USA:s lågintensiva krig

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2012-06-07

Nu har det skett ytterligare en massaker i Syrien. Bland andra dödade fanns ett stort antal kvinnor och barn som var knivdödade och skjutna på nära håll. Enligt oppositionen och vittnen av regeringssoldater. Inte omöjligt att våldverkarna bar regeringssoldaternas uniform. De torde inte vara allt för svåra att få tag på. Och det kan mycket väl vara soldater från armén i privata hämndaktioner, men knappast beordrat uppifrån.  Vad skulle Assad tjäna på att döda Syriens kvinnor och barn på detta sätt? Är det ingen som ställer frågan förutom några bloggare?

Dessa massakrer kan inte leda till annat än ett miltärt ingripande. Det förstår Syriens regering mycket väl. Så varför?

Vem tjänar på det? Jo oppositionen i första hand som får makten i landet. Israel som blir av med sin fiende och USA i sin kamp för det totala världsherraväldet. När Libyen och Syrien ligger i grus och aska står vägen öppen för kärnvapenkriget mot Iran kanske det startar redan i höst.

Hur ska man starta detta krig utan att Kina och Ryssland ingriper? Kanske genom ett iscensatt terrordåd så spektakulärt att inte Ryssland och Kina kan motsätta sig ett anfall. För säkerhets skull har USA redan laddat upp den militära aktiviteten runt gränserna till Kina och Ryssland. I Europa har man placerat sitt robotförsvar som man kallar sina kärnvapenbärande missiler och nu samlas USA:s flotta i Sydostasien och i norra Sverige laddas upp för fullt med allt fler flygövningar.

Frågan är nu vad Zbigniew Brzezinskis besök i Sverige leder till? Kommer det svenska deltagandet i USA:s krigsinsatser att öka? Kommer vi att delta i våldet mot Irans folk? Jag ogillar också Irans regim men jag kan inte se hur ett kärnvapenkrig skulle hjälpa Irans folk. Det finns väl knappast någon idag som tror att krigsinsatserna handlar om demokrati. Allt handlar om USA och därmed också Israels totala makt, den totala ekonomiska makten, den totala militära makten.

Har ni alls funderat över varför upproren i de övriga arabländerna de som står under USA:s beskydd är obeväpnade och att de brutalt slås ned utan att världen protesterar och utan att våra media förmedlar de brott som begås? Mubarak är avsatt. Det kunde USA inte förhindra. Hans livstidsdom innebär ingenting då hans livslängd förmodligen på grund av sjukdom inte blir lång. Mubaraks söner går helt fria enligt den domstol som dömde dem. Hur brukar det gå för landets ledning i de länder som USA betraktar som sina fiender?

Det svenska försvaret ökar nu sina övningar och vi har snart åter de NATO- ledda flygövningarna i Sverige igång igen nära den ryska gränsen, vilka innebär en provokation mot vårt grannland. Startar anfallet mot Iran i höst kommer nog NATO att bli stationära i norra Sverige. Vi är ju samarbetspartner i USA:s erövringskrig vilket är det enda och rätta namnet för demokratiseringen. Kapitalet krisar och när kapitalet krisar blir det krig. Ni som inte fattat det, var så god gå ut och mörda eller bli dödade för kapitalet. Det finns bara ett aber ni kan inte tvätta era händer rena från allt det blod ni spiller.

Läs också här.

Media: Svd 1, Svd 2, Svd 3, Svd 4,  Dn 1, Dn 2, Dn 3, Dn 4, Dn 5, Dn 6, Dn 7, Dn 8, Dn 9, Dn 10, Gp 1, Gp 2, Gp 3, Gp 4,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (18)

 1. Huvudet på spiken Astrid, din artikel är verkligen en fullträff!

  Världsterroristerna USA och USrael i samarbete med sina vapendragare i NATO och extrem- islamiska marionettstater skyr inga medel (kärnvapen) för att lägga världen för sina fötter.

  Sveriges regering anförtros och antar uppdraget från USA, delegerar svensk trupp i Afghanistan att hålla ordning över grus och aska så att USA kan frigöra trupp därifrån för nya terrordåd världen över och då närmast i Syrien och Iran.
  Sveriges smyganslutning till NATO sker mot svenska folkets vilja och alla de demokratiska förordningarna.

