Nu startar desinformationsprogrammet vi har blivit varnat för.

Postat av | Postat i Utrikes | Postat 2012-06-16

Läget i Syrien är låst. Nu har predatorerna mött motstånd. Anfalls Syrien blir det världskrig man är väl medveten om det. Och nu startar det stora desinformationsprogrammet vi har blivit varnade för.

Givetvis för att omvärlden ska ställa sig på USA:s sida. Jag betvivlar inte att Syriens säkerhetspolis och militär utsätter människor för våld. Men det våld Dagens Nyheter beskriver här är exakt det våld fångar utsätts för i de länder USA ockuperat. Vill man propagera om den Syriska regimens våld behöver man bara lägga upp några bilder från Abu Ghraib eller från Bagrambasen så är det problemet löst.

Våra media är alltför villigt ”den store satans” propagandaverktyg. Håll därför distans till allt ni läser i våra media. Och glöm inte vem som ligger bakom och underblåser allt detta våld vi ser. Libyen och Syrien stod i vägen för kapitalets framfart. Det är länder som sedan länge legat på kapitalets krigsplaneringslista. Vi har känt till detta i årtionden. Iran är målet. Och om USA och Israel anfaller Iran bryter det stora kriget ut och vi behöver därefter inte bekymra oss om vem som har kontrollen över vad.

Vad som verkligen hände i Houla

Kanske det också är propaganda. Men Moder Agnes som står fullständigt neutral och även kritiserar den Syriska armén har också beskrivit vad som händer i Syrien och hennes uppgifter är samstämmiga med denna film. Texten går utmärkt att läsa i Googleöversättning till svenska.
Media: Dn 1, Dn 2, Svd,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

 

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (11)

 1. en tankeställare till fåren. kaffe annan, ban ki moon,fn alla som har lite innanför pannbenet vet ju att dessa är usraels dockor.observatörerna i syrien dras tillbaka på grund av eskalerande strider???? sanningen är att usas legoknektar al qaida har fått dra sej tillbaka till skogar och landsbyggd. DOM TAPPAR GREPPET SÅ HITTLARY KILLARY HAR FÅTT TUPPJUCK. en chefsobservatör från norge som det land som älskade att bomba sönder libyen förbannade barna mördare. klart som fan att dom måste åka hem.dom kan ju inte berätta att usraels legosoldater inte klarar av att mörda som dom vill i syrien. alqaida har flytt fältet.så nu ska väl det bli flygbombningar istället i humanismens tecken som i libyen.undrar vad våra modiga kvinno och barnamördare tycker när dom får möta ryska s300 .ps hela ryska svartahavs flottan är på väg till medelhavet. kanske dags att köpa konserver astrid

 2. och vår hollywoodmedia kör i sitt gamla spår med sina lögner och fåren sväljer. man kräks ju över dessa kriminella sk. reportrar. det bore vara fängelsestraff att sprida dessa lögner för att svenska folket ska hålla sej lugna när vampyrerna överfaller land efter land och orsakar lidande och död för miljoner . men vi är ju för många enligt kapitalet. http://www.rt.com/politics/clinton-syria-russia-helicopters-890/ hur fan kan dom äkliga mediaråttorna sova om nätterna . stackars barn som har dessa falska skitar till föräldrar.

 3. Som vanligt skall man ställa frågan: Qui bono?

 4. Ja Lajma Vem gynnar det? En enkel fråga som ger alla svar.

 5. ”om USA eller andra västländer intervenerar för att stoppa våldet i Syrien”
  Man häpnar över lögneriet. De intervenerar knappast för att stoppa våldet, det är ju de som startat och fortsätter våldet.

 6. Ooops Vågar en som heter Hans skriva som det TYVÄRR ÄR hemskt nog jaja fanns en fantastiskt klok Hans ja flera egentligen som tyvärr hatade att jag HAR Kommunist hjärta jag Thunder/FOOL;) Parfalk..Pete Parfalk TROTS jag var OERHÖRT Imponerad av hans ord o Per Hellqvist KLOKA ord i ett Surfa Lugnt SVT Debatt program för VÄLDIGT Många år sedan jaja Hemskt DOCK att om ni tittar på de Gigantiska Media Bolagen världen runt som de facto KONTROLLERAR VAD Människor ska ”TRO,TYCKA,(Tom Försöker Lura dem Tänka o Rösta ”Rätt” som de kallar det;( o Röstar de stackarna FEL som Palestinerna TROTS Hyfsat Hederlige före detta kristne Presidenten Jimmy Carter sade att deras Palestinska val var det FREDLIGASTE HEDERLIGASTE Tryggaste arabiska val hans någonsin sett som valobservatör men Israel BEODRADE alla att STRAFFA palestinerna o Makten lydde;( Många År sedan nu men tja Testar mitt Älskade Moder Sveas TYVÄRR ständiga ÖVERVAKAR jag PåTvingas o OM de Hyllar Moder Svea eller Lyder Främmande Makt o DOLT Censurera samtidigt som Åsiktsreggar som de TYVÄRR FÖRR gjort mot mig tom när jag använde Min moderata Kapitalisthjärna för på den tiden var MusSolinis Fascistiska Svartskjorts Liberal JDL ”AFA” SoSSialister;( o Hyllade den store Fuhrern Göran PersSon alla ZIONS stalinisters bästa vän;(

 7. valet är står klart antigen förintar Ser vi på när världen gå under!!!!! Atom bomba israel!!!!!!!!!!!!! NUUUUUUUUU!!!!!

 8. Vad har hänt med kommunisterna? När min pappa 1970 anslöt sig till Syriens kommunistiska parti(Bagdash fraktionen) lärde vi oss att internationell solidaritet är vad kampen går ut på. Vi måste alltid försvara de svaga. Jag mår illa varje gång jag läser om folk på vänsterkanten göra oss terrorister och islamister bara för att vi kräver en diktators fall. Vi är inte proisraeler eller USA vänner vi vill bara få bort diktatorn.

 9. Vill det syriska folket avsätta Assad må de få göra det. Det har vi skrivit åtskilliga gånger i våra inlägg men utan hjälp av USA. Deras hjälp innebär bara en av kapitalet styrd regering. Det borde varenda kommunist förstå. Det våld det Syriska folket utsätts för från alla håll är oacceptabelt. Varför ett väpnat uppror? Varför inte en generalstrejk som lamslår hela landet? Vem beväpnar upprorsmännen?Detta är inte folkets uppror. Den blodiga konflikten underblåses både av USA och Israel och Wahabisterna i Saudiarabien. Det är en kidnappad revolution kamrat.

 10. @azad chandori, du är inte en kämpe för rättvisa. Du är en sionistlakej. Tvivlar på att du är syrier också. Du är en hasbara – cybersionist och agent.

 11. […] Vad som verkligen hände i Houla kan ni se här. […]

Lämna en kommentar