt reformera den ryska ekonomin till jämnare fördelning bland befolkningen, alltså en mer socialistisk inriktning, när putin kom till makten 1999-2000 ärvde han ett helt planerat system som styrdes av usa och europa genom jeltsins ryska ministrar som ukraina styrs idag. resultatet var extremt katastrofalt , naturrikedomar stals, miljarder dollar stals och gömdes i västerländska bankkonton, industrin förstördes, en våg av våld, korruption och fattigdom utan motstycke dränkte hela landet i misär och hotade hela landet att brytas sönder i många små stater (vilket var israel och usa:s stora dröm) för det ryska folket var det en mardröm,en skräck som kan påminna om lidandet av ett storkrig, ( veteraner satt på trottoarerna och försökte sälja sina tapperhetsmedaljer från WWII för att kunna köpa en bit bröd som även det var en bristvara, hamnarna var överfulla med kol för export sålt för dollar , i dom ryska hemmen var det tomt på kol dom ,judiska oligarkerna ratade rubeln) ryssland var på väg till inbördeskrig och någonting måste vända trenden, två maktcentra, oligarkerna ( dom flesta judar) och ex-KGB var tvungna att söka en lösning på krisen och kom fram med iden att dela makten. först skulle den representeras av Dmitrij Medvedev och den senare av Vladimir Putin. båda sidor trodde att dom skulle hålla den andra sidan under kontroll och att denna kombination av stora pengar och stora muskler ge en tillräcklig stabilitet, gruppen bakom Medvedev kallades för ” integrationnistes Atlantiques” och människor bakom Putin kallades för ”sovereignists Eurasian” den första ville att ryssland skulle accepteras av väst som en jämbördig partner och fullständig integrering av ryssland i den anglo-sionistiska empire medan den senare (putin) ”soveranizar” enbart fullt ut av ryssland skapa en multipolär internationellt system med hjälp av kinaoch andra länder ”BRICS”. Vad atlantiques integrationnistes inte förväntade sej var att putin sakta men säkert ta ner dom, han slog först till mot dom judiska oligarkerna som berezovskii och chodorkovskij (som varenda tidning i väst gråtit och slitigt sej i håret för) efter det började han slå ner på lokala oligarker.maffia i regeringen,etniska gangstersoch korrupta tjänstemän i industrin m.m. Putin maktballansen i ryssland och krossade wahabi-rebellerna i tjetjenen (som väst median oxå gråtit över) putin ställde noggranna villkor för att bli av med dom mest korrupta ministrarna som serdiukov och kudrin . men vad putin har misslyckats med att göra är, rysk politisk reform, bryta den utländska femte kolonnen i och runt kreml, reformera den ryska ekonomin. Den nuvarande ryska konstitutionen och regeringssystemet är en ren produkt av amerikanska ”rådgivare”som tillskansar sej makten efter det blodiga tillslaget mot oppositionen 1993 och boris jeltsin då överlämnade makten till dom att styra landet till 1999, paradoxalt talar nu västvärlden om despotisk Putin av ordförandeskapet när allt han gjorde var att ärva ett politiskt system utformat i västerländsk stil, för närvarande, problemet för Putin är att det är meningslöst att ersätta en del av dom värsta ministrarna medan systemet förblir intakt , men det största hindret för att reformera det politiska systemet i ryssland är den västra femte kolonen i och runt kreml, det finns även toppar i kreml som tvingar en politik på ryssland som ”wikipedia” washington consensus , på ryssland, även om det är uppenbart att konsekvenserna är uppenbart dåliga för ryssland till ok med katastrofala, ingen tvekan om att putin är medveten om detta har han ingen makt att bli av med denna dynamik. vilka är dessa femte kolonnare?? nio som mest nämns är tidigare förste vice premiärminister ”anatolij tjubas den första guvernören i ryska centralbanken (som insatta människor sett låter banken rubeln falla fritt titt som tätt) ksenia ludaeva, vice premiärminister igor shuvalov, chefen för ryska centralbanken elvira nabiullina, förre finansministern alexei kudrin, minister för ekonomisk utvekling alexei uliukaev, finansminister anton siluanov och premiärministern dmitri medvedev. Detta är naturligtvis en ofullständig lista , den till fulla listan är längre och djupare av struktur och kraft i ryssland , folket här varierar från farliga ideologer som kudrin och tjubajs .även mediokrata människor och fantasilösa som siluvanov aller nabiullina, och ingen av dom var för sej skulle innebära något större hot mot putin, men som grupp i det nuvarande politiska systemet är det en formidabel fiende mot putin som han försöker hålla kontroll över, dock verkar det som det behövs en utrensning om ryssland ska slå sej fri från det anglo-sionistiska arvet , om SKP vill och jag vaknar i morgon så finns det en fortsättning om vem putin är och vad ryssland i dag, en sanning som är hemlig i väst