  Vi hoppas att Ryssland och Kina inte än en gång blir undfallande gentemot världsterrorismen ledd av USA. Så att de och den övriga världen slipper känna sig ”lurade” som efter ”utvecklingen” i Libyen. Ryssland och Kina respekterar internationell lag, nationers suveränitet och att man inte ska lägga sig i andra länders inre angelägenheter.
  USA- kapitalet däremot och övriga hantlangare känner inte till dessa gränser. Cancersvulsten är ständigt blodtörstig och låter sig tyvärr inte talas tillrätta. Den måste motarbetas på alla sätt men tycks bara låta sig påverkas av en tillnärmelsevis lika stark vapenkraft som sin egen.

  Efter den 26 maj när en stor last ryska vapen lastades av i hamnen Tartus i Syrien sade Putin:
  – Vi levererar inte vapen som kan användas i en civil konflikt, en både snygg och diplomatisk kommentar.

 2. Truther. And I do mean that as an insult…

  USA och Israel ska tydligen daskas till såfort något händer, och om de inte kan kopplas till dådet så ska man komma med en långsökt, spekulativ konspirationsteori som ska knyta dem till det i alla fall. Nog för att jag har hört talas om demonisering mellan ideologier, men ni tar det fan till en ny nivå…Ni skulle gå på vilken propaganda som helst, och det är just det som är ironiskt med konspiratards. Ni hör bara det ni vill höra.

  Vad sägs om att säga något om Ayatollans förtryck av befolkningen i Iran eller skriva en rad eller två om Palestinas raketbombningar mot Israel? Kan det vara så att ni inte vill skriva om det därför att ni inte vill vara balanserade eller bryr er om sanning, utan ni vill bara sitta och moralrunka er till en orgasm vi alla andra kommer att dö i? (ursäkta språket, men liknelsen är alltför bra för att låta bli). Jag undrar bara hur det står till med balansen och hur det står till med det logiska tänkandet egentligen?

 3. Nära ryska gränsen. Har du glömt bort att Finland ligger mellan oss och Ryssland?

 4. Inte alls Erik Jag har bott större delen av mitt liv däruppe. Kolla från treriksröset hur långt det är till Ryssland. Kort sträcka för attack och bombplan.

 5. Du är så otroligt selektiv med vilken info du litar på att det är skrattretande. Dessa våldsverkare kunde alltså ha använt regeringens uniform, det är du helt okej med men i Libyen där en person enligt dig har en Fransk uniform där är det definitivt Franska specialstyrkor.
  Kan du inte bara sluta låtsas och skriva sanningen du är helt okej med våld emot den egna befolkningen så länge dessa är emot vad du har fått för dig är nån sorts god regim.
  Du vrider och vänder på fakta tills dom passar in i din världsbild. Passar dom fortfarande inte in då felciterar du eller helt enkelt hittar på händelser exempelvis ditt påstående om att SSG åkte till Libyen. Det är fel och det har ett flertal personer påvisat men det struntar du blankt i och fortsätter hävda saker som du måste veta är osanna är det ett ärligt sätt att föra en diskussion tycker du?

 6. Ni framhåller Putin och Ryssland som nån sorts lösning på påstådda problem. En stark ledare som har en helt egen uppfattning om vad som är demokrati, där har vi visst eran idealledare.
  Astrid varför skriver du inget om Tjetjenien och vad Putin gör där? är inte Tjetjenien en del av vad du kallar kriget emot muslimerna?
  Och ta en titt på Presidenten Kadyrov som sitter med Putins goda minne, jag menar du kritiserar Libyen för att islamister har fått makt där. Han tycker att hedersmord är helt okej för kvinnan är mannens egendom.
  Och Carl bild ”Efter den 26 maj när en stor last ryska vapen lastades av i hamnen Tartus i Syrien sade Putin:
  – Vi levererar inte vapen som kan användas i en civil konflikt, en både snygg och diplomatisk kommentar.” Vad fan pratar du om? en snygg och diplomatisk kommentar. Hur tror du att det här fungerar att dom Ryska vapnen inte går att skjuta emot civila med eller vad pratar du om?

