Vem trycker på den röda knappen?

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2012-05-19

Israel är redan på gång att starta upp kärnvapenkriget. Läs: Terrordåd  made in Israel.

Ett falskflaggat terrordåd är inte omöjligt alls. Läs detta och detta.Stämmer det är det mycket allvarligt.

Jag skrev nyligen om att USA bygger nya militärbaser i Sydkorea. Idag kan vi läsa om att de var ämnade som kärnvapenbaser. Då behöver USA det bombmaterial Carl Bildt leverat under hård polisbevakning. Det finns fortfarande tre kilo utarmat uran kvar att skicka. Får se när den lasten levereras?

”Det amerikanska representanthuset uttrycker stöd för utplacering av taktiska kärnvapen i Östasien i avskräckande syfte mot det ”alltmer stridslystna” Nordkorea. Politikerna tillägger att kongressen uppmuntrar åtgärder som att sätta in konventionella amerikanska styrkor och utplacera taktiska kärnvapen i västra Stillahavsområdet.”

Genom lögnaktiga påståenden, genom hot och trakasserier får man DFRK att reagera på ett ogynnsamt sätt. Det är krigets förspel att provocera så att krigshandlingar ges mandat, eller genom att utföra en terrorhandling som motståndaren ges skulden för.

Som motvikt till maktens lögnpropaganda om DFRK kommer här sanningar en del genom Wikileaks faktiskt.

1.Tisdagen den 23 november skedde en militär konfrontation utmed den omtvistade demarkationslinjen i Koreas västhav. Omkring kl 13 00 sköts dussintal artillerigranater mot DFRK som DRFK besvarade. För den incidenten som förmodligen också krävde nordkoreanska liv( enligt satellitfoton) fick DRFK ensam ta skulden medan skulden borde ligga på Sydkorea.

2.Allt fler börjar nu inse att det finns stora brister i det sydkoreanska påståendet att en Nordkoreansk torped skulle ha sänkt korvetten Cheonan. I världsmedia har det rapporterats om en internationell kommission som utrett händelsen men av kommissionens 130 deltagare var 114 sydkoreaner och resten allierade. De svenska deltagarna har inte uttalat sig.

Dn skrev:

Shin Sang- chul Som ingick i undersökningskommissionen sparkades på grund av vad Sydkoreas försvarsminister har beskrivit som ”bristande kunskaper,bristande objektivitet och bristande vetenskaplig logik” säger i en intervju med Los Angeles Time att han fick sparken för att han hade en annan åsikt än majoriteten i kommissionen. Shin har fått stöd av två amerikanska forskare, båda födda i Sydkorea, som menar att de siffror som hittades på resterna av den påstådda torpeden lika gärna hade kunnat placerats på en Iphone som myndigheterna sedan kunde påstått vara tillverkade i Nordkorea.

På lördagen uttalade också den ryska expertgrupp som deltagit i undersökningen av sänkningen tveksamheter kring utpekandet av Nordkorea. Nyhetsbyrån RIA Novosti skriver att de ryska experterna ännu inte kan ge ett säkert svar på vad det var som orsakade katastrofen.”

USA för nu över sina trupper från Irak och Afghanistan till Australien för att vara närmare Kina. Om Israel startar upp kärnvapenkriget mot Iran eller om USA anfaller DFRK kommer det att vara mycket svårt att hålla både Kina och Ryssland utanför. Frågan är bara vilken dåre som trycker på den röda knappen i ett krig där de överlevande kommer att avundas de döda.

Är det endast socialister som önskar fred. Hollande tar nu tillbaka de franska trupperna från Afghanistan. Det beslutet är inte ens förhandlingsbart. När ska Sverige följa efter? Eller har Sverige låst fast sig med de hemliga avtal de ingått med NATO att de inte kan dra sig ur?

Det är bara vi folket som kan stoppa detta vansinne. Vägra att delta, vägra att bära uniform, få hjulen att stanna vid vapenfabrikerna. Vill vi överleva är det endast det som kan rädda oss. Ett enigt folk mot maktens dårar men jag har föga hopp om att så kommer att ske. Genom lögner och propaganda låter vi oss villigt ledas till slaktbänken för att slakta och själva bli slaktade för makten och härligheten i en värld som förlorat all vett och sans.

Hur ska vi bli av med ogräset i våra regeringar?

Även kriget mot Libyen ingick i sionisternas krigsplanering. Ett uppror är alltid lätt att starta upp.

Media. Svd 1, Svd 2, Svd 3, Svd 4, Dn 1, Dn 2, Dn 3, Dn 4, Gp 1, Gp 2, Gp 3,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (7)

 1. Ojojoj du har läst det på vaken.se då måste det ju vara sanning.
  Du har inte en punkt rätt när det gäller uranet heller men vad hade jag väntat mig. Tror du att Amerikanarna ska använda det till kärnvapen?
  Seriöst har du någon som helst aning om det du skriver om?
  Eller spelar sanning mindre roll?

