Obama är en cyberterrorist

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2012-06-02

Det var alltså USA, vilket många redan förstått, som låg bakom Stuxnet en mask som angrep Irans kärnenergianläggningar och vilken hade kunnat förorsaka en allvarlig kärnkraftsolycka.

Eftersom USA och Israel bedriver samma utrikespolitik torde då Israel om än inte bidragit så väl känt till denna form av terrorism som USA bedriver.

”Attackerna började under George W. Bush tid i Vita huset, men fick extra kraft då Obama kom till makten, det avslöjar New York times.”

Iran och andra som anklagade USA för detta angrepp hade alltså inte fel. Sanningar har alltid en tendens att krypa fram förr eller senare.

Inför sin sjuttioårsdag gläntar nu FRA på dörren och berättar att:

”FRA kunde inte se att Irak var nära att utveckla kärnvapen. Och att Irak inte heller samarbetade med al- Qaida, säger Fredrik Wallin, talesman i signalspaningsfrågor.

Om Irak hade haft ett sådant program hade FRA upptäckt det eftersom spaning efter massförstörelsevapen var en av uppgifterna.”

Detta förmedlade man givetvis till våra politiker. Hans Blix var också av samma uppfattning men honom var det ingen som lyssnade på.

En annan sanning som uppdagas. Detta medan våra media och våra politiker mot bättre vetande hävdade att Irak hade massförstörelsevapen. Våra artiklar betraktades då som konspirationsteorier.

Det är den största terrororganisationen som beslutar om vilka grupperingar som ska terrorstämplas eller inte.

”En amerikansk appellationsdomstol har beordrat utrikesminister Hillary Clinton att inom fyra månader besluta om en iransk motståndsrörelse ska tas bort från terrorlistan.

Folkets Mujahedin (MEK) har bett domstolen att fatta ett snabbt beslut med motiveringen att deras medlemmar hotas av krafter i Irak.

Gruppen, som bildades 1965 för att bekämpa shahen av Iran, hoppas störta den nuvarande regimen i Iran.”

”När det gäller säkerhet och fred, mänskliga rättigheter och utveckling har USA ingen bättre partner än Norge, sade en leende Clinton, iklädd klassisk byxdress med guldjacka, vid en lunch på Akershus slott med statsminister Jens Stoltenberg som värd.”

Jag undrar om statsminister Jens Stoltenberg då rodnade av skam. Jag hoppas i vart fall att han hade vett att göra det.

När det gäller begreppet mänskliga rättigheter ligger USA långt ned på listan. USA har återinfört tortyren igen som förhörsmetod. Denna förhörsmetod omfattar även barn. Det kom fram i sin tydlighet under Irakkriget. USA håller fångar utan rättegång inte bara på Guantanamo utan också i andra hemliga fängelser runt om i världen.

Även om man döper om sina krigsinsatser till fredsinsatser så förblir dödstalet detsamma. Hur många civila däribland ett stort antal barn som fått sätta livet till i Afghanistan får vi aldrig reda på då USA inte räknar civila dödsoffer. Vid varje attack av drönare i Pakistan dör också ett antal civila och hur tror ni att det känns att leva med dessa drönare ovanför husen som när som helst kan spränga ditt hus i bitar och döda din familj?

USA tar sig också rätten att störta demokratiskt valda statsöverhuvuden för att införa diktaturer som är kompatibla med USA : s intressen.

I Iran störtade man den demokariskt valde Mossadeq den förste demokratiskt valde ledaren i landet. Han förstatligade nämligen det brittsikt ägda Anglo- Iranian Oil Company vilket ledde till konflikt med Storbritannien. Genom en statskupp som leddes av CIA och brittiska MI6 i samarbete med Shahen avsattes Mossadeq och Shahen gavs makten. I detta diktaturvälde uppstod Folkets Mujahedin som bekämpade Shahen. Och är du inte med mig så är du mot mig, vilket är USA:s paroll, och då betraktas man som terrorist. Men om nu Mujahedin vill störta den nuvarande regimen vilket USA också vill kanske de slipper terrorstämpeln. Men då riskerar de att bli USA:s nyttiga idioter då det ändå är USA som tillsätter och avsätter ledare efter behag. Det blir knappast folkets vilja som kommer att respekteras. Det är oljebolagens vilja som man kallar demokrati och rätt. Libyen som exempel.