 7. Robert,

  Vad säger du om missilförsvaret ny generation S-300 kanske till och med S-400 luftvärnsraketer, kustrobotar s.k. hangarfartygdödare, uppgraderade radarsystem …
  Dessa kan knappast användas mot civila men kan användas mot en eventuell invasionsstyrka.
  Behöver man rita åt dig eller fattar du nu?

 8. Robert,
  Vanlig folk i Tjetjenien hatar terrorister som kommer från utlandet och finansieras med pengar från narkotiker, – ”rebeller” som dödar barn och intar skolor.
  Men inte du som är så hjärtvättad att postår att där var kriget emot muslimer…

  http://www.youtube.com/watch?v=3pNNA5oMpo8

 9. Tack, Astrid.

 10. Väl bekomme Lajma.

 11. Lajma jag var mest intresserad av Astrid åsikt om Putins vän President Kadyrov. Jag har aldrig påsåt att det finns ett krig emot muslimer det har å andra sidan Astrid så min fråga är varför Putins krig i Tjetjenien inte tas upp. Ryssarna har begått riktigt grova övergrepp i Tjetjenien. Men det verkar som det är okej att begå övergrepp så länge man är emot Usa.
  Varför är det okej att Putin tillsätter en Islamist i Tjetjenien men samtidigt kritisera Libyen för att Islamisterna har fått inflytande där.

 12. Så Nesko, det finns inga civila båtar eller civila flygplan runt syrien?
  Eller ska någon rita det åt dig?
  Sedan har vi Ak-47or i mängder från ryssland och stridsvagnar…men de kan väl inte heller användas mot civila?
  Det går nog att fixa en teckning över det med, vill du ha det i fingerfärg eller i akvarell?

 13. den ryska pskov76 airborn division förbereder sej militär insats i syrien.med eller utan fredsbevarande insattser. sen kan ju idioterna fortsätta gapa när den nukleära vintern utbreder sej

 14. Psst ni Konspiratard o Erik o Robert har ni ALDRIG Lärt er att tja Dilsa Demirbag Sten ER Idol hon var KOMMUNIST o Hyllade Aytollah Khomeiny på samma sätt som de KOMMUNISTER som Hillary Clinton nu tagit BORT fråån Terrorist listan o de Al Quida Islamister som BRÄNDE DANSKA AMBASSADEN i Damaskus Syrien är numera Jens Orback o Carl Bildts ”FreedomFighters” så HÖRRNI 1974 SKAPADE MoSSad JudeMördande JUDAR HAMAS att Massmörda de DÅ OLYIDIGA Sossarna i PLO som NU senaste många Åren VILLIGT Torterat andra Palestiner ÅT MoSSad o Ofta mördat Judar Mossad VELAT ha dödade det är Benny BuGZy Dagans ZOG dvs 90% av ZOGS Mördande Globalt är att Öka Nazismens Antisemitism i syfte skaffa FLER rädda judar FLY TILL Israel så Nazisternas Partner=MacV Zog ser ni o liknande så Hur ska ni ha det SD röstade ju KLOKT i Riksdagen o MOT condorlegionens Massmordsbombningar av Libyska folket o DE VISSTE ju att Sverige ÖVERSVÄMMATS med den sortens IRAKIER som MEST VILLE att USA skulle BOMBA Irak så de rötsade NEJ av Rasistiska skäl men att Vänsterpartiet STYRDES att rösta FÖR Slakt av Libyska Sosse Araber var för att Vänstern STYRS av Samma Svarta GOOGLE THOR/SS LIGHTNINGS Quilsingar som STYR de Sosse Slaktande Sossarna via Trotskijisterna JDL svarta ! ser ni så när nu alla EXPOS Peder Jensare ska bli som feffe08 dvs 2Kommunister” IGEN blir det så ni vet JDL klassas som Terrorister av USA när de är SoSSialister” såvida de INTE Lovata styra den som FASCISTER då skyddas de alltid medan skapa vÄNSTER TERRORISM på Gunnar Ekberg o Joakim Von Brauns ”OPEN SOCIETY” Vis ni vet George Soros har ju AVSLÖJAT att Koppel Poppel o hans Öppna Samhällsmodel Hyllar MILITÄRDIKTATUREN Hyperkapitalistiska SOCIALISM då enklara Höja Skatterna med Sossar som Mona Stahlin o Damberg vid Rodren

