Krigstrumman mullrar

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2012-06-09

Tio kameler för Barack Obama och två kameler för Hillary Clinton. Det är vad den terrorstämplade islamistgerillan i Somalia är villiga att betala i utbyte mot information som kan leda till att presidenten och utrikesministern tillfångatas.

Jag behöver inga kameler. Jag skulle göra det gratis för mänsklighetens skull om det kunde stoppa det tredje världskriget. Men det behövs nog mer än en Obama och en Clinton i fångstnätet för att stoppa det. Jag tror inte heller att militanta islamister skapar fred.

Det tredje världskriget startade egentligen redan 2001 då kriget mot terrorismen inleddes. Ett krig som egentligen endast handlade om USA:s militära och ekonomiska världsmonopol. Ytterligare ett av USA:s falskflaggade krig. Redan 1993 ställdes kravet att tillverka mininuces. Små kärnvapen därför betydligt farligare än stora då det är så mycket lättare att sätta in ett vapen som inte dödar allt för många civila på en gång. Då uppfattar inte omvärlden det som det folkmord USA åstadkom i Japan när de släppte sina atombomber över civilbefolkningen i Hiroshima och Nagazaki.

Varför startar alltid oroligheter och uppror i de länder som ligger på USA:s krigsplaneringslista?

”Direktinvasion av en suverän stat har i själva verket aldrig varit USA:s linje. USA har i huvudsak föredragit vad som beskrivs som ”lågintensiv krigföring”. Lågintensiv krigföring innebär att tusentals människor dör, fast långsammare än om man med en gång hade släppt ned en bomb på dem. Det innebär att man infekterar landets livsnerv, åstadkommer en elakartad svulst och ser kallbranden grassera. När befolkningen är kuvad, eller ihjälslagen, det går på ett ut, och ens egna vänner, militären och storföretagen, sitter bekvämt vid makten, ställer man sig framför kameran och säger att demokratin har segrat. Det här var vardagsmat under de år jag talar om,” sade Harold Pinter.

Vi har skrivit mer om det Här, Här och Här.

Vi såg det hända i Libyen och vi ser det hända i Syrien. Dessa två länder måste stå under västvärldens kontroll innan kärnvapenkriget mot Iran startar.

”Fredssändebudet Kofi Annans plan, vars villkor brutits av båda sidor, har grusats sönder av fortsatt våld i Syrien. Men ansvaret för att Annans plan hittills misslyckats ligger främst på parter som vill se ”inblandning i syriska angelägenheter”, enligt Ryssland utrikesminister Sergej Lavrov som anklagade väst för att uppmuntra oppositionen till våld.

– Det är viktigt att förstå vad som ligger bakom denna bristande koordination — är det avsaknaden av en plattform för dialog eller avsiktliga försök att sänka den här planen? sade han enligt Interfax.

Lavrov sade att Ryssland stöder en politisk sorti för president Bashar al-Assad bara om det syriska folket vill det.

– Det är oacceptabelt att påtvinga villkor för dialog utifrån.”

Sergej Lavrov har tyvärr helt rätt i det han säger. Och USA:s erövringspolitik kommer inte att stå oemotsagd. Särskilt inte sedan man klampat in på områden som ligger i ryska intressen. Krigen i Libyen och Syrien är inga folkliga uppror. Det är stormaktspolitik det handlar om. Och när Ryssland blir inblandad i konflikten då mina vänner stå inte heller vi utanför. Våra media, Pentagons propagandaverktyg har redan börjat med sin demonisering av Ryssland så att vi lär oss att tycka illa om vår fiende igen. Det var ju för en tid sedan meningen att vi skulle vara vänner.

Hur ska man kunna starta kriget mot Iran utan rysk inblandning? Kanske medelst ett terrordåd så spektakulärt att varken Kina eller Ryssland kan motsätta sig det. Kanske genom en nucleär terrorattack skrev jag för en tid sedan.

Gordon Duff har gett ut en intressant artikel på veteranstoday.

Jag snor här ett klipp på Peter Wahers översättning som finns publicerat på Vaken.se.

