Blir Grekland högerextremismens nästa offer?

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2012-06-15

I Libyen har nu de högerextrema islamisterna makten, med NATO: s hjälp. Brotten mot mänskliga rättigheter noteras inte i våra media och man noterar inte att där pågår fortfarande strider mellan de olika islamistiska falangerna. I Libyen fängslas och torteras och dödas svarta enbart för sin hudfärgs skull. De högerextrema elementen inom islam är lika rasistiska som våra egna högerextremister.

Frågan är nu om Grekland är nästa land som drabbas av ett högerextremistiskt inbördeskrig?

”I slutspurten av den grekiska valrörelsen blir tongångarna allt hätskare. Högerextrema Gyllene Gryningen hotar nu med räder mot sjukhus och dagis för att sparka ut immigranter som tar grekernas platser. Samtidigt plockar allt fler greker ut sina besparingar och hamstrar livsmedel.” Vem kommer i så fall att förse de högerextrema elementen med vapen? NATO som i Libyen eller Saudiarabien som i Syrien?

Över 50 människor dog i strider och bombattacker runt om i Syrien i torsdags. Upproret mot president Bashar al-Assad har nu gått in på sin 16:e månad. Läget för dem som vill ta kontrollen över Syrien, USA och Israel, är för nuvarande låst då de stött på patrull från Ryssland. Att få kontrollen över Libyen och Syrien är nyckeln till det fortsatta kriget mot Iran. Därför torde nog både USA och Israel vara desperata i nuläge. Om Syrien anfalls hotar Ryssland med krig och då har vi världskrig.

Hur gör man i detta läge? Det vet jag inte men att desinformationen kommer att ta fart är en självklar utveckling. Eller kanske ett spektakulärt terrordåd som Iran får skulden för. Ett terrordåd så förödande att Ryssland inte kan motsätta sig ett anfall mot Iran? Det har försvunnit atombomber från Tyskland som verkar ha gått till Israel. Israel skulle inte begå ett terrordåd med egna kärnvapen då det lätt kan spåras, men med stulna.På så sätt skulle terrordådet inte kunna spåras till Israel. Eller man kanske spränger en atombomb bara i Irans namn över ett obefolkat område för att bevisa att Iran har kärnvapen.

Kanske blir det så, kanske inte, men vad än som sker var på er vakt mot desinformationen. Krigets första offer är alltid sanningen, en välkänd tes.

Media: Svd 1, Svd 2, Svd 3, Svd 4, Svd 5, Svd 6Svd 7, Dn 1, Dn 2, Dn 3, Dn 4, Dn 5, Gp,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

 

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (4)

  1. Det har försvunnit kärnvapen ifrån Tyskland som verkar ha gått till Israel säger du. Vems kärnvapen var det, så vitt jag vet har inte Tyskarna kärnvapen. Så det måste varit en Amerikansk bomb som blev stulen. Här är en fråga. Har du någon som helst källa till det du påstår?
    En annan fråga, om vi nu leker med tanken på att det skulle gå till på det sätter du beskriver. Du tror inte att den bomben skulle kunna spåras? hade det inte varit enklare att använda en så kallad dirty bomb skulle vara mycket enklare och mer trovärdigt.
    Så kort och gott har du något på fötterna när du påstår att kärnvapen har försvunnit?

  2. Som sagt jag kan inte garantera att det är så men du finner källan i den förra artikeln om detta.

  3. Du Quislingen Robert o dina Quisling Zion Friends som Kent SS Ekeroth han den herZog Pris Belönade ”Positiva Nazism flåt Nationalismen som SS= Simon Sorgenfrei Kallr det NÄR svenska Fallggan släpas i smutsen UNDER bosöttarnas ORANGEA oranje Stats flkagga av Marc AbrahamSSon Jonathan Lehmans EXPO som mattias sS KarlSSon Quislingen tackade i SVT för Hjälpen att bli Riksdagsparti VILL du RÅTTAN robban väl fd Marxist lenist av Catryn Zytomierskas Knark o PedoFil sPRAY portalens sort MINNAS att det ANTHRAX som spreds i USA efter World Trade Center Terroristdådet var just 2försvunnet” från USA Baserna som FAKTAN avslöjade EFTERÅT trots ER sort försökte Dölja det så hur har ni fEGISARNA det o era sosSe Slaktanse soSSe zionister som med sådan glädje ”Infiltrerade2 nazismen likt sOS Rasism i norge o skapade Anders behring Breiviks styrelse på Peder Jensen maner så OM det ANTHRAXET som allt avslöjades STALS av mILITÄr amerikansk Forskare av zions sort o SPREDS av densamme för att ÖKA skatte Bidragen dvs anslagen tILL hans militära FOrsknings sida som LÅTSAS försvara Amerikaner varför ”TROR” du då samma sort har nYTTA av att STJÄLA amerikanska nukes o sedan tja skapa bEHOV av derras SVIN Dyra Vaccin;( dvs Anti Terrorism o Militära nuke försvar så kRÄKET du är som uDS vesper Ryska NyNazist Weggisar du

  4. astrid det finns inget höger eller vänster i libyen det finns inget höger eller vänster i grekland- ej heller finns det någon höger eller vänster i sverige. det som finns är rothchild och deras banker imf bl.att dom sedan har olika ansikten utåt så är det samma skit i bakgrunden. till och med vår kära riksbank står under rothchilds commando .om putin med kinas hjälp inte sätter emot är är vi snart rothchilds små gojer alliohop.usa är deras slavar det gudomliga folkets blod är för dyrbart så därför använder man sej av usas ungdom.statestik minst en veteran begår självmord i usa VARJE DAG.varför ska gudafolket använda sina unga söner och döttrar när det hjärntvättade folket gör det med glädje titta bara på hur enkelt det är att få svenska män och kvinnor att hoppa när herrefolket säger hoppa

Lämna en kommentar