 15. UNDRAS Varför ni sTYRS att ”GLÖMMA” Viktiga Lärdommar ni Konspiratard o Robert o Erik dvs MEDVETEN STYRNING av Historiska Fakta i syfte Bli Rika på Blodiga Revolutioner som ständigt ENDAST skapar LYDIGARE Diktaturer så Dilsa KOMMUNIST sort exakt som Nahid PerSSons KOMMUNIST sort Hyllade Islamismen då de MASSMÖRDADE alla andra Iranier o INTE deras sort numera Hyllar Nahid Persson o Dils ju den sortens SAVAK CraZy Horse Läkar släktar som Heidrai smugglade in via ÖstTyskland o som är SHAHENS som BengaZis MuSSolini KunaSläkt ungefär

  Psst ni Konspiratard o Erik o Robert har ni ALDRIG Lärt er att tja Dilsa Demirbag Sten ER Idol hon var KOMMUNIST o Hyllade Aytollah Khomeiny på samma sätt som de KOMMUNISTER som Hillary Clinton nu tagit BORT fråån Terrorist listan o de Al Quida Islamister som BRÄNDE DANSKA AMBASSADEN i Damaskus Syrien är numera Jens Orback o Carl Bildts ”FreedomFighters” så HÖRRNI 1974 SKAPADE MoSSad JudeMördande JUDAR HAMAS att Massmörda de DÅ OLYIDIGA Sossarna i PLO som NU senaste många Åren VILLIGT Torterat andra Palestiner ÅT MoSSad o Ofta mördat Judar Mossad VELAT ha dödade det är Benny BuGZy Dagans ZOG dvs 90% av ZOGS Mördande Globalt är att Öka Nazismens Antisemitism i syfte skaffa FLER rädda judar FLY TILL Israel så Nazisternas Partner=MacV Zog ser ni o liknande så Hur ska ni ha det SD röstade ju KLOKT i Riksdagen o MOT condorlegionens Massmordsbombningar av Libyska folket o DE VISSTE ju att Sverige ÖVERSVÄMMATS med den sortens IRAKIER som MEST VILLE att USA skulle BOMBA Irak så de rötsade NEJ av Rasistiska skäl men att Vänsterpartiet STYRDES att rösta FÖR Slakt av Libyska Sosse Araber var för att Vänstern STYRS av Samma Svarta GOOGLE THOR/SS LIGHTNINGS Quilsingar som STYR de Sosse Slaktande Sossarna via Trotskijisterna JDL svarta ! ser ni så när nu alla EXPOS Peder Jensare ska bli som feffe08 dvs 2Kommunister” IGEN blir det så ni vet JDL klassas som Terrorister av USA när de är SoSSialister” såvida de INTE Lovata styra den som FASCISTER då skyddas de alltid medan skapa vÄNSTER TERRORISM på Gunnar Ekberg o Joakim Von Brauns ”OPEN SOCIETY” Vis ni vet George Soros har ju AVSLÖJAT att Koppel Poppel o hans Öppna Samhällsmodel Hyllar MILITÄRDIKTATUREN Hyperkapitalistiska SOCIALISM då enklara Höja Skatterna med Sossar som Mona Stahlin o Damberg vid Rodren

 16. Din favorit mördar igen. Astrid vill du komma på begravningarna?

  Ohyggliga videofilmer från byn al-Qubair utanför den syriska staden Hama visar återigen ett blodbad på civila – och på världens handlingsförlamning. Syriens interna konflikt har pågått i femton månader. Världen står på åskådarplats utan att det finns ett synligt slut.