 62. den anglo-sionistiska maffian mot putin, Ett av tecknen på en kommande utrensning av anglo-sionisterna är att ryska medier , även bloggar och företagens media är nu mycket kritiska till den ekonomiska politiken av politiker runt och inklusive premiärministern medvedev som ansvarar för den ekonomiska politiken. dom flesta ryska ekonomer är överens om att den verkliga orsaken till den nuvarande ekonomiska krisen i ryssland är inte fallande oljepris eller västerländska sanktioner ,men felaktiga beslut av ryska centralbanken som låta rubeln flyta eller behålla höga räntor, och bristen på regeringens åtgärder för att stödja verkliga reformeroch utveckling av den ryska ekonomin, vad är särskilt intressant är att motståndet mot 5-kollonarna får nu mycket sändningstid i media i ryssland , dom viktigaste motståndarna till kretsen runt medvedev av den ekonomiska politiken är sergei glazev, mikhail deliagain och mikhail khazin som ofta bli intervjuas om all den tid som behövs för att helt förstöra den ekonomiska politik som bedrivs av medvedev , ”och ändå gör putin inga synliga åtgärder” i själva verket berömmer han arbetet i ryska centralbanken,” varför”, det är säkert ett mysterium för folk som enbart ser och lyssnar på västpropagandan om putin ” som vår media” men putin begränsas av rättsstatsprincipen, han kan inte utan medivande skicka några specialstyrkor någonstans eller straffa på egen hand i form av ansvar för korruption, myndighetsmissbruk eller sabotage, många i ryssland beklagar detta mycket, men det är en realitet, i teorin skulle putin helt enkelt kunna sparka hela regeringen eller delar av den, mikhail deliagin uppgav nyligen att det kunde leda till en mycket stark reaktion från väst ännu värre än reaktionen efter återföreningen av ryssland och krim, kapitalet i väst håller handen över 5-kollonarna i ryssland, men den verkliga stora faran finns innanför rysslands gränser, den ryska eliten, särskilt dom rika hatar intensivt putin och skulle uppfatta det som ett angrepp på deras intresse och makt, även amerikanska subventioner och lokal propaganda i ryssland till ”oliktänkande” kan definitivt skapa någon form av kris i ryssland, ett hot som är större än oligarkerna i ryssland, ”En paradoxal dynamik” å ena sidan har ryssland och den västra anglo-sionistiska västvärlden varit i en öppen konfrontation sedan ryssland hindrade USA att attackera syrien, och ukraina krisen har gjort saken värre, lägg till det låga oljepriset och västerländska sanktioner kan putin nu säga att nu, mer än någonsin bör vi undvika allt som kan förvärra krisen, men å andra sidan kan detta argument vändas om med tanke på hur illa spänningarna redan är och med tanke på att västvärlden gjort allt som dom kan för att skada ryssland och dess folk, detta är ett perfekt tillfälle att sopa rent i regeringen och bli av med anglo-sionisternas ryska marionetter, kan det bli värre utan dom???? Endast putin vet svaret på detta helt enkelt därför att endast han har all fakta, det kan konstateras att gemene man i ryssland är missnöjd med det ”ekonomiska blocket” av regeringen och centralbanken och missnöjet växer och det växer snabbt och kreml gör ingenting för att förhindra det, det konstateras att majoriteten av ryssar är förbannade upprörda och frustrerade samtidigt som medvedevs popularitet sjunker och putin fortfarande behåller sin popularitet trots att den ryska ekonomin dalade, även om det var mycket mindre än det anglo-sionistiska empire hade väntat sej. varför putin inte agerar är tydligt att han låter saker gro ,eftersom han vet att folkets ilska träffar dom ansvariga och han själv går fri, han lät ryssland sjunka ner i avgrunden under jeltsin och gorbatjov hade han agerat tidigare ville folket inte ställa upp bakom en räddare på samma sätt när putin tog över och kastade ut IMF stod ryska folket bakom honom, dom hade sett vad sopm kunde vänta dom i generationer, ( titta på ukraina och grekland, hela länderna styrs av kapitalisternas piska och deras regeringar bugar sej ödmjukt för empire av evil IMF) putin reagerade ”efter” att wahhabis från saudi börjat slakten på icke troende så alla förstod att dom måste slå tillbaka fanatikerna tjetjenien, han väntade med att attackera saakasjvilli tills saakasjvilli anföll och bombarderade bostadshus och civila, när ryskt pansar vände upp och ner på anfallarna behövdes ingen förklaring varför putin gav order om motanfall det var en självklarhet att rädda civila , inte förrän läget var katastrofalt för civilbefolkningen i donbass kom militära förnödenheter och ”frivilliga” (tusentals döda små som stora och tiotusentals bor i källare och gjort det i över ett år) putins kritiker kan säga sover du på jobbet eller varför reagerar du så sent, du reagerar inte innan det är en katastrof??? men putin fick precis det han ville vid varje tillfälle utan klagomål, om man bortser från angl-sionistiska medier, putin är medveten om att den verkliga makten är inte den ryska militären eller säkerhetstjänsten, men hos det ryska folket, det innebär att vid särskilda åtgärder få ett nästan ovillkorligt stöd av den ryska befolkningen, en sådan riskfylld och farlig åtgärd kan endast tas om krisen är uppenbar för alla och det ryska folket är villiga att ta risken , och om det behövs ,betala för konsekvenserna. detta såg vi när återföreningen av krim inträffade, (den amerikanska flottan vände vid bosporen när dom fick veta att ryska flottan hade stängt sevastopol ryska krigsfartyg låg länkade i rad vid inloppet)vi såg det när rysk militär ingrep i syrien( regerings styrkorna var nästan besegrade) naturligtvis är det ryska folket oroliga av putins beslut, men dom accepterar det eftersom det verkar inte finnas annat alternativ ( jo låta kapitalisterna i väst plundra landet tillsammans med dom inhemska vampyrerna) jeppe på berget super men ingen frågar varför, och putin sover på jobbet men ni behöver inte fråga nu vet ni varför, han reagerar för sent och låter medvetet en situation försämras till en storskalig kris och det ryska folket stöder honom utan klander , vilket parti i världen får 85 procent av befolkningens röster???? jo putins nästa gång ni ser på tv eller läser dom sionistiska nyheterna att putin är den nya hitler eller rysslands nya tsar eller putins skräckvälde försök att hitta dom små grå och låt dom arbeta för en gång skull ajöss med er till nästa gång