 2. Nej Robert Det måste inte vara sanning som du ser hävdar jag inte heller det. Vad som är sanning kommer framtiden att utvisa.
  Det fanns också en annan länk än till vaken.se. Om sanningen står där vet jag inte som sagt framtiden får utvisa det.
  Förlåt Robert jag besvarade inte din fråga. Jo jag tror mycket väl att USA kan använda vårt utarmade uran till DU-vapen.Jag är i princip övertygad om det.

 3. Det är vad ras- och terrorstaten israel hotar världen med. ”Om vi går under så tar vi världen med oss”
  Läs: S Hershs ”The Samson Option”

  ”The term ‘Samson Option’ created in the 1960s – applies to Zionist regime’s strategy of massive nuclear retaliation against its real or perceived enemies, whom. The term is inspired by the Biblical story of Samson, who destroyed the Philistine temple in a suicide mission, killing himself and thousands of Philistine enemies.

  The renowned Jewish investigating journalist and author, Seymour Hersh in his 1991 book ‘The Samson Option’ – mentioned in details about Israel’s nuclear and neutron bombs; its nuclear blackmailing Richard Nixon during 1973 Israel-Arab War. Hersh quoted Ariel Sharon saying: “We are much more important than (American) think. We can take the Middle East with us whenever we go”.

  The Zionist entity’s secret plan to destroy the Islamic regime in Tehran politically and militarily is not something new – it has existed since 1980s – with the help of its Western allies (ZOGs) or strike first alone and then drag its allies into the war against Iran. Israeli historian and author, Professor Israel Shahak in his book ‘Open Secrets’, Chapter 4, wrote in February 1993: “Since the spring of 1992 public opinion in Israel is being prepared for the prospect of a war with Iran, to be fought to bring about Iran’s total military and political defeat. In one version, Israel would attack Iran alone, in another it would `persuade’ the West to do the job. The indoctrination campaign to this effect is gaining in intensity. It is accompanied by what could be called semi-official horror scenarios purporting to detail what Iran could do to Israel, the West and the entire world when it acquires nuclear weapons as it is expected to a few years hence.

  Tel aviv, which has 240-400 of her own nuclear bombs plus protection from the nuclear powers, such as, Washington, Paris and London.”

  Appartheid israel är en existentiell hot mot vår värld!

 4. Med det svaret Astrid, så skulle man kunna tro att man kommit till Hänt i veckans internetupplaga.
  Ett kärnvapenkrig kommer inte att inträffa, inte ett som är startat av Israel eller västvärlden iaf.

 5. Jag hoppas verkligen att det inte inträffar att världens maktgalna hejdar sig men om det inträffar kommer de oskyldiga att vara de skyldiga.Det var Polen som anföll Tyskland som det stod i media på trettiotalet. Man hade till och med bildbevis.Att det sedan var fångar iklädda polska uniformer som avrättats kom fram i sinom tid och ett liljeholmens gick upp även för de tyskar som var smockfulla av propaganda. Galen ansågs den man från Schweiz som vågade hävda motsatsen. Makten är sig lika genom tiderna och folket likaså.

 6. Ni på den vänstra sidan brukar hela tiden gapa om att vi icke vänster tar upp gammal historia från ww2 så fort vi inte kan komma med något relevant, tydligen är det ni som gör det och tror att vi gör likadant.

  Startas det något, så kommer det som sagt inte startas av väst eller allierade.

 7. ”Galen ansågs den man från Schweiz som vågade hävda motsatsen”

  Jag vet inte om jag tycker att det bästa sättet att avgöra vem som har rätt är att utgå ifrån att alla som anses galna sitter på sanningen…

  Mer generellt om ditt inlägg vet jag inte riktigt om jag förstår vad du menar skulle vara motivet till just ett kärnvapenkrig. Ett sådant skulle förmodligen även drabba Israel och åtminstone en bra bit av hela regionen. Om Israel och USA nu vill ha ett krig med Iran (svårt att se varför det sistnämnda skulle vilja ha det om man betänker amerikanernas ekonomiska trångmål) varför då inte använda konventionella stridsmedel?

  Därtill undrar jag om ni på den svartröda sidan av vänsterkanten någonsin grunnat över varför det är så lite om det här stundande kärnvapenkriget i gammelmedia. Det verkar ju tämligen suspekt att alla västvärldens journalister och politiker missat detta samtidigt som några pappslöjdare på vaken.se avslöjat Sanningen.

Lämna en kommentar