 17. Du Jompa när Svarta Gardet MÖRDADE alla Adolf Hitler VILLE ha Mördade i Danmark o Norge så var Svarta Gardet OFTA sådan som Holländaren o SydAfrikanen som Michael Schmidt som i Massmördande Svarta i. Internationalens JDL SoSSialister som VILLE dra vidare o Massmordsbomba libyens ”Allierade” som Socialdemokratiska ANC i SydAfrika kallades så vi kan väl säga så här att MuSSolinis sorts SoSSialister som de VAR som en AFA Fotbollspöbel INNAN deras Svarta Rotschildska Uniformer som Inspirerade SS Nazisterna till DERAS o ENDAS KD Historikern Göran hägg har talat SANT om det ONDA Anarkismens Svarta Garden så när en Trotskijistisk Trottande Trotte ZOG International har sådana Marschmusik spelande som Jonas Engström så har jag Pete Parfalk Thunder/FOOL;) svårt att se några större skillnader på NSF Äcklen som Mördar Poliser i SVERIGE o skyddas av Polismördar Poliser i SÄK o Adlerska Reichscriminale o andra Liknande o Militärens Quislingar på samma sätt som AFA Fascismens MuSSolini SoSSialisters Polismördare skyddas bara de är Svarta Gardets Holländska Boer Apartheid Israel Priure De Zions sort så STÄLL dig frågan varför ”GOOGLE” Thor o ZZ Lightnings FASCISM nu vill GÖMMA sig som ”AFA ”Vänster SoSSialister igen du vet USA klassificerar ju KORREKT Jewish Defence League som TERRORISTER men ”bara” när samma Människor kallar sig Socialister ALDRIG när de kallar sig SDL=Swedish Defence League o hyllar som Nationalisten Simon Sorgenfrei att Svenska Flaggan UNDERSTÄLLS den Oranje Stats Agent Växtgifts Orange o SEDAN OM jag Tolkat Astrid o andra Modiga Kloka har de ALDRIG Stöttat själva maktgalna Diktaturvansinnet som DOCK nni Likt Hillary Clinton ju STÄNDIGT gör gång på Gång ”Bara” det är LYDIGA Diktatorer som i Bahrain Al Quida osv o MINNS ni SoSSe JDL Pierre Schori i SVT som fick gRATIS Reklam för sin säkert Skylla på alla andra o STERN Hylla sig själv bok ÖPPET ”Försa” siig o VISADE varför Malena Rembe INTE fÅR/Tillåts säga att EXAKT samma MÄNNISKOR som vara ”Vänster Terrorism innan de blev SDL Höger Terrorism för OFTAST SÄK o Polisen o Militärens STASI Liknade ANGIVARE /Infiltratörer EXPERTER på att SYNDABOCKA andra så Pierre Schor han Hyllade den ”liberala Intelligensen som FASCISTEN Nils Erik Sandberg kallar det att Liberala Studenter ALLTID skaffar sig Partibok i största Partiet OAVSETT sorts Politik o nu ”Slapp skaffa sig SoSSe Partibok då ju denna tidens Johan Forsell Nazister var Viktigare skaffa sig Partibok i som VID MAKTEN så Pierre Schori hyllade sin Partikamrat Kommunist7Socialisten som började Tortera o Slakta Socialdemokratiska UNGDOMSRÖRELSEN i Elfenbenskusten ÅT den fd Diktator NU IGEN vid makten som HÖGER Diktatur samma var ju när Rika Mäktiga NOSKES SoSSialist sort hyllade slakten på Muslimska Socialdemokrat UNGDOMMAR i Somali som var så STOLTA över att de skapat FRED o Piraterna borta men de hade ”FEL” Åsikter dvs de var DÅ INTE Al Quida så NATO o USA tillsammans med VIDRIGASTE Diktaturen i Afrika dvs Etipoien började Massmörda Somalier o INSÄTTA samma slags Klaner som Plötsligt Hyllades av USA trots de Klanerna USA nu gav makten var de Klanerna