I går såg jag ett tåg som gick på rälsen!!

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2012-05-25

Att lägga underhållet för våra järnvägar på privata aktörer är både effektivare och billigare än att trafikverket tar hand om underhållet säger Gunnar Malm. Men då är Gunnar Malm ute och cyklar. Det kanske han gör bokstavligen för nu står både tåg och bussar stilla. Men avregleringen av våra järnvägar kan inte annat än gynna cykeltrafiken vilket är positivt för miljön och jag som har klagat på att regeringen saknar miljötänk.

Sedan undrar jag vilka undersökningar Gunnar Malm och regeringen lutar sig mot när de påstår att kostnaderna minskar. Kanske möjligen på kort sikt eftersom underhållet i dagsläget är bristfälligt men sedan när hela järnvägsnätet ska rustas upp. Vad kommer det då att kosta oss skattebetalare?

Nu var det vattenfall som förorsakade det senaste tågstoppet så Gunnar Malm slipper kritik för just detta, men mellan Kalmar och Växjö stod tågen stilla här om dagen på grund av brister i underhållet. Något som blivit allt vanligare.

Media: Svd 1, Svd 2, Dn 1, Dn 2, Gp 1, Gp 2,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (1)

  1. haha SKRIV lite lika Korkat till din Fanatiska Zionista så kOMMER du få se ”Mina LokLjus” BLÄNDA er i Vansinniga Tyska Svarta Naglarnas Tunnelköningins Iditiska adlers tunnlar jag kan mER än att så ENEKTLT Låta kRÄKET ”Thor” o SkulZZ Ligtnings Idiotas kapa mig som mUST o SÄK o NATO o FRA just Hjäloer de Inkomptentaste kommunister o soSSialister jag vet dvs rotschildtska SoSSialist AFA sortens…Tillhör ni ”Kommunister” Fortfarande thomas kräkets DöSkalleGrotto slavande o kallen utrensad av alla VÄRRE mER Kriminella ”Polisskyddade ”Jävlar jaja ERT Dilemma o problem att lösa o fan inte mitt eR karma är rIKTIGT Jävligt kassa hörrö så lyssna på Starkare med Sara Löfgren o var lita rädda om er själva nI VET att jag ÄR den jag ÄR o kommunist i hjärtat men iNTE som Israeliska som VÄL ni oftast varit ..TYVÄRR

Lämna en kommentar