Ack jag hör en knappnål falla.

Postat av | Postat i Utrikes | Postat 2013-05-08

Så tyst det blev om Sarinattacken i Syrien. Inga fördömanden från våra politiker och om man är riktigt tyst nog länge kanske vi glömmer. Tänk om Assad hade använt kemiska vapen? Då hade vi fått stoppa bomull i öronen. Men nu var det våra vänner extremislamisterna som vi gladeligen stöttar och som vi tillför vapen som var de skyldiga. Kanske de slåss med svenska vapen eftersom med största sannolikhet den wahabitiska diktaturen Saudiarabien står för vapenleveranserna och det är dit Sverige skickar vapen.

Det har heller aldrig fördömts när Israel år 2009 bombade den palestinska befolkningen med fosforbomber, Man varnade befolkningen och uppmanade dem att lämna sina bostäder eftersom dessa skulle bombas. Folket gav sig ut på gator och torg. Då bombades de med fosfor.

Vi förväntas också glömma NATO:s krigsförbrytelser i Libyen. Vi förväntas endast anamma våra medias propaganda. Jag undrar om våra politiker ens kände till situationen i Libyen under Ghadaffis tid? Jag undrar om man ens förstod vad som egentligen hände? Eller kanske man visste och ville undanhålla oss sanningen. Vilket som är lika illa. Det är länge sedan, alltför länge sedan vi hade fredsmäklare eller åtminstone talade om fred i den svenska riksdagen. Nu talar man istället om krig och använder våra inbetalda skattekronor till att föra krig i imperialismens tjänst.

Vår utrikesminister for innan han blev utrikesminister runt världen och lobbade för Irakkriget. En krigslobbyist som utrikesminister i ett land som lyckats hålla sig ifrån krig i tvåhundra år. Sverige har blivit en krigsnation. Vi hjälpte till med bombningen av Libyens folk och för krig i Afghanistan. I vems intresse?

Vet ni inte ska ni läsa Vad hände i Libyen som är en liten broschyr som ges ut av Folket i Bild kulturfront  ( Blekingeavdelningen) för en kostnad av endast tio kronor. Skicka efter den.

Fib/k c/o Anders Åsman.

Ekebovägen 17

371 45 Karlskrona.

Från och med måndagen den 13 maj finns den att köpa också hos

SKP Malmö

 Södra Förstadsgatan 132 (vid Dalaplan)
214 28 Malmö

Den är författad av Ulf Bjerén och är en kort och lättläst sammanfattning om Libyens historia och den sanna och den definitivt bästa information som finns oss tillhanda om Libyen och anledningen till kriget.

Så citerar jag också min favorit Harold Pinter.

” Det har aldrig hänt. Ingenting har hänt. Inte ens medan det hände hände det. Det saknade betydelse. Det var ointressant. USA:s brottslighet har varit systematisk, konstant, brutal och skoningslös, men det är bara ett fåtal personer som egentligen har talat om det. USA är ändå värt en eloge. Landet har utövat en absolut klinisk maktmanipulation över hela världen, samtidigt som det gett sig ut för att vara en kraft i det universella godas tjänst. Det är ett lysande, ja virtuost och synnerligen framgångsrikt hypnosnummer.”

Media: Aftonbladet, Svd 1, Svd 2, Svd 3, Svd 4, Svd 5, Dn 1, Dn 2,  Dn 3, och Jinges blogg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (5)

 1. Stephen Hawkin – en hedervärd människa

  http://www.guardian.co.uk/world/2013/may/08/stephen-hawking-israel-academic-boycott?INTCMP=SRCH

  Professor Stephen Hawking is backing the academic boycott of Israel by pulling out of a conference hosted by Israeli president Shimon Peres in Jerusalem as a protest at Israel’s treatment of Palestinians.

  Hawking, 71, the world-renowned theoretical physicist and former Lucasian Professor of Mathematics at the University of Cambridge, had accepted an invitation to headline the fifth annual president’s conference, Facing Tomorrow, in June, which features major international personalities, attracts thousands of participants and this year will celebrate Peres’s 90th birthday.