som släpat Black Hawk Down DELTAS på Gatorna i Somalia som i Filmen så Hur ska ni VÄRSTA Farligaste MEST BLODIGASTE o MASSMÖRDANDE Svarta Gardets i. MuSSolini SoSSialist JDL som blev SDL ha det ska ni GÖMMA era som Vänster EXTREMISTER igen o skapa så att Ådalslagarn tas bort medan era Action Directes TERRORISTER BELÖNADES för Våldet på Göteborgsgator TÄNK på att Anarkisternas ”Satan i Gatan” ENDA SAmhällsbildning i VÄRLDEN är Katalonien som de FICK som BELÖNING av Franco o hans Kollegor Adolf Hitler o MuSSolini o de TYSKA Kommunist Judar som skapade Tel Aviv Bauhaus med Hitlers stöd fram till 1938 vart ju allierade med Josef Stalin o Lavrentij Berijas JUDISKA Massmördar sort som av en ”Tillfällighet” FÖRRÅDDE internationella Brigadens Kommunister o FOLKVALDA Socialdemokrater i Spanien som Winston Churchill HYLLADE MASSMORDET PÅ ;( Utfört av Condor Legionens Nazister o Fascister VILL NI INTE Minnas eller jaja PG Gyllenhammar som SITTER/Satt vid Maktens GuldKrukor Hos Rotschilds som KÖPTE Makr i Palestina men SURADE för INGA Fattiga Judar VILLE bli Bosättare där så JUDEHATET gav dem Fler ”Frivilliga” så UNDRAS om Fascister som Cordelia Edvardsson vars Föräldrar INTE ens berättade för sina barn att de var Judiska ”Rasen” så deras JUDEHAT vat ENKELT för såg sina INTE som Judar utan som 80% av de Tyska Judiska släkterna såg de sig som Kristna så att Hata Judar som Kristna o ÄNDÅ vara Judiska ”rasen” var ju ENKELT för den sortens HjärnTvättade Pingst KnutbySSar o liknande så jag RINGDE PG svåger o försökte FRÅGA PG varför han NÖJD med Moderaterna så länge de INTE blev ”FÖR” Höger dvs OM pG menade att han var Nöjd så länge de var som JDL FASCISMENS 1933 Liberaler som gav Adolf Hitler Makten i Tyskland dvs kristallnatts högern hÖLL sig till de Hillevi Wahl Hyllade Fackel Marscherandet Erik Nagys pilKorsare sysslar med IGEN dvs att Judinnor som Rosa Luxemburg MÖRDADES av Michael Schmidts sorts NOSKES SOSSAR av Svartskjorts AFA sorten så jag SÄTTER PRESS på GUBB Fan o han VET jag HAR RÄTT tROTS beter mig som en ”Dåre/Idiot” så MÄRKTE inte ni mymlan Mirjamsdotters Svartaskjorts AFA när ni fick ORDER skapa Vålds vänster IGEN ;( som Polisinfiltrerande Adlerska tERRORISTER av Gunnar Ekbergs o Joakim Von BRauns gamla sort ha i Åtanke att jag KOMMUNIST Hjärtade Thunder/FOOL;) Pete Parfalk Älskar ÄVEN Syndiklaister men ÄVEN MIN Tolerans o Understanding kan Tryta så min Älskade Farfars Anarkister SKA Fan i MIG INSE att Kommunister som Vänsterpartiets Ida Gabrielsson hade DET BÄSTA ENDA BÄSTA från Anarkismen dvs FRIHETLIGA o nu menar jag INTE det Falska som ju är Liberalismens dvs ”Humorn” de Liberala aLDRIG berättar att det Per Ahlmarks Terrorister marknadsför som ”Frihetsideal” är ju att ÖKA SINA EGNA FRIHETER att UTRENSA alla andra o göra alla ANDRA Fattigare dvs ser ni inte ”Ironin” i Folkpartisters Lagstiftande deras Jurister ÖKAR ALLTID deras EGNAS ELITS FRIHET men MInskar 90% av alla ANDRAS Friheter o så klart SYNDABOCKAS de som de STYR oavsett vilken Politik eller Religion de VID Maktens köttgrytor stöttar via sin MEDIA KONTROLL av Pravda sortens ÖstTyskland;(