 63. jag tror att folket i ukraina snart väcker putin, i ett rike öster om skandinavien talade usa:s ambassadör till bantustammarna om kultur mja om agrokultur närmast, infödingarna stod med gapande munnar i beundran, ingen av bantufolket vågade motsäga ambassadör smart, när allt kommer omkring så kunde dom inte ens välja sin egen ledare själv, så ledaren för stammen och rådet den amerikanska ambassadören tillsatte egenmäktigt alla som fick tala, och pengar som andra länder lånade och skänkte delade han ut till dom som fjäskade mest för honom, så bantufolket lyssnade och beundrade ambassadörens visdom, bantumän er dumhet är känt över hela världen ,så lyssna noga,jag ,som en representant för den stora och mäktiga OOO kommer att lära dej att resonera och diskutera, först måste ni fylla något i era hjärnlösa huvuden , kork , ja då kan ni åtminstone något, detta är det första och viktigaste, det andra, ni kommer att bli sysselsatta inom jordbruket, va ni vill bygga skepp ,fan ta er, ni vill bygga och skicka sateliter i rymden ,fan ta er , ni vill bygga dom bästa flygplanen i världen fan ta er ni dumhuvuden, ni har gormat om high-tech ni idioter , potatis kål och tomater! är era högteknologiska mål, tacka mej för att jag berättar er framtid och sluta tjata om att ert land har den bästa svarta jorden på vår planet , ni har ingen jord era idioter ,, den är vår enbart vår , ni ska blanda ihop kemikalier och hälla på parasiter och då får ni superpowers med andra ord lantbruk, vi kommer att utveckla världens största kolchos och vinsten går till våra aktieägare utomlands ,så gläd er bönder (slavar) ambassadör för kapitalisterna i usa, nåja lite fakta efter denna inledning

