Han kanske sjunger fel sånger.

Postat av | Postat i Inrikes, Utrikes | Postat 2013-08-02

”En världsberömd artist vägras visum till Sverige.

Nu tvingas han ställa in helgens spelning på Stockholm Music & Arts.

– Det är galenskap, säger Joel Borg, pressansvarig för festivalarrangören Luger.

Han har samarbetat med bland annat Gorillaz och Björk.

Han har haft spelningar i stora delar av världen.

Men i Sverige är det stopp.

Eftersom Omar Souleyman är syrier vägras han visum. Det svenska konsulatet anser, enligt festivalarrangören, att risken är för stor att artisten söker svenskt medborgarskap.” Läser vi i media.

Ibland tar orden slut men jag är inte förvånad, Hade Omar Souleyman tillhört muslimska brödraskapet som stöttas av al-Qaida, Saudiarabien, Turkiet, Israel, Storbritannien och USA hade han varit välkommen. Sverige förnekar sig inte. Som den vasallstat vi är rädes vi att eventuellt reta våra herrar. Tänk om Omar Souleyman skulle sjunga fel sånger eller säga fel saker om det så kallade inbördeskriget i Syrien. Tänk om han skulle säga sanningen. Och sanningen låser man som bekant in i en fängelsehåla i över hundra år.

Men tyvärr mina herrar i höjden, sanningen är svår att fängsla. Hur än övervakade vet vi redan vilka ni är, vi vet er agenda, vi vet era syften, vi känner till ert smutsiga spel med människooffer. Män, kvinnor och barn som offras på kapitalets altare. Snart tillhör de också Goldman Sachs.

Media: Svd 1, Svd 2, Svd 3, Svd 4, Svd 5,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (1)

  1. […] Sjöstedt, Kommunisternas blogg, Osorterat medmäsnkligt […]

Lämna en kommentar