 18. Psst en liten ”Välmenande” Humble Flamer fRÅN mig pete parfalk TILL Kristianstads iNTERNATIONELLT MÄKTIGA Anarkist släkter…jag har i alla ÅREN Kunna KNÄCKA ER men valde ”Jesus Stylen” så HUR ska ni ha det era FEGA aS Jävlar;( MVH me Parfalk…PETE Parfalk
  Du Jompa när Svarta Gardet MÖRDADE alla Adolf Hitler VILLE ha Mördade i Danmark o Norge så var Svarta Gardet OFTA sådan som Holländaren o SydAfrikanen som Michael Schmidt som i Massmördande Svarta i. Internationalens JDL SoSSialister som VILLE dra vidare o Massmordsbomba libyens ”Allierade” som Socialdemokratiska ANC i SydAfrika kallades så vi kan väl säga så här att MuSSolinis sorts SoSSialister som de VAR som en AFA Fotbollspöbel INNAN deras Svarta Rotschildska Uniformer som Inspirerade SS Nazisterna till DERAS o ENDAS KD Historikern Göran hägg har talat SANT om det ONDA Anarkismens Svarta Garden så när en Trotskijistisk Trottande Trotte ZOG International har sådana Marschmusik spelande som Jonas Engström så har jag Pete Parfalk Thunder/FOOL;) svårt att se några större skillnader på NSF Äcklen som Mördar Poliser i SVERIGE o skyddas av Polismördar Poliser i SÄK o Adlerska Reichscriminale o andra Liknande o Militärens Quislingar på samma sätt som AFA Fascismens MuSSolini SoSSialisters Polismördare skyddas bara de är Svarta Gardets Holländska Boer Apartheid Israel Priure De Zions sort så STÄLL dig frågan varför ”GOOGLE” Thor o ZZ Lightnings FASCISM nu vill GÖMMA sig som ”AFA ”Vänster SoSSialister igen du vet USA klassificerar ju KORREKT Jewish Defence League som TERRORISTER men ”bara” när samma Människor kallar sig Socialister ALDRIG när de kallar sig SDL=Swedish Defence League o hyllar som Nationalisten Simon Sorgenfrei att Svenska Flaggan UNDERSTÄLLS den Oranje Stats Agent Växtgifts Orange o SEDAN OM jag Tolkat Astrid o andra Modiga Kloka har de ALDRIG Stöttat själva maktgalna Diktaturvansinnet som DOCK nni Likt Hillary Clinton ju STÄNDIGT gör gång på Gång ”Bara” det är LYDIGA Diktatorer som i Bahrain Al Quida osv o MINNS ni SoSSe JDL Pierre Schori i SVT som fick gRATIS Reklam för sin säkert Skylla på alla andra o STERN Hylla sig själv bok ÖPPET ”Försa” siig o VISADE varför Malena Rembe INTE fÅR/Tillåts säga att EXAKT samma MÄNNISKOR som vara ”Vänster Terrorism innan de blev SDL Höger Terrorism för OFTAST SÄK o Polisen o Militärens STASI Liknade ANGIVARE /Infiltratörer EXPERTER på att SYNDABOCKA andra så Pierre Schor han Hyllade den ”liberala Intelligensen som FASCISTEN Nils Erik Sandberg kallar det att Liberala Studenter ALLTID skaffar sig Partibok i största Partiet OAVSETT sorts Politik o nu ”Slapp skaffa sig SoSSe Partibok då ju denna tidens Johan Forsell Nazister var Viktigare skaffa sig Partibok i som VID MAKTEN så Pierre Schori hyllade sin Partikamrat Kommunist7Socialisten som började Tortera o Slakta Socialdemokratiska UNGDOMSRÖRELSEN i Elfenbenskusten ÅT den fd Diktator NU IGEN vid makten som HÖGER Diktatur samma var ju när Rika Mäktiga NOSKES SoSSialist sort hyllade slakten på Muslimska Socialdemokrat UNGDOMMAR i Somali som var så STOLTA över att de skapat FRED o Piraterna borta men de hade ”FEL” Åsikter dvs de var DÅ INTE Al Quida så NATO o USA tillsammans med VIDRIGASTE Diktaturen i Afrika dvs Etipoien började Massmörda