Obama har själv sagt det

Postat av | Postat i Utrikes | Postat 2013-07-22

USA är en terrorstat.

”Detta var en avskyvärd och feg handling. Varje gång bomber används mot civila är det en terrorhandling”. Så sades efter Bostondådet och jag håller med fullt och fast.

Varje gång USA skjuter missiler i sina drönarattacker mot misstänkta terrorister dör också ett stort antal civila. Mödrar, fäder och barn slits i stycken. De som sitter säkert bakom sina datorer och styr mördarplanen slipper se det, vi slipper se det, vi slipper till och med höra om det i rapport och aktuellt och läsa om det i våra media. Vi förskonas från dessa fruktansvärda bilder. Men varje gång bomber används mot civila är det en terrorhandling, så är sagt och vi torde nog inte motsäga det.

Vi minns Guatemala, Vietnam, Afghanistan, Jugoslavien, Irak, Libyen med flera. Med detta i minne borde vi då inte ta oss en ordentlig funderare innan vi går med i NATO?

Kanske vi borde fundera lite över vem som är vår egentliga fiende, vem som hotar världsfreden.

Genom historien har folket alltid offrats för att stärka adelns och konungars makt och rikedomar och så är det än idag förutom att de blåblodiga bytts ut mot penningaristokrater.

Säg NEJ till NATO! Förutom äran att slaktas på kapitalets altare är vi inte betjänta av detta medlemskap.

Media: Svd 1, Svd 2,

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Lämna en kommentar