Terrordåd made in Israel?

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2012-05-17

Vi låter makten väva en gobeläng av lögner. En gobeläng som bländar våra ögon så att vi ingenting ser.

Israels militäre underrättelsechef Aviv Kochavi gjorde tidigare den här månaden ett ”hemligt besök” i Washington för att diskutera kommande samtal mellan världsmakterna och Iran om kärnkraftsprogrammet, rapporterar Haaretz

Iran har inga kärnvapen. Israel har kärnvapen. Förutom egna så har USA under Bush tid vid makten försett Israel med ca tre ton bunkerbomber. Varför kontrolleras Iran men inte Israel av IAEA?

Tyskland har tidigare sålt ubåtar som kan bära kärnvapen till Israel. Talar man inte om att minska kärnvapenspridningen? Hur lagligt är det att medverka till att sprida kärnvapen?

Israel har nu sedan 2010 kärnvapenbärande ubåtar i Persiska viken.

Det sedan man anklagat Syrien för att förse Hizbollah med vapen. Libanon, Syrien och Libyen stod i vägen för att tillintetgöra Iran. I Libanon sprängdes den förre premiärministern till döds i ett bombattentat som Syrien fick skulden för och tvingades ta tillbaka sina trupper från Libanon och Israel fick kontrollen över landet. Israel var det enda land som kunde vinna något av det attentatet. Därför stod det nog Mossad på den bomben också som på många andra. Det var Israel, Saudiarabien, USA och Frankrike som ekonomiskt och med vapen underhöll och tränade de extremislamister vi sedan sågs delta i upproren i Libyen och nu i Syrien. NATO:s vapen florerar nu runt i Libyen och används i de interna striderna mellan de olika religiösa grupperna i landet.

När nu dessa länder är under krigsgalningarnas kontroll återstår nu bara kärnvapenkriget mot Iran. För att förhindra ett kärnvapenkrig ämnar man nu starta ett. Den 25 mars skrev Sunday Times ” Israeliska specialstyrkor, baserade i irakiska Kurdistan, opererar långt inne i Iran, iförda iranska militäruniformer”.

En liten notis Franska specialtrupper deltog även i striderna i Libyen. De fanns på plats när Gadaffi mördades. NATO är inblandat i allra högsta grad i de konflikter vi ser idag. Inte som räddare utan som erövrare.

Hur ska nu Israel med USA och NATO bakom ryggen kunna starta ett kärnvapenkrig utan att Kina och Ryssland blandar sig i leken? Genom ett stort spektakulärt terrorattentat, kanske till och med att man använder kärnvapen. Iran skuldbeläggs för detta och då kan knappast heller Kina och Ryssland motsätta sig kriget. Detta är nu bara ett antagande men jag förstår inte annars hur Israel ska kunna hålla Kina och Ryssland utanför. Att sedan det visar sig att Iran inte kunde åstadkomma detta är av mindre betydelse då är det ju för sent. Irak hade inga massförstörelsevapen. Man visste det genom vår vapeninspektör Hans Blix som smutskastades av sionisterna i USA. Trots denna kunskap spred man falska uppgifter. Denna lögnaktiga krigspropaganda fick vi till och med höra från våra små kommunpolitiker på det lilla torget i det lilla Boden. Sådan makt har sionisterna.

Glöm inte att alla krig startar under falska flaggor. Hur kommer då Sverige att ställa sig till NATO som även kommer att agera i detta krig? Genom de hemliga avtal regeringen tecknat blir det omöjligt att hålla sig utanför. Vi borde fjärma oss krigsorganisationen NATO istället för att närma oss.

Genom det hot USA och Israel utgör, vässar givetvis motståndarna också sina svärd. Det mest logiska vore att DFRK och Iran får ha sina kärnvapen. Då skulle det uppstå ett slags terrorbalans och ingen skulle våga anfalla den andra. Sedan när vi bli civiliserade och intelligenta varelser skulle vi kunna börja avrusta och samarbeta istället länderna emellan.

Media: Svd 1, Svd 2, Svd 3,  Svd 4,  Dn 1, Dn 2, Gp 1, Gp 2,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (4)

  1. Astrid, tyvärr finns det alltför många bevis på att kapitalisterna i sin girighet går över hur många lik som helst. Det gjorde de i fascismens regi under andra världskriget (det kostade över 50 miljoner människoliv). Likaså var USrael under sjudagars-kriget och Golda Meir beredd att slänga atombomben mot Sovjetunionen, m.m. m.m.
    I dag slänger USA och de allierade i NATO DU- bomber över halva världen. Likaså omdefinierar kapitalet och fascisterna alla lagar, sina egna nationella samt internationella överenskommelser för att bomba igenom friheten åt sig själva att befrämja röveriet. Allt sker i mänsklighetens och demokratins namn.

  2. varför skulle iran syrien nordkorea sammarbeta med usrael och nato??? lögnen om saddam slutade med att han hängdes. lögnen om gaddafi att han flygbombade natoråttorna slutade med att han fick ett skott i huvudet. nordkore pakistan behåll era atomvapen annars blir era länder grus och aska . iran skaffa er atombomben om ni vill att ert land ska vara möjligt att leva i. där nato och usrael drar fram stinker det av död och svält

  3. Kära Astrid, jag vet inte riktigt vad jag ska tro om din historieskrivning. Mellanöstern har torterats av blodiga konflikter i flera tusen år (jfr Nathan Shachar: Gaza, från faraoner till islamister, Atlantis, 2011). De senaste 1200 åren har motsättningar mellan shia och sunni krävt flest liv. Under större delen av den här perioden var Amerika utvecklingsland, Palestina en provins i det osmanska väldet. För både from och sekulär gäller det att fly svärdsmissionen (revolutionen). Då kan utvecklingen börja och mångfalden blomma (jfr http://www.rondellen.net/culture31_eng.htm ).

  4. […] Israel är redan på gång att starta upp kärnvapenkriget. Läs: Terrordåd  made in Israel. […]

Lämna en kommentar