Det luktar skunk om hela Syrienrapporteringen.

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2012-07-21

Memri har bråda dagar.

Vilka kopplingar har den syriska oppositionen? The Guardians undersökning visar på en tydlig koppling till Bilderberggruppen, d.v.s. storkapitalet. Israel hotar nu att gå in i Syrien. De vill ha mer än bara Golanhöjderna som de redan ockuperar. Vad blir resultatet? Assad mördad i ett dike, mord på de som tidigare stödde Assadregimen. Tortyr och död i fängelserna av motståndarna, motsättningar mellan de olika religiösa grupperingarna precis som i Libyen. Men IMF och Goldman Sachs tar över det syriska banksystemet och det västerländska katastrofkapitalet kan gå in och tjäna pengar på landets återuppbyggnad precis som i Libyen och vägen ligger öppen för Israel och Bilderbergarna att tåga vidare mot Iran.

Här en googleöversättning från the Guardian.

”Den mest citerade av oppositionen talesmän är officiella representanter för den syriska nationella rådet. SNC är inte den enda syriska oppositionen grupp – men det är allmänt erkänt som ”det största oppositionspartiet koalitionen” (BBC). Washington Times beskriver det som ”en paraplyorganisation av rivaliserande fraktioner baserade utanför Syrien”. Visst SNC är oppositionen grupp som har haft de närmaste kontakter med västmakterna – och har krävt utländsk intervention från de tidiga stadierna av upproret. I februari i år vid öppnandet av vännerna av Syrien toppmöte i Tunisien, William Hague förklarade : ”Jag kommer att möta ledare för den syriska nationella rådet i några minuter tid … Vi, i likhet med andra nationer, kommer nu att behandla dem och erkänna dem som en legitim representant för det syriska folket. ”

Den äldste av SNC officiella talesmän är Paris-baserade syriska akademiska Bassma Kodmani

Bassma Kodmani, sågs lämna årets Bilderberg konferens i Chantilly, Virginia. Kodmani är medlem i presidiet och ansvarig för utrikesfrågor, syriska nationella rådet. Kodmani ligger nära centrum av SNC maktstrukturen, och en av rådets mest högljudda talesmän. ”Ingen dialog med den styrande regimen är möjligt. Vi kan bara diskutera hur att gå vidare till ett annat politiskt system”, förklarade hon den här veckan . Och här är hon, som citeras av Newswire AFP : ”Nästa steg måste vara ett beslut under kapitel VII, som möjliggör användning av alla legitima medel, tvångsmedel, embargo mot vapen, liksom användning av våld för att tvinga regimen att följa. ”

Detta uttalande översätter till rubriken ”syrierna kräver beväpnade fredsbevarande styrkor” (Australien Herald Sun). När storskalig internationell militär åtgärder som kallas för, verkar det bara rimligt att ställa frågan: exakt vem som ringer för det? Vi kan säga, helt enkelt ”en tjänsteman SNC talesman” eller så kan vi titta lite närmare.

I år var Kodmani andra Bilderberg. Vid konferensen 2008, var Kodmani upp som franska, år 2012, hade hennes Frenchness fallit bort och hon noterades bara som ”internationellt” – sitt hemland hade blivit en värld av internationella relationer.

Tillbaka några år, 2005, Kodmani arbetade för Ford Foundation i Kairo, där hon var chef för deras styrning och internationellt samarbete program. Ford Foundation är en stor organisation, med huvudkontor i New York och Kodmani var redan ganska hög. Men hon var på väg att hoppa upp en serie.”

”Resolutionen om förlängningen av övervakningsmissionen i Syrien som idag antogs av FN:s säkerhetsråd är välgenomtänkt, och Ryssland accepterar den.

Presenterades det igår samma resolution skulle den ha godkänts igår, sade Rysslands representant i FN Vitalij Tjurkin till journalister efter sammanträdet i FN:s säkerhetsråd.

Resolutionen har förberetts med hänsyn till två dokument framlagda av Pakistan och Storbritannien. Det första dokumentet handlade om en teknisk förlängning av övervakarnas mandat med 45 dygn utan några villkor. Det andra handlade om 30 dagar för övervakare förutsatt att syriska regimstyrkor dras tillbaka från Damaskus och andra städer”,  läser vi i Ryska media. Ja, så öppnar även Ryssland vägen för storkapitalets erövring av ytterligare ett land.

Krafter talar också för mer makt åt EU som ju också är storkapitalets , bilderbergarnas, verk. Prins William av Nederländerna var stor nazist och en av grundarna till Bilderberg. Deras önskan var ett stor- Europa något Napoleon misslyckades med tidigare och Hitler efter honom. Men storkapitalet ger sig inte så lätt. Vi har nu ett enat Europa med centralstyre i många frågor och makten läggs allt mer till Bryssel och allt längre från folket, dessutom med ett utpräglat högerstyre.

