Carl Bildt är en orm.

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2012-05-20

”Sverige och Eritrea har slutat förhandla om den fängslade journalisten Dawit Isaak.

Enligt landets president Isaias Afwerki pågår ingen tyst diplomati.

Kontakten mellan länderna har upphört. Den tysta diplomati utrikesminister Carl Bildt har hävdat finns mellan Sverige och Eritrea existerar inte, och har inte gjort på många år. Vare sig aktiv eller hemlig.” ( Aftonbladet)

Den tysta diplomatin som pågår mellan Sverige och Etiopien angående våra svenska journalister kanske då också är lika tyst. Det ligger ju knappast i Lundin Petroleums intresse och därmed Carl Bildts att få Lundin Petroleums brott mot folkrätten belysta. Det är en paradox att Carl Bildt som satt i styrelsen för Lundin när dessa brott begicks nu ska” rädda” de som hotar Lundins namn och rykte. Carl Bildt är en orm som slingar sig mellan sanning och lögn. Han talar med kluven tunga. Jag anser att journalistkåren ska skaffa fram en annan förhandlare en skicklig diplomat. Varför inte Jan Eliasson?

På måndag kommer åter Sverige att bjudas in av krigsförbrytarorganisationen NATO för ett fullständigt medlemskap. Det svenska folket är emot ett medlemskap men för att inga andra alternativ ska finnas rustar man medvetet ned vårt försvar. Sedan hävdar man att medlemskap i NATO är den enda lösningen för ett svenskt försvar. Det finns många slingerbultar i riksdag och regering.

Media: Aftonbladet,  Aftonbladet, Svd 1,  Svd 2, Svd 3, Dn, Gp,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (2)

 1. Så nu talar du för hela folket, och bestämt vad vi tycker?
  Det tysta halvmedlemskap vi har idag, skapades av Tage Erlander för över 50 år sedan.
  Hab var ju sosse, så skyll det hela på de gamla sossarna.
  Var inte de socialistiska på den tiden?

 2. Hur kan så många ha lässvårigheter? Eller känns det bättre i själen att följa sina egna önsketänkanden?
  I SVT nyheterna i morse förklarade den Eritrianske ministern att:”partnerskapet har FÖRSTÖRTS av vissa INTRESSEGRUPPER!”
  Det uttalandet tiger media om. Eftersom Typ Expressen och andra tidningar i fler år haft sina egna kampanjer. Så skyll inte på Bildt, skyll på Expressen mfl!

Lämna en kommentar