 64. ukraina den allmänna principen att fastställa lönsamheten för all ekonomisk verksamhet är följande, ju mer högteknologisk produktion än den slutliga produktionen , en högre grad av teknisk omvandling, blir avkastningen högre, jordbruk, som en av dom mest primitiva industrier, många variationer ,och en av den lägsta avkastningen, Och i dagens värld , har jordbruket blivit så olönsamt att det subventioneras nästan över hela världen, (det är den största utgiften inom EU) det finns bara två länder i världen som inte subventionerar sitt jordbruk , det är argentina och ukraina, argentina ,som under dom senaste 15 åren upplevt ” två standard” och ukraina som är i ett ”permanent tillstånd” av odeklarerad standard, och som i alla andra länder , jordbruket får stöd från eu och regeringar , det ukrainska bondeförbundet och deras medlemmar producerar i underläge och kan inte konkurrera på lika villkor, I synnerhet dom två sista åren överlevde ukraina på noll lönsamhet på något sätt, vid noll marginal finns det ingen utveckling , noll marginal är en ganska riskfylld verksamhet, investeringar är det inte tal om, före den ”kapitalistiska revolutionen” fanns det delar av det ukrainska jordbruket som hade goda framtidsutsikter, men eftermaktövertagandet av ryssfobin och dom amerikanska marionetterna har hela lantbruket kommit på skam, exempelvis före maktövertagandet av dom ukrainska brunskjortorna levererade ukraina till ryssland mejeriprodukter för över 600 miljoner dollar per årsbasis, år 2014 exporterade ukraina ost till ryssland för 120 miljoner dollar som 2015 sjönk till 35 miljoner dollar, dom försökte kompensera detta med ökad produktion av mjölkpulver ,men den exporten sjönk från 95 miljoner dollar till 67 miljoner dollar, frihandelsavtal med eu betyder att ukrainska varor inte kan konkurrera med eu subventionerade lantbruksprodukter (det visste ju eu innan avtalet,) i ukraina är det nu en överproduktion av mejeriprodukter eftersom ryssland vägrar köpa varor från länder med ryssfobi och som ukraina den mest blodiga regimen i europa, dessutom står ett världs handelskrig i farstun på denna marknaden, en chef på milk alliance Sergei Vovchenko säger att hans företag har minskat produktionen av mjölkpulver med 15 procent förra året eftersom världspriserna faller ,när priserna låg på 1800 dollar per ton sålde ukraina på export, turkiet säljer nu för 1300 per ton och produktionskostnaden i ukraina är på 1500 per ton+ ukraina turkiet bröder för evigt eller hur, en av ägarna till ukraina biden talar om ukraina agria supermakt??? det enda dom anglo-sionistiska herrarna (och nuland) har lyckats med är att skicka 50 miljoner till fattigdom, den sista möjligheten för biden och kompani att kontrollera ukraina är ett krig mot donbass , utanför ramen av nyheter i svensk media så faller bomber varje dag över donbass och donetsk av brunskjortorna , för en vecka sedan hade frau merkel spenderbyxorna på sej en gåva från tyskland kom till ukraina på järnväg över 30 självgående haubitsar. hur var det nu ,jo skratta och var glad det kan inte bli sämre,, och jag skrattade och var glad och det blev sämre, ja anfaller kiew uppbackade av angl,o-sionisterna( dom gör ingenting på egen hand) donbass och donetsk går det från kris till katastrof för 5 miljoner ryssar ( 1,3 miljoner har redan flytt till ryssland som flyktingar) och när det blir katastrof ja vem vaknar på putin har då ryska folket i ryggen eftersom man kan ju inte låta västmakterna och kiew slakta det ryska folket, om det inte sker så kommer inom en snar framtid ”folkets revolutioni” ukraina” och ber putin om hjälp alla vill ju äta och putin tar bort handel blokaden och alla börjar tjäna pengar , idag har ryssland tagit hem dom stora industrierna in rymd och flyg ja det mesta som gick bra i ukraina, ja putin har sitt folk med sej hur det än går, jamen vad kan anglosionisterna göra, ja ska dom offra pengar i ukraina blir det endast i vapen vilket ingen kan äta, men dom har endast två mål med ukraina ett ,roffa åt sej allt som går att sälja vidare, två, förstöra så mycket dom för ryssland björnen sover i sitt trygga bo eller?????