  Hawking is in very poor health, but last week he wrote a brief letter to the Israeli president to say he had changed his mind. He has not announced his decision publicly, but a statement published by the British Committee for the Universities of Palestine with Hawking’s approval described it as ”his independent decision to respect the boycott, based upon his knowledge of Palestine, and on the unanimous advice of his own academic contacts there”.

  Hawking’s decision marks another victory in the campaign for boycott, divestment and sanctions targeting Israeli academic institutions.

 2. en del (som jag) påstår att media inte gör sitt jobb med att förmedla nyheter korrekt. men det gör dom . vår media SVT är inte ovetande eller dumma. dom vet allt om dom vill veta, och dom är en viktig del av propaganda maskinen. dom är mycket duktiga med sitt arbete. deras uppgift är att vara språkrör för regeringen, säpo, kapitalets intressen, och framförallt militärens intressen . deras jobb att förmedla sanningen har aldrig varit aktuellt.och fåren sover vidare

 3. ”Jag undrar om våra politiker ens kände till situationen i Libyen under Ghadaffis tid?”
  Men hallå, självklart visste man det. Det var ju just därför man utlöste de franska och amerikanska missilattackerna mot den libyska medelhavskusten, typ Misrata, Sirte,Tripoli 2011.
  På 1980-talet utmålades Libyen och Khaddafi som ”världskapitalismens fiende nummer 1” därav bombningen av Khaddafi och Tripoli 1986.
  Khaddaffis ekonomiska och militära stöd till den yttersta vänstern i Latinamerika och Europa retade gallfeber på
  den internationella kontrarevolutionen, till slut fick USA helt enkelt nog. Khadaffis roll som revolutionär sjutspets skulle krossas till viket pris som helst.
  Då som 2011 avvaktade Warszawapakten/ Ryssland från att svara på angreppet. Efter kontrarevolutionens seger 1989 har det varit total lekstuga för USA. 2011 tog man chansen att slutgiltigt krossa de sista resterna av Khaddafis unga revolutionära folkkommitéer/ den libyska armén. Att stödja det prokapitalistiska islamistiska upproret från Benghazi passade som ”hand i hanske” för att slutgiltigt deleta de sista resterna av 1980-talets kvinnofrigörande och revolutionära Libyen.

 4. svt sveriges största lögnaktigaste propaganda och hjärntvättande media hur fasen orkar dom se sej själva i spegeln . antagligen har dom inga. dags att sluta betala tv licens till dessa natoråttor. detta är spritt över hela världens internett men svt har INGEN ANING dom stackars åsnorna. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2323858/Syrian-rebel-cuts-soldiers-heart-EATS-horrific-propaganda-video.html assad är skurken enligt vår äckliga svt media och deras älsklingar roar sej tiil sveriges ”oberoende”svt media. http://www.youtube.com/watch?v=eKaa9_1w3v0 undrar vad svt s medarbetare har i lögnbonus måste vara en hel del när dom hjärntvättar hela sveriges befolkning.

 5. civila i syrien vill HEM efter flykt undan natos anställda neandertalare. när dom närmade sej deras hem som varit under ockupation av dessa bl. svenska hundar i åtta månader skallade ropen FRI SYRIA FÖRSVINN FRÅN VÅRT LAND. SVARET BLEV ELDGIVNING AV DESSA SVT ÄLSKLINGAR mot dom civila hemvändande flyktingarna av dessa sk. oppositionen. http://www.youtube.com/watch?v=dSTt9ehScEw men enligt vår hjärntvättande supermedia SVT vill ju alla fly undan den reguljära syriska armen. armen som försökte skydda dom hemvändande civila. tacka fasen för att putin inte lägger sej för terroristerna från usa och israel. han vet att nästa fas är dom usa stödda tjetjenska terroristerna som nu härjar i tusental i syrien som håller på med terror i kaukasus och sverige älakar dessa galningar eftersom vi tillåter dom ha sin bas i gamla swedala med vår riksdags goda minne

Lämna en kommentar