Somalier o INSÄTTA samma slags Klaner som Plötsligt Hyllades av USA trots de Klanerna USA nu gav makten var de Klanerna som släpat Black Hawk Down DELTAS på Gatorna i Somalia som i Filmen så Hur ska ni VÄRSTA Farligaste MEST BLODIGASTE o MASSMÖRDANDE Svarta Gardets i. MuSSolini SoSSialist JDL som blev SDL ha det ska ni GÖMMA era som Vänster EXTREMISTER igen o skapa så att Ådalslagarn tas bort medan era Action Directes TERRORISTER BELÖNADES för Våldet på Göteborgsgator TÄNK på att Anarkisternas ”Satan i Gatan” ENDA SAmhällsbildning i VÄRLDEN är Katalonien som de FICK som BELÖNING av Franco o hans Kollegor Adolf Hitler o MuSSolini o de TYSKA Kommunist Judar som skapade Tel Aviv Bauhaus med Hitlers stöd fram till 1938 vart ju allierade med Josef Stalin o Lavrentij Berijas JUDISKA Massmördar sort som av en ”Tillfällighet” FÖRRÅDDE internationella Brigadens Kommunister o FOLKVALDA Socialdemokrater i Spanien som Winston Churchill HYLLADE MASSMORDET PÅ ;( Utfört av Condor Legionens Nazister o Fascister VILL NI INTE Minnas eller jaja PG Gyllenhammar som SITTER/Satt vid Maktens GuldKrukor Hos Rotschilds som KÖPTE Makr i Palestina men SURADE för INGA Fattiga Judar VILLE bli Bosättare där så JUDEHATET gav dem Fler ”Frivilliga” så UNDRAS om Fascister som Cordelia Edvardsson vars Föräldrar INTE ens berättade för sina barn att de var Judiska ”Rasen” så deras JUDEHAT vat ENKELT för såg sina INTE som Judar utan som 80% av de Tyska Judiska släkterna såg de sig som Kristna så att Hata Judar som Kristna o ÄNDÅ vara Judiska ”rasen” var ju ENKELT för den sortens HjärnTvättade Pingst KnutbySSar o liknande så jag RINGDE PG svåger o försökte FRÅGA PG varför han NÖJD med Moderaterna så länge de INTE blev ”FÖR” Höger dvs OM pG menade att han var Nöjd så länge de var som JDL FASCISMENS 1933 Liberaler som gav Adolf Hitler Makten i Tyskland dvs kristallnatts högern hÖLL sig till de Hillevi Wahl Hyllade Fackel Marscherandet Erik Nagys pilKorsare sysslar med IGEN dvs att Judinnor som Rosa Luxemburg MÖRDADES av Michael Schmidts sorts NOSKES SOSSAR av Svartskjorts AFA sorten så jag SÄTTER PRESS på GUBB Fan o han VET jag HAR RÄTT tROTS beter mig som en ”Dåre/Idiot” så MÄRKTE inte ni mymlan Mirjamsdotters Svartaskjorts AFA när ni fick ORDER skapa Vålds vänster IGEN ;( som Polisinfiltrerande Adlerska tERRORISTER av Gunnar Ekbergs o Joakim Von BRauns gamla sort ha i Åtanke att jag KOMMUNIST Hjärtade Thunder/FOOL;) Pete Parfalk Älskar ÄVEN Syndiklaister men ÄVEN MIN Tolerans o Understanding kan Tryta så min Älskade Farfars Anarkister SKA Fan i MIG INSE att Kommunister som Vänsterpartiets Ida Gabrielsson hade DET BÄSTA ENDA BÄSTA från Anarkismen dvs FRIHETLIGA o nu menar jag INTE det Falska som ju är Liberalismens dvs ”Humorn” de Liberala aLDRIG berättar att det Per Ahlmarks Terrorister marknadsför som ”Frihetsideal” är ju att ÖKA SINA EGNA FRIHETER att UTRENSA alla andra o göra alla ANDRA Fattigare dvs ser ni inte ”Ironin” i Folkpartisters Lagstiftande deras Jurister ÖKAR ALLTID deras EGNAS ELITS FRIHET men MInskar 90% av alla ANDRAS Friheter o så klart SYNDABOCKAS de som de STYR oavsett vilken Politik eller Religion de VID Maktens köttgrytor stöttar via sin MEDIA KONTROLL av Pravda sortens ÖstTyskland;(

Lämna en kommentar