Följ folkmötet i Köpenhamn direkt på Twitter

Postat av | Postat i Fackligt, Inrikes, Utrikes | Postat 2009-12-17

Som tidningen Riktpunkt rapporterade om igår här på bloggen så talar bland annat Hugo Chávez och Evo Morales i Valbyhallen idag. Du kan, om tekniken fungerar som den ska i Danmark, följa folkmötet på SKPs nya Twitter-kanal. Adressen dit är http://twitter.com/kommunisterna

SKP twittrar

Vad är Twitter?
Wikipedia skriver: ”Twitter är en social nätverkssida samt mikroblogg som möjliggör för användare att uppdatera sin egen mikroblogg samt läsa andras uppdateringar (lokalt betecknade som tweets), vilka består av textbaserade postningar om max 140 tecken.

Uppdateringarna visas på användarens profilsida samt skickas till andra användare som anmält intresse att motta dem. Avsändaren kan välja att endast visa sina uppdateringar för sina godkända kontakter men obegränsat utdelande är standardinställning…”

Relaterade blogginlägg:
Danmark: Hugo Chávez och Evo Morales talar i Valbyhallen

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Lämna en kommentar