”Inte bara att en sådan påstås ha försvunnit, det är egentligen fyra stycken som försvunnit. Men man har enligt vittnen sett hur en av dem ”försvann” ombord på en tysk ubåt modell Dolphin. Flera av de inblandade arresterades och har förhörts av polis, trots att de egentligen har immunitet. Även om ubåten med bomben spårades, förlorade man kontakten med den och man vet inte vart den tog vägen.

Nu kanske man kan tro att transporten skedde på laglig väg, men så kan inte vara fallet. Tyskland är egentligen förbjudna att inneha och hantera kärnvapen. Via ett undantag i regelverket tilläts de ändå ha ett visst antal, men dessa skulle enligt överenskommelser varit returnerade till USA 2005. Att de ändå hade sådana vapen visar således att hanteringen i så fall var olaglig.

Konstigt nog rapporterades några dagar senare, hur Israel mottog sin fjärde ubåt av modell Dolphin från Tyskland

Någon koppling till den första artikeln finns inte, förutom modellbeteckning och antalet. Dock noteras att ubåten är kapabel att bära kärnvapen.

Men, vad ska Israel (eller allierad med Israel) med en sådan vätebomb till? De har ju redan massvis med kärnvapen, även om de officiellt sett inte erkänner det. (Se Mordechai Vanunus vittnesmål: http://en.wikipedia.org/wiki/Mordechai_Vanunu, BBC-dokumentär om honom finns också på YouTube).

För att förstå det, kan det först vara bra att veta att man relativt lätt kan mäta varifrån kärnbränslet från en bomb kommit ifrån. Detta görs genom att man studerar nedfallet (eller dess isotopiska signatur, http://en.wikipedia.org/wiki/Isotopic … ture#Radioactive_isotopes). Så, om man hoppas att komma undan med, eller att kunna skylla ifrån sig vid, en sprängning av en kärnladdning någonstans, måste man i en falskflaggsoperation använda någon annans bomb helt enkelt. Hela världen skulle nämligen veta varifrån kärnbränslet kommit kort efter explosionen.

Så skriver Peter Waher. Givetvis vet vi inte om så skulle ske men det är mycket logiskt i sammanhanget om man betänker att USA och Israel knappast vill ställas i direkt konfrontation med Ryssland och Kina.

Media: Dn 1, Dn 2, Dn 3, Dn 4,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (13)

 1. frau eva braun merkler anser att tyskland ska ta större ansvar för utplåningen av syrien. den tyska wermark förlorade sina andelar när libyen styckades upp. så därför ska tyska flottan med ett stort antal krigsfartyg bomba syrien om dom får möjligheten. tänk vad lillhitler rassmussen blir glad när han får riktiga nassar att dirigera.och vad glad calle sropp blir när vi får vara med dom stora pöjkarna att slåss på 10000 meters höjd och bomba skiten ur befolkningen . nu vet jag inte om assad har barnbarn anners kan ju dom galna barnamördarna från norge domba . dom bombade ju gaddafis barnbarn i bitar mitt i natten. dom svinen har förstjänat breivik .

 2. PÅ nåt sätt känns en organisation som måste betala för saker med kameler inte som ett jättehot mot vår civilisation eller välstånd.
  Det krävs nog en rätt betydande propagandainsats från väst att ens få dom att framstå som farliga.

 3. Helt rätt Greup. Det globala hotet kommer inte från extremislamister som förmodligen hade varit betydligt stillsammare om inte USA fört krig emot dem. Att USRAEL är hotet mot vår existens torde nog stå i klart ljus för de flesta. Man behöver inte tänka särskilt mycket för att förstå det.

 4. Kim Jong-Un, Fidel Castro, Raúl Castro, Mahmoud Ahmadinejad, Ali Khamenei och Bashar al-Assad är några namn som verkligen borde vara din lista.

  Det är lustigt att du inte nämner ”portföljnukes” som Ryssarna har, vilket är små portabla kärnvapen…som de 1997 tydligen enligt deras dåvarande säkerhetsrådgivare ska ha tappat bort men som senare dementerades av Putin och grabbarna…vad säger du om den mörkläggningen?

