Fredspriset återlämnas?

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2013-08-08

”Enligt den estniska nyhetsbyrån BNS ska president Barack Obama planera att samla alla de nordiska ländernas regeringschefer under sitt besök i Stockholm den 4 till 5 september.” För att få med de nordiska länderna i USA:s nästa erövringskrig skulle man gott kunna tillägga utan att ha fakta på bordet. Och naturligtvis för att stärka pakten mot Ryssland.

Jag tror inte att Obama återlämnar fredspriset till Norge ,  jag tror inte att Guantanamo ens kommer att nämnas, jag tror inte att man kommer att diskutera mänskliga rättigheter och dödsstraffets icke vara i ett land som kallar sig demokrati, jag tror inte att man kommer att diskutera övervakning och Ecelon, jag tror inte att man kommer att diskutera fallet Manning Jag tror dessutom att jag har förbaskat rätt i mina antaganden.

Jinges blogg

Media: Dn 1, Dn 2, Svd, Aftonbladet, Aftonbladet,

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Lämna en kommentar