RIV UPP BESLUTET! SKROTA FRA!

Postat av | Postat i Inrikes | Postat 2009-10-06

FRA-lagen kommer inte att plockas bort vid nästa maktskifte. De är alla lika rädda för sina väljare. För det är vad det handlar om. Att avlyssna medborgaren. Att bekämpa terrorism och brottslighet med hjälp av FRA-lagen är helt verkningslöst. Det är experter eniga om. Vem skapade FRA, vem ville ha det infört? Kan vi få identiteten på de tre tusen som sitter inom EU och stiftar våra lagar bakom lyckta dörrar.

Media: Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Postade kommentarer (13)

 1. […] Herbertsson, DN, AB, myNewsdesk, Falkvinge, Minimaliteter, Troberg, XOR, FarmorGun, Lake, OlofB, Kommunisterna, Anna jobbar och bloggar, ArvidFalk, Annika Beijbom, Klamberg, Dagens Konflikt, Opassande, […]

 2. Med tanke på hur duktig vår polis var på att förhindra grov brottslighet när de fick detaljerad förhandsinformation om det beryktade helikopterrånet, från serbisk polis, så undrar man lite lätt vad de skulle kunna göra med betydligt luddigare information inhämtad med hjälp av FRA-lagar och andra kränkningar av svenska medborgares rätt till ett privatliv.

 3. […] Herbertsson, DN, AB, myNewsdesk, Falkvinge, Minimaliteter, Troberg, XOR, FarmorGun, Lake, OlofB, Kommunisterna, Anna jobbar och bloggar, ArvidFalk, Annika Beijbom, Klamberg, Dagens Konflikt, Opassande, […]

 4. […] Herbertsson, DN, AB, myNewsdesk, Falkvinge, Minimaliteter, Troberg, XOR, FarmorGun, Lake, OlofB, Kommunisterna, Anna jobbar och bloggar, ArvidFalk, Annika Beijbom, Klamberg, Dagens Konflikt, Opassande, […]

 5. […] Herbertsson, DN, AB, myNewsdesk, Falkvinge, Minimaliteter, Troberg, XOR, FarmorGun, Lake, OlofB, Kommunisterna, Anna jobbar och bloggar, ArvidFalk, Annika Beijbom, Klamberg, Dagens Konflikt, Opassande, […]

 6. […] snodd från Scaber Nestor och remixad:OlofB, Kommunisterna, Anna jobbar och bloggar, ArvidFalk, Dagens Konflikt, Annarkia, Sossar mot Storebror, Lando, Anders […]

 7. […] OlofB, Kommunisterna, Anna jobbar och bloggar, ArvidFalk, Dagens Konflikt, Jinge, Annarkia, Sossar mot Storebror, Lando, […]

 8. […] opassande3, Stefan Tornberg (c), Blågrön röra, Scaber Nestor, Mattias, Svensson2, OlofB2, Kommunisterna, Anna jobbar och bloggar, ArvidFalk, Dagens Konflikt, Jinge, TantraBlog, Minimaliteter, MMK2, […]

 9. […] Lake, Dahlberg, Aron Modig (kdu), dnmr, Lando, Opassande, FarmorGun, JRL, Dexe, Maloki,   OlofB, Kommunisterna, Anna jobbar och bloggar, ArvidFalk, Dagens Konflikt, Jinge, Annarkia, Sossar mot Storebror, Lando, […]

 10. […] OlofB, Kommunisterna, Anna jobbar och bloggar, ArvidFalk, Dagens Konflikt, Jinge, Annarkia, Sossar mot Storebror, Lando, […]

 11. […] Kommunisterna, Anna jobbar och bloggar, ArvidFalk, Dagens Konflikt, Jinge, Annarkia, Sossar mot Storebror, Lando, […]

 12. […] Sverige ger genom Mikael Nilsson och Onsdag denna målande bild:Bloggvägg:OlofB, Kommunisterna, Anna jobbar och bloggar, ArvidFalk, Dagens Konflikt, Jinge, Annarkia, Sossar mot Storebror, Lando, […]

 13. […] Kommunisterna, Anna jobbar och bloggar, ArvidFalk, Dagens Konflikt, Jinge, Annarkia, Sossar mot Storebror, Lando, […]

Lämna en kommentar