USA rustar nu för krig i Asien och flyttar nu de flesta av sina krigsfartyg till Stillahavsregionen. Krigshotet mot Iran kan mycket väl mynna ut i en storkonflikt. Det kommer att bli mycket svårt att hålla Kina utanför så även Ryssland.

Då återstår bara att se vad CIA , Mossad och MI6 kan koka ihop för terrordåd som startar upp kriget mot Iran. Men nu har man ju chansen att starta upp ytterligare ett uppror med hjälp av mujahedin.

I morgon välkomnas dock Hillary Clinton på Sergels torg klockan elva av olika fredsorganisationer i landet. Det är bara Hillary Clinton som fattas. Hon borde vara där och lyssna på dem som talar om fred och därmed också menar fred.

En fotnot: Koijen påminner mig i en kommentar om USA:s nya lag som infördes för en tid sedan som har fått alldeles för liten uppmärksamhet på den här bloggen. Lagen ger militären och CIA rätten att arrestera vem som helst och hålla i fängsligt förvar hur länge som helst utan rättegång. Att man ska börja patrullera USA med drönare var däremot nytt för mig men det torde stämma då det amerikanska folket nu lägger ut protestlistor mot detta på facebook. Däremot tror jag inte att Obama har för avsikt att skjuta ned egna medborgare… ännu.

När vi nu har sanningar som tema: Läs också detta.

OBS:

Manifestationen mot USA:s krigspolitik
i samband med utrikesminister Hillary Clintons
Stockholmsbesök, är tydligen flyttad från Sergels torg
in i Kulturhuset.
Manifestation söndag den 3 juni Kulturhuset 11:00-12:45

http://afghanistan.nu/news/view.asp?ID=627

Media: Svd 1, Svd 2, Svd  3, Svd 4, Svd 5, Svd 6, Dn 1, Dn 2, Dn 3Dn 4, Gp 1, Gp 2, Gp 3, Gp 4,

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (3)

  1. astrid du vet det där demokratiska landet i väster usa. dom har infört en lag som ger militären och cia rätt att arrestera vem som helst. och förvara på livstid utan rättegång.dom har infört en lag som ger presidenten rätt att mörda vem han vill med även drones. gäller över hela världenäven i usa. nu är det bestämt att 30000 beväpnade drones ska patrulera över usa. därför upprättades en ny lista föutom obombas dödslista.en lista från befolkningen i usa på facebok. den fick över 20000 namn på en dag och den sväller enormt. listan har ett namn. SNÄLLA OBAMA BOMBA MEJ INTE MED DINA DRONES. 30000 beväpnade drones som bevakar folket det kallar jag demokrati . snart hittar väl säpo en massa skumma ”paket” när drones ska införas i swedala.då blir fåren lugna igen

  2. Vi kan behöva lite drones som cirkulerar här med, och övervakningskameror i varje gathörn och på skolor.

  3. Koijen…var ska jag börja? Jag antar att du pratar om the patriot act, vilken jag i och för sig inte heller står bakom. Jag tycker dock bara att det är fruktansvärt ironiskt att basha just USA för detta och inte ta upp alla andra länder. Låt oss göra ett tankeexperiment.

    Tänk dig dessa tre större länder: USA, Ryssland och Kina. Vi bestämmer oss för att leka med tanken kring vad som skulle hända om alla tre länder bröt mot internationell lag, stadga och konventioner. Det hela sker successivt i samma takt i alla tre länder.

    Vem skulle avsättas först: Obama, Putin eller Hu Jintao? Frågan som gömmer sig bakom är alltså: Vilket land har det mest legitima, demokratiska politiska systemet?

    Om du svarar USA, varför bara kritisera USA:s politiska system när Rysslands och Kinas system är så betydligt värre? -.-

Lämna en kommentar