Och krigen i kapitalets namn fortsätter och skördar allt fler offer. Våld och död är kapitalets språk och vad som krävs för att uppnå deras önskade resultat, total makt över världen, The New World Order.

Tyvärr är konspirationsteorierna inte längre några teorier. Det anglo-amerikanska imperiet växer.

Rekommenderad läsning: Daniel Estulins bok: Den sanna historien om Bilderberggruppen.

Irakiska kurder tränas av Israel.

Media: Svd 1, Svd 2, Svd 3, Svd 4, Svd 5, Svd 6,  Dn 1, Dn 2, Dn 3, Dn 4, Dn 5, Dn 6, Dn 7, Dn 8, Dn 9, Gp 1, Gp 2,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (7)

 1. Skunk luktar det självklart. Det är sionistens signatur lukt det.

  I sionist media är det endast sionistens springpojkar, också kända som jourhavande lögnare, som kan uttala sig.

  Kodmani och samling råttor som utgör SNC skurkarna, är alla i sionisternas lönelsita.

 2. Korrekt beskrivning av situationen . Troligtvist är det bitterheten av att ännu inte kunnat få till internationellt militärt ingripande som fått de kemiska vapen ryktena att cirkulera.
  Vad som sker i Syrien har varit preparerat och planerat en längre tid. Usa har i flera år pumpat in pengar till rebellerna , som är en salig blandning av skurkar , religiöst fundamentala , ex militärer och annat skit . Syrien kommer att hamna i ett fullständigt kaos när denna blandning tar över .
  Söndra och härska mina vänner söndra och härska.

  Ps media med Dn och aftonbladet kan dra åt fan hållet de har blod på sina tassar ända upp i hemorojderna .

 3. Bilderberggruppen!?!?!?!

  ahahahahahhahahahaahha…du måste vara det största, men också mest korkade svinet jag har hittat i mitt liv. Hur kan du visa sådant förakt för människor som står upp mot förtryck, att du hittar på de allra mest osannolika lögner. Du påstår dig vara emot förtryck, men är i själva verket för det. Fattas bara att du åker ner till Syrien och personlige suger av Assad och torterar lite barn åt honom.

 4. Vilken konspiratorisk smörja och det medan 1000tals civila dör för en orättfärdig regim. Nåväl, ni kommunister har ju aldrig bekymmrat er om civila offer i kampen för kommunismen.

 5. Hahaha…till och med kommunisterna tar VISA och Mastercard…hahahahahha

 6. Thomas VARFÖR hade Fremskrittspartisterna DINA samtliga hade BlodRöda APPLE på sin Partivakor EXAKT samma ”Goebbelska GuldÄpplet som ju Action Directe Marie Coulvin hade på BILDEN som fÖRST Rapporterades men ”Snabbt” TOGS Bildbeviset BORT att de Al Quidas i Syrien som BRÄNDE danska Ambassaden o sände Avancerad robot som Dödade 7 turkiska Flott soldater var just Era ”FreedomFighters2 som TYCKS ”Ägas o Kontrolleras av er som likt Ekeroth ju FÖRR skrev att ni ville ”Döda Alla Muslimer” så hÖRRNI att Pravda blåVita SOVJETER alltid varit Oslos Universitets Zionistiska ideal som Lennart WeiSSmanss hjälte SOVJET Karriäristen Avigdor Liebermann så att när tex då Benjamin Netayhu JUBLAR att WTC tornen Föll o sade ÖPPET i global Tv att ”det WTC Terrordådet var ”Cita Netayahu ”GOOD to israel”;( så du ditt Tomma As thomAs varför är du 7ni lika Schizofrena som Peder Jensen dvs OFFENTLIGT är ni ”anti Rasister” o ICKE Våld men i det FÖRDOLDA är ni ”Fjordmen”;( SYND om Modige Stoltenberg om han själv TROR på sin GODA FINA Vackra FROMMA Förhoppning TROTS han kan se att Behring Breiviks zionister nu öPPET IGEN visar att de ÄR som de ALLTID varit o FÖRBLIR dvs Quiislingar som gör aLLT för att starta Syrien Liknande INBÖRDESKRIG Även i NORGE o Sverige;( så SORGLIGT att ni är så Fanatiska anser jag Pete Parfalk Thunder peace,LOVE 6 Understanding rock´n Roll o dU vet ju vilka äCKLIGA SS BliXtar asen ”Thor” Ruttot o FEGISEN Lightnings blixtarna äR o FÖRBLIR;(

 7. […] Tydligen är deras press mer fri än vår. Vi har förmedlat det i blogginläggen. Våra media dödar sanningen och det luktar skunk om hela Syrienrapporteringen. […]

Lämna en kommentar