Ahh jag börjar förstå

Postat av | Postat i Utrikes | Postat 2013-05-02

Kuba är upptagen på USA:s lista över de länder som betraktas som terrorstater. Inget annat land i världen har varit så utsatt för terrordåd, utförda av CIA med Vita husets godtycke, som Kuba. Bland annat svinpesten som dödade ett par hundra kubanska barn för att sedan sprida sig till Latinamerika där sjukdomen spred stor förödelse.( Av CIA dokumenterat och erkänt brott)

Här finns att läsa mer.

Jag har börjat förstå att på USA:s terrorlista är de länder upptagna som USA bedriver terror emot och ämnar fortsätta att terrorisera.

Media: Svd, Dn,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (3)

  1. […] Aftonbladet 2008 om mordförsök på Castro SR SKP-bloggen 2/5 SvD1 SvD2 Aftonbladet.se Expressen SvT Flamman Proletaren […]

  2. i vardagligt tal säges det att nordkoreanerna är hjärntvättade och fångar i sitt eget land, men vet du annat än vad det neo-sionistiska monopolet anser att du ska veta, jag tror inte det , och vem är då hjärntvättad, detta får du aldrig veta av dom som styr vår värld ”mediamaffian” i väst,sanktioner och åter sanktioner utövas av usa med bihang, nya trakasserier och nya förolämpningar , mera krigsspel av usa och sydkorea , nordkorea ett land som aldrig attackerat någon och som är fast besluten att försvara sej mot tyranniska militärmakter som usa och nato, försvara sej mot ekonomiska och propaganda provokationer, hur mycket orkar detta folk med, för mer än 60 år sedan dog miljontals människor ovanför den 38onde breddgraden ja fakta är att dom utan överdrift slaktades av den usa ledda koalitionen , efter nordkoreas ”seger” har nordkorea aldrig fått vara ifred av neo-sionisterna , västvärlden har provocerat, hotat samt infört brutala sanktioner mot landet, och icke allra minst ,manipulerat den globala opinionen. det finns flera svar , det mest enkla är, landet är kommunistiskt samt man vill bestämma över sin framtid utan kapitalistisk maktövertagandet , som cuba gjort i decennier,,och som flera latinamerikanska länder gjort nyligen till västras raseri, något som västra hatar är att nordkorea kämpar för sina principer hemma , och aktieägare och miljardärer är frustrerade av sanningen att nordkorea slogs mot den västerländska imperialismen även utomlands, detta bidrog till att befria koloniserade och förtryckta nationer, och precis som cuba, gjorde det av osjälviskhet, den afrikanska kontinenten gynnades mest, inklusive namibia och angola som led av militanta och utsugande apartheidregimer som sydafrika levde under . dessa regimer var till hundra procent sponsrade av neo-sionisterna ,en rasistisk galenskap som kom från pretoria, att komma ihåg att det fascistiska aphartheid sydafrika var med till att anfalla korea , västvärlden har aldrig glömt eller förlåtit nordkoreas hjälp till många afrikanska länder, nordkoreanska piloter flög egyptiska stridsflygplan 1973 i arabisk-israeliska kriget , nordkorea deltog i stridsoperationer vid sidan av folkrepublikens väpnade styrkor för befrielsen av angola ,dom kämpade i rhodesia,lesotho,namibia och seychellerna , dom hjälpte african national congress och deras kamp mot aphartheid i sydafrika (vilket även libyen gjorde under gadaffi) dessförinnan gav nordkorea stöd till dessa progressiva nationer inklusive guinea,etiopien,zimbabve,mali och tanzania. faktum är att nordkoreanerna offrat sitt liv och lem för frihet på den mest ödelagda kontinenten av den västerländska imperialismen på vår planet, afrika är en av dom främsta anledningarna till att straffa nordkorea och är bered att gå hela vägen som dom gjort med libyen och deras raseri mot cuba som dom inte har tuktat (ännu) . västvärlden har plundrat afrika i århundraden och skapat sin rikedom till usa och europas folk och miljardärer ( som nu ser resultatet med flyktingar från en kontinent som är uppköpt av multiföretag och odlingsbar mark och som producerar enbart grödor till i-länder eller sönderbombade) dom som försökte stoppa dom neo-sionistiska miljardärerna ligger begravda eller är på väg två meter under gjorden ( i bästa fall) nordkorea är pressat in i ett hörn plågat och provocerat ,när pyongyang reagerar, fast besluten att skydda sitt oberoende förklarar neo-sionisterna inklusive den lydiga västmedian att försvar av nordkorea är ” olagligt” och en sann ”fara för världen ” nordkorea vägrar att ge upp sin självständighet och fortsätter att utveckla sitt defensiva kärnvapenprogram . västvärldens propagandaapparat går på högsta växel ,sprider sina giftiga påhitt och förorenar hela planeten med dom,som resultat är hela världen övertygade om att ” nordkorea är ond ” , men dom har inte den blekaste aning om varför, fakta är att usa och nato hotar nordkorea kina och ryssland , enorma flygbaser ligger på okinawa liksom stora militärbaser i sydkorea och taiwan , nordkorea har all rättighet att försvara landet och sina medborgare . till sist , det är en parodi att införa sanktioner på ett offer, och inte på dom som är ansvariga hundratals miljoner förlorade människoliv i alla hörn på vår jord, utanför ämnet är tystnaden i vår media att i detta ögonblick pågår en gigantisk militärövning i norge med 16000 soldater inklusive sverige och usa tränar sina bombflyg med simulering mot ryssland som kan beväpnas med atombomber , eller är det mot island som inte har militår eller är det mot grönland som har 50000 invånare ja döm själva , stoltenberg förnekar att övningen i norge skulle vara mot ryssland jo jo nu kommer atombomberna fram är alla politiker skruvade i hjärnan

Lämna en kommentar