Kristdemokrater och Nassar

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2012-05-01

Det är många som är ute efter att lägga beslag på arbetarnas dag förutom KDU sticker även nassarna upp sina trynen.

Hur kan man ge rasistiska främlingsfientliga våldverkare demonstrationstillstånd på arbetarnas dag, den enda dagen då arbetaren och folket får göra sina röster hörda? Är det sympatier med dessa som föranleder myndigheternas medgivande. Om det är demokratin man värnar, ett utryck man ofta tar till, finns det andra dagar att tillgå. Att tillåta dem störa arbetarnas dag är odemokratiskt så att det förslår .

Nationaldemokraterna planerar möten i Nykvarn, Alingsås, Heby och Södertälje. Svenskarnas parti sökte demonstrationstillstånd på flera platser i landet, men beslutade sig till slut för att anordna en demonstration i Eskilstuna. Det är första gången som en sådan typ av organisation demonstrerar i staden på första maj.

Media: Svd 1, Svd 2, Dn 1, Dn 2, Gp 1, Gp 2, Gp 3, Gp 4,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (5)

  1. Varför skulle inte alla få ha möten på 1 maj? Att vara emot det är ju helt odemokratiskt. Fast nu är ju förvisso SKP motståndare till demokratin och mötesfriheten, så allt är väl i sin ordning.

  2. […] Martin Mobergs betraktelser… Så tar jag fram den slitna kavajen… Högbergs tankar Kristdemokrater och Nassar Kommunisternas blogg Valborgsfirandet övergår till… Mikael Andersson […]

  3. Astrid, nu når du nya höjder i dina försök att skjuta demokratin i sank! Bara de som tycker som jag har rätt att uttrycka sina åsikter, det är Astrids egen modell av demokrati! Åsiktsregistrering nästa?

  4. Varför skulle de inte få utnyttja den lagliga rätt de har att demonstrera?

  5. […] Aftonbladet Orolig mamma Aurora När kåtheten styr Tankar åt alla håll & kanter Kristdemokrater och Nassar […]

Lämna en kommentar