  En annan intressant sak är hur BBC helt plötsligt är en godkänd källa, men BARA dokumentären om en Israelisk fd kärntekniker…likaså wikipedia, ni konspirationsteoretiker brukar gapskrika om att wikipedia inte är någon bra källa för att alla som skapar ett konto kan ändra artiklarna…men NU duger det.

  Konstigt, eller hur?

  Att Israel fått eller köpt en tysk ubåt som KAN bära kärnvapen betyder inte att de har några, och att den vätebomb som enligt en av konspirationsteoretiska förbundets godkända sida ska vara på vift…hur seriös den kan vara med det inlägget om kommisarie Morse, det vet nog ingen…men de skriver det ni vill höra, eller inte höra men ändå vill höra för att få mer bränsle på elden.

  SCUDmissiler kan bära nukleära stridsspetsar, att Iran har ett rejält överskott av dessa i sin arsenal är ett bevis på att de har kärnvapen…eller hur!?!

 5. Jag tror det mer är så att ni försöker få det att framstå som att USA och Israel är det största hotet, ni VILL att det ska vara så för att rättfärdiga ert hat mot USA och Israel samt den samma agenda som ni har tillsammans med islamister.

 6. Så i Koijens värld förtjänade dom Norska barnen att dö. Hur är det att vara du? Varför känns det som att är okej att säga såna saker?. Är det dom Norska barnens fel att dom blev skjutna. På vilket sätt förtjänande dom det.
  Det måste vara jobbigt för dig att tala med folk. Jag menar dina åsikter är extrema i nio fall av tio. Har det alltid varit så? går du runt till din familj och vänner och talar politik med dom? Är det ingen som blir upprörd över din antisemitism och garvar åt dina konspirationer.

 7. ja robert du verkar vara en helyllesracist.barn som sprängdes i bitar i libyen är väl bara sandnegrer för dej.när det gäller afghanistan. PDPA var ju en socialistisk regering. dom skänkte bland annat bort jord till dom fattigaste. och det får man ju inte göra. så dom giriga hedningarna i AIPAC hetsade usa till action. AIPAC och deras dollargiriga bröder gråter blod så fort man säger socialism. usa utbildade I USA tusental islamister för att utrota socialismen i afghanistan. judarnas väg till himlen beror sej på hur många miljoner dollar dom kan själa för gojerna. ju mer ju bättre.

 8. hej igen astrid. jag har en hemsida från en moder Agnes-Mariam De La Croix som beskriver detaljerat hur natoråttorna mördar och terroriserar befolkningen i syrien. översätta är utanför min tidsram men den sätter alla själlösa natoråttor på plats i vår svinaktiga media. http://www.maryakub.org 1 avril 2012 ENTER fick ej fram rätt adress på nätet. en fasansfull beskrivning av det syriska folket som usral och natosvinen med hjälp av qatar och saudi stålar utför

 9. Koijen: Vilken sorglig liten misantrop du är..

  När du själv rättfärdigar barnamördare utfört av högerextremister i det där jävla tramset du skriver, så är du ju själv inget annat än en liten mini-hitler, som av ren slump hakade på just vänsterfalangen. Hoppas du dör ensam!

 10. mulad när barn mördas för att kapitalet vill ha olja och makt så är det rättfärdigt . du dör nog inte ensam det finns för många facister fortfarande

 11. […] beväpnad revolution i Iran är nog inte att tänka på. Det gick hem i Syrien och Libyen. Kanske Mossad spränger en atombomb någonstans och ger Iran skulden för detta. Ja, vi får väl se. Krig startar alltid under falska […]

 12. […] skulle inte begå ett terrordåd med egna kärnvapen då det lätt kan spåras, men med stulna.På så sätt skulle terrordådet inte kunna spåras till Israel. Eller man kanse spränger en atombomb bara i Irans namn över ett obefolkat område för att […]

 13. […] mer här och här och […]

Lämna en kommentar