 65. MAINSTREAM MEDIA HAR MUNKAVEL , nästan omöjligt att få några träffar på denna skandal, ukraine week in the european parliament alla parlamentariker NO COMMENTS!!!! alla vet att brunskjortorna styr och ställer i ukraina utom vår media och dom folkvalda, hur kan folkvalda i hela europa vara så cyniska mot sina väljare som dom är idag, vi duger enbart när det är val utöver det ska vi hålla käft och lyda dom utvalda ubermench , nederländerna ska rösta om associeringsavtal med ukraina, i sverige var det aldrig någon diskussion och tillika lånade vi dom 700 miljoner som vi aldrig får tillbaka ( jo förresten vi kan köpa ukrainas svarta mylla som efter deras valuta halverats i värde och det har och är huggsexa på det enda värdefulla i ukraina ,för dom 700 miljonerna, redan swed bank har investerat i mark men jag tvivlar på att dom anställer några traktorförare , profit heter det visst, undertiden folk lider jag tar nog ut mina hundralappar ur banken istället för att hjälpa till att råna småbönderna, ) nog om detta nu får ni anstränga er lite detta är väldigt känsligt eftersom det hänger på gärsgården om nederländerna röstar ja till avtalet med ukraina, efter denna a uppvisning av det nazistiska ukrain blir det nog svårt vi svenskar har inga sådana problem med allvarliga beslut dom folkvalda bryr sej inte om vad du tycker enkelt för dej och mej och enkelt för eliten i stockholm, http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/02/het_licht_gaat_uit_in_europa.html

 66. ett mini inlägg angående holland gå till val om ukraina, kommunisterna är bannlysta i ukraina, vad tycker margot wllström om detta , tja aviseringsavtalet med nazilandet ukraina gick som smort, utan svenska folkets medgivande, vad säger vänsterpartiet om bannlysningen av kommunister i ukraina, ja jag kan inte avgöra om dom får lön för att hålla käft om det eller om man ska se lönen som en muta för att sitta still och vara tysta, det är ditt val, det är fritt fram att överfalla ,spruta vätska i ansiktet på gamlingar , vår riksdags hero ära till ukraina hail bandera den nya europeiska demokratin http://www.youtube.com/watch?v=2bxTTh8eYg

 67. det finns om jag skriver ordentligt http://www.youtube.com/watch?v=2bxTTjh8eYg

 68. varför är ryssar dom värsta idrottshuliganer tja åsikterna går isär som vanligt mellan öst och väst och västliga ” oberoende ” median håller ihop med fotbojor och handklovar till en röst mot det förhatliga ryssland. http://politrussia.com/world/pyatimiutka-zdravogo-smysla-536/

 69. man får aldrig ge upp sina ideal (sanningen) även om adresser krånglar http://www.fort-russ.com/2016/06/five-minutes-of-common-sense-should.html

 70. fattiga ska förbli fattiga , eljest blir det mindre dollar till aktieägare och kapitalister, ej heller ska dom kunna läsa och skriva eftersom utbildning skapar medvetande, låt mörkret sänka sej i väst, ljuset stiger i öst om inte girigheten dödar den, en annorlunda bild av duterte än vår älskade media beskriver http://journal-neo.org/2016/10/17/will-they-really-try-to-kill-president-duterte/